Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç yumurtlamis olabilirmisin? Pazartesi ne kadar ne olcak bakalım olmazsa git kan testineYok canim dundu normalde benim gunum ama hala gelen giden yok.. Ama olsa silik de olsa cikmaz m testte ya?? adet olcakmis hissimde var benim
1
halenn beklemedeyimm canım Hakkımızda hayırlısı olsun :) sen nasıl oldun geçti mi ağrıların
yani canm bu hissi biliyom adet olcam her ay boyle hisssedytm islaklik hissi hafif agri ara ara gelen.. Yarina olcam heraldeGeç yumurtlamis olabilirmisin? Pazartesi ne kadar ne olcak bakalım olmazsa git kan testine
Yerlesme kanamadi olabilir canim .. Degilsede bir doktora basvurmani onerrimBenim bat 3 ocak.. 31 aralikta leke seklinde kanamam oldu.. Simdi hicbisey yok
Amin canım hoşgeldin aayna gelsin senide yazar listeyeGünaydın kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim 6 aylık evliyim 4 aydır bebis istiyorum ama olmuyoo Allahım anne olmayı hak eden herkese nasip etsin
Ben progestani hamileliğin başında düşük tehlikem olduğu için kullandimProgestan kullanan oldumu aranızda bende 2senedir evliyim ama hamiş olamıyorum
Döllenme gününe bağlı benim adetten 1gun sonra çıktı bazılarının 10gün sonra çıkıyorkan tahlilini görmeden moral bozmamak lazım değilmi adetime gün kala yaptırmıştım kan tahlili negatif çıkmıştı şimdi adetim 2 gün geçti pazartesi 4 gün geçmiş olacak daha kesin bir sonuç alırım değil mi
Ay senin doğumun yaklaşmış maşallah kızmı erkekmi ismi bellimiDöllenme gününe bağlı benim adetten 1gun sonra çıktı bazılarının 10gün sonra çıkıyor
Ben regl olduğum için bu ara heyecan yok ay sonuna doğru artık bekleyiş sürecek. Sen nasılsın?Selamm kızlar nasılsınız :)
Ben regl olduğum için bu ara heyecan yok ay sonuna doğru artık bekleyiş sürecek. Sen nasılsın?
Bu ilacı bilmiyorum ne için kullanıyorsunuzKizlar ya. Estrofem adet gecikmesi yaparmi
Bu ay klomene basladim . klomenle birlikte bu ilacuda verdi.. 31 aralikta leke seklinde kanamam oldu. Daha sonra akintim sariyaa döndü.. Simdide hiçbir sey yok.. Adet gunumden o once hep adet olcakmisim gibi agrim oldu. Bugun adet tarihim belirtim yok hicBu ilacı bilmiyorum ne için kullanıyorsunuz
Bu ay klomene basladim . klomenle birlikte bu ilacuda verdi.. 31 aralikta leke seklinde kanamam oldu. Daha sonra akintim sariyaa döndü.. Simdide hiçbir sey yok.. Adet gunumden o once hep adet olcakmisim gibi agrim oldu. Bugun adet tarihim belirtim yok hic
sekiz ocak benim : )******************2016 ANNE ADAYLARI*********************
1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr
11.smay