2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Yok canim dundu normalde benim gunum ama hala gelen giden yok.. Ama olsa silik de olsa cikmaz m testte ya?? adet olcakmis hissimde var benim

Gunaydinn kizlar.. ben hala adet olmadim merakla bekliyorum. Aynaa sen naptin canim var mi kirmizilar sende

Günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim 6 aylık evliyim 4 aydır bebis istiyorum ama olmuyoo Allahım anne olmayı hak eden herkese nasip etsin

Kızlarrr benim belim çok ağrıyo. Adet düzensizliği var bende her ay adet lurum ama zamanı şaşar bikaç gün. Şuan kestiremiyorum ne zaman olucağımı. Ama belim kopacak gibi ağrıyo. Kalçamın sol tarafı da ağrıyo iğne batar gibi bi his var. 4 aydır istiyoruz bebiş bizde..

Döllenme gününe bağlı benim adetten 1gun sonra çıktı bazılarının 10gün sonra çıkıyor

Ben regl olduğum için bu ara heyecan yok ay sonuna doğru artık bekleyiş sürecek. Sen nasılsın?

Valla canım bende iyimm artkk eğer gebe değilsem sabırsızlıkla hasta olmayı bekliyorum testler negatif çıkıyor çünkü bugünde şuana kadar gelen giden yok :) olsamda başlasam çalışmalara . Moral bozmak yok canım sen benden öndesin şöyle düşün yumurtlamanda erken olcak tavsiyem ateş ölçme yöntemide kullan yumurtlama için

Bu ilacı bilmiyorum ne için kullanıyorsunuz
Bu ay klomene basladim . klomenle birlikte bu ilacuda verdi.. 31 aralikta leke seklinde kanamam oldu. Daha sonra akintim sariyaa döndü.. Simdide hiçbir sey yok.. Adet gunumden o once hep adet olcakmisim gibi agrim oldu. Bugun adet tarihim belirtim yok hic

Hayırlısı olsun inşallah 31 indeki kanama yerleşme kanamasıdır. Bugünde gelmezse kırmızılar yarın test yapda rahatlat içini :)

S
sekiz ocak benim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…