- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
Aminnnn kuzum aminninşallah canım sevineceğimiz gün hayırlarla en kısa zamanda gelir amin
Iki çift corap var kuzum ya ne bileyim :) geceleri cok hafif giyinirim ben kocam da cok üstünü aciyor gece ussuttum heralde. Hayirlisi olsun enfeksiyon olmasin yeter agriya katlanirim birkac gün. Sen hala adet olmadin bu arada :) Allah immmmmmmm cok heyecanliyim :))))oy kuzum benim ayaklarına patik giyiyor musun sen bakayım..
olmadım canım hala üşüttün sanırım ama aman aman gecede terleyip soğutmuşsan terini o da bu hale getirir canımcım inşallah birkaç güne düzelirsin kuzum sıcak ıhlamur falan da iç...Iki çift corap var kuzum ya ne bileyim :) geceleri cok hafif giyinirim ben kocam da cok üstünü aciyor gece ussuttum heralde. Hayirlisi olsun enfeksiyon olmasin yeter agriya katlanirim birkac gün. Sen hala adet olmadin bu arada :) Allah immmmmmmm cok heyecanliyim :))))
Yap canım ill idrarla muhakkak yap Allah in izniyle pozitif olacagina inaniyorum benolmadım canım hala üşüttün sanırım ama aman aman gecede terleyip soğutmuşsan terini o da bu hale getirir canımcım inşallah birkaç güne düzelirsin kuzum sıcak ıhlamur falan da iç...
yarın sabaha yine test yapayım diyorum
bilmiyorum canım ya kendimi çok da kaptırmak da istemiyrumYap canım ill idrarla muhakkak yap Allah in izniyle pozitif olacagina inaniyorum ben
Tabi ki kaptirma kuzum. Yarin her ihtimali göze alarak yap testini. Yapmadan once kendine söz ver negatif çıkarsa çok uzulmeyeceksin tevekkül ile yola devam edeceksin. Ama pozitif cikarsa da yakarızzzs ulennnn bu sayfayıııbilmiyorum canım ya kendimi çok da kaptırmak da istemiyrum
bende haile kaldıgımda dünya kadar temizlik yapmıştım üstüne öğrendim hamile olduğumu :) yarın sabah test yap tabii yoksa ben öleceğim meraktan canım inşallah hamilesindir yaaaolmadım canım hala üşüttün sanırım ama aman aman gecede terleyip soğutmuşsan terini o da bu hale getirir canımcım inşallah birkaç güne düzelirsin kuzum sıcak ıhlamur falan da iç...
yarın sabaha yine test yapayım diyorum
öyle canım haklısın bakalım YA NASİP diyelimTabi ki kaptirma kuzum. Yarin her ihtimali göze alarak yap testini. Yapmadan once kendine söz ver negatif çıkarsa çok uzulmeyeceksin tevekkül ile yola devam edeceksin. Ama pozitif cikarsa da yakarızzzs ulennnn bu sayfayııı
ben de canım o kömür çuvallarını taşıdım falan ağır ağır temizlik yaptım bilmiyorum hamileysem duble şaşkın olacağım ..bende haile kaldıgımda dünya kadar temizlik yapmıştım üstüne öğrendim hamile olduğumu :) yarın sabah test yap tabii yoksa ben öleceğim meraktan canım inşallah hamilesindir yaaa
Yaptım canım ama bayağı da bekledim hiç bir şey çıkmadı heralde diğeri bozuldu test ondan çift çizgi çıktı
Yok gülüm çıkmadı heralde test boxuktuaaynaa canımm naptın çok merak ediyorum.hadi ver güzel bir haber
Hala adet olmadin ama dimi.. Biraz daha bekleyelim kuzumYaptım canım ama bayağı da bekledim hiç bir şey çıkmadı heralde diğeri bozuldu test ondan çift çizgi çıktı
testleri atma canım. beklet bakalım diğeri gibi sonradan cıkacak mı? bu arada adet olmadın dimi?Yok gülüm çıkmadı heralde test boxuktu
yok adet olmadım canım beklettim testi sinirlendim attım yarın kan vereyim de netleşsin şu durum ama umudum yok yatestleri atma canım. beklet bakalım diğeri gibi sonradan cıkacak mı? bu arada adet olmadın dimi?
yok canım adet olmadımHala adet olmadin ama dimi.. Biraz daha bekleyelim kuzum
bugün adetinin kaçıncı günü?yok adet olmadım canım beklettim testi sinirlendim attım yarın kan vereyim de netleşsin şu durum ama umudum yok ya
2. günü canımbugün adetinin kaçıncı günü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?