- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- 53
inan ne düşüneceğimi bilemez oldum kuzum 8 aydır çok düzenli adetlerim gecikme olmadı erken oldu geçen ay tedavi olduğum halde erken adet oldum bakalım yarın kan vereceğim varsa yoksa belli olsun da ya tam sevineyim ya da umut etmeyeyim adetimi bekleyeyimCanim olsun mayis da insallah o pozitifi goreceksin gorecegiz ben inaniyorumaaynaa bir de testlerde sonradan pozitif cikabiliyor yani 2. Cizgi belirebiliyor o yuzden ilk 5 dakikada ne ciktigi onemli. Bir de benim kendi fikrim kendim de yasadigim icin artik 10 gun gecince test yapicam sen de oyle yap bence dusunmemeye calis. Ben denemeye basladigimdan beri heo 4 ya da 5 gun gecikiyor ama malesef hep negatif. O yuzden kendime soz verdim 10 gun gecikirse test yapicam hic dusunmeyecegim
inşallah ben de peş peşe hamişlik haberlerini bekliyorum bakalım yarın belli olacak inşallah canımInsAllah canim hamilesindir ama degilsen de Umudunu ne olursa olsun yitirme. Bugun zaten cok guzel bir gun... burdaki herkese dua edecegim eminim herkes bu sene hamile olacak
amin hayırlarla canım benim bakalım bu testler adamı sinir ederaaynaa insallah bu mubarek gunun hatrina dilegin olur canim
her zaman umudum var canım ama tabii çok da üzülmeye de korkuyorumartıkEvet canim ama umit herzaman olmali
ben pazar sendromu yaşıyorum :)) naptın kuzum var mı gelişmebugün buralar çok sessiz
Normalde doktor 14.gün dedi yani yarın yapmam lazım canım ama yolculuk yapıcam yarın büyük ihtimal yapamam.salı kan vermeyi düşünüyorum tabi adet olmassamcanım ne zaman test yapacaksın.
inşallah hamilesindir kuzum. yarın adet olmazsan oda ipucu zaten :)Normalde doktor 14.gün dedi yani yarın yapmam lazım canım ama yolculuk yapıcam yarın büyük ihtimal yapamam.salı kan vermeyi düşünüyorum tabi adet olmassam
Canim sabredebilirsem salı yapcam.yarın bütün gün yolculuk yapacağım zor gibi..ay inşallah vardır bebisaysefeytum 25. hamiş olabilir test de yaparsa bugün yarın belli olur..
takvime göre 26 sinda adetim.aşılama adetten sonra 12.gün yapıldı. Yarın tam 14 gün oluyor.bilmiyorum inşallah vardır çok heyecanlıyım canım ya hem sabirsizim hem korkuyorum test yapmayainşallah hamilesindir kuzum. yarın adet olmazsan oda ipucu zaten :)
canım benim ya inşallah :) çok iyi anlıyorum seni. az daha bekle bakalım . hiç belirti falan var mı?Tak
takvime göre 26 sinda adetim.aşılama adetten sonra 12.gün yapıldı. Yarın tam 14 gün oluyor.bilmiyorum inşallah vardır çok heyecanlıyım canım ya hem sabirsizim hem korkuyorum test yapmaya
25. hamişimiz sensin inşallah canımCanim sabredebilirsem salı yapcam.yarın bütün gün yolculuk yapacağım zor gibi..ay inşallah vardır bebis
İnşallah canim insallah..belirti yok gibi kuzum..sadece göğüs uçlarım hassas..Hayırlısı bakalim..evde yanlız olsam ben çoktan test yapmistim da bu sefer sabrewiyorum.canım benim ya inşallah :) çok iyi anlıyorum seni. az daha bekle bakalım . hiç belirti falan var mı?
Ay kuzum sende olabilirsin..tam okuyamadim konuşmaları ama sende de güzel haberler var sanirim..bakarsın sen olursun 25. Hamiş :)))25. hamişimiz sensin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?