2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canim olsun mayis da insallah o pozitifi goreceksin gorecegiz ben inaniyorum aaynaa bir de testlerde sonradan pozitif cikabiliyor yani 2. Cizgi belirebiliyor o yuzden ilk 5 dakikada ne ciktigi onemli. Bir de benim kendi fikrim kendim de yasadigim icin artik 10 gun gecince test yapicam sen de oyle yap bence dusunmemeye calis. Ben denemeye basladigimdan beri heo 4 ya da 5 gun gecikiyor ama malesef hep negatif. O yuzden kendime soz verdim 10 gun gecikirse test yapicam hic dusunmeyecegim

inan ne düşüneceğimi bilemez oldum kuzum 8 aydır çok düzenli adetlerim gecikme olmadı erken oldu geçen ay tedavi olduğum halde erken adet oldum bakalım yarın kan vereceğim varsa yoksa belli olsun da ya tam sevineyim ya da umut etmeyeyim adetimi bekleyeyim

InsAllah canim hamilesindir ama degilsen de Umudunu ne olursa olsun yitirme. Bugun zaten cok guzel bir gun... burdaki herkese dua edecegim eminim herkes bu sene hamile olacak

InsAllah canim hamilesindir ama degilsen de Umudunu ne olursa olsun yitirme. Bugun zaten cok guzel bir gun... burdaki herkese dua edecegim eminim herkes bu sene hamile olacak
inşallah ben de peş peşe hamişlik haberlerini bekliyorum bakalım yarın belli olacak inşallah canım

Tak
takvime göre 26 sinda adetim.aşılama adetten sonra 12.gün yapıldı. Yarın tam 14 gün oluyor.bilmiyorum inşallah vardır çok heyecanlıyım canım ya hem sabirsizim hem korkuyorum test yapmaya
canım benim ya inşallah :) çok iyi anlıyorum seni. az daha bekle bakalım . hiç belirti falan var mı?

canım benim ya inşallah :) çok iyi anlıyorum seni. az daha bekle bakalım . hiç belirti falan var mı?
İnşallah canim insallah..belirti yok gibi kuzum..sadece göğüs uçlarım hassas..Hayırlısı bakalim..evde yanlız olsam ben çoktan test yapmistim da bu sefer sabrewiyorum.

MERHABALAR HANIMLAR NASILSINIZ

aaynaa canım ne yaptın test yaptınmı merak ettim inşallah güzel haberlerini alırız

limoncicegi41 sen nasılsın bir tanem adet tarihin ne zaman

aysefeytum inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah

@lulicik sen nasılsın güzelim ne yaparsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…