2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

oy kuzum benim ayaklarına patik giyiyor musun sen bakayım..
Iki çift corap var kuzum ya ne bileyim :) geceleri cok hafif giyinirim ben kocam da cok üstünü aciyor gece ussuttum heralde. Hayirlisi olsun enfeksiyon olmasin yeter agriya katlanirim birkac gün. Sen hala adet olmadin bu arada :) Allah immmmmmmm cok heyecanliyim :))))

Iki çift corap var kuzum ya ne bileyim :) geceleri cok hafif giyinirim ben kocam da cok üstünü aciyor gece ussuttum heralde. Hayirlisi olsun enfeksiyon olmasin yeter agriya katlanirim birkac gün. Sen hala adet olmadin bu arada :) Allah immmmmmmm cok heyecanliyim :))))
olmadım canım hala üşüttün sanırım ama aman aman gecede terleyip soğutmuşsan terini o da bu hale getirir canımcım inşallah birkaç güne düzelirsin kuzum sıcak ıhlamur falan da iç...
yarın sabaha yine test yapayım diyorum

olmadım canım hala üşüttün sanırım ama aman aman gecede terleyip soğutmuşsan terini o da bu hale getirir canımcım inşallah birkaç güne düzelirsin kuzum sıcak ıhlamur falan da iç...
Yap canım ill idrarla muhakkak yap Allah in izniyle pozitif olacagina inaniyorum ben

bende haile kaldıgımda dünya kadar temizlik yapmıştım üstüne öğrendim hamile olduğumu :) yarın sabah test yap tabii yoksa ben öleceğim meraktan canım inşallah hamilesindir yaaa

Tabi ki kaptirma kuzum. Yarin her ihtimali göze alarak yap testini. Yapmadan once kendine söz ver negatif çıkarsa çok uzulmeyeceksin tevekkül ile yola devam edeceksin. Ama pozitif cikarsa da yakarızzzs ulennnn bu sayfayııı:rapci::21::KK71::rolleyes::KK9:
öyle canım haklısın bakalım YA NASİP diyelim Hoppa

bende haile kaldıgımda dünya kadar temizlik yapmıştım üstüne öğrendim hamile olduğumu :) yarın sabah test yap tabii yoksa ben öleceğim meraktan canım inşallah hamilesindir yaaa
ben de canım o kömür çuvallarını taşıdım falan ağır ağır temizlik yaptım bilmiyorum hamileysem duble şaşkın olacağım ..

kızlar test bozuktu demek ki en iyisi umutlanmamak

Back
X