dostora gittiniz mi canım?Bir senelik evliyim bir senedir deniyoruz
Doktora gittik canim ama pek mennun kalmadım esimin herseyi iyi bende pco var bide prolaktain yuksekligi ilac verdi 6 ay kullan gel dedi kontrele hic cagirmadi dustumu dusmedi mi bilmiyorum tuplerime hic bakilmadi sadece senin cocugun olur dedi yolladidostora gittiniz mi canım?
kaç ay oldu şimdi ilaçları kullanalı aslında bir ara sen gitsen düştü mü düşmedi mi bakması lazım ...Doktora gittik canim ama pek mennun kalmadım esimin herseyi iyi bende pco var bide prolaktain yuksekligi ilac verdi 6 ay kullan gel dedi kontrele hic cagirmadi dustumu dusmedi mi bilmiyorum tuplerime hic bakilmadi sadece senin cocugun olur dedi yolladi
4 mayista iki aydir ilac kullaniyor olucam canim baska bi doktor buldum ona gitcem hastalandigimda bir senelik evlilerde tuplerede bakilmasi gerekiyormuss bursa canimkaç ay oldu şimdi ilaçları kullanalı aslında bir ara sen gitsen düştü mü düşmedi mi bakması lazım ...
hangi ildesin canım?
ne olur ne olmaz tüplere de baktırırsan iyi olur canım naktırdıktan sonra birkaç ay içinde hamile kalanlar çok oluyor onun ardından bir bakmışsın hamişsin hayırlarla sağlıcakla inşallah...4 mayista iki aydir ilac kullaniyor olucam canim baska bi doktor buldum ona gitcem hastalandigimda bir senelik evlilerde tuplerede bakilmasi gerekiyormuss bursa canim
Bende duydum onu ve o yuzden baska bi doktora gitmek istedim burda yorumlari okuyorum tuplere bakildigi ay hamile kalan var benim arkadasimda oyle oldu acaba hangi hastaneye gidiyorne olur ne olmaz tüplere de baktırırsan iyi olur canım naktırdıktan sonra birkaç ay içinde hamile kalanlar çok oluyor onun ardından bir bakmışsın hamişsin hayırlarla sağlıcakla inşallah...
Birdilimkek de bursa da
Canim Allah hayirlisiyla kavustursun seni de hepimizi de bebislerimize. Ben de bursadayim. Ama bu aralar doktora gitmeyi biraktim eşimi bitkisel yollardan besliyorum kendim dinleniyorum:)4 mayista iki aydir ilac kullaniyor olucam canim baska bi doktor buldum ona gitcem hastalandigimda bir senelik evlilerde tuplerede bakilmasi gerekiyormuss bursa canim
Hangi doktora gittin canimDoktora gittik canim ama pek mennun kalmadım esimin herseyi iyi bende pco var bide prolaktain yuksekligi ilac verdi 6 ay kullan gel dedi kontrele hic cagirmadi dustumu dusmedi mi bilmiyorum tuplerime hic bakilmadi sadece senin cocugun olur dedi yolladi
Aminn canim aminn rabbim yuzumuze gulsun insallah Daha onceden hangi doktora gidiyordun canim sizde ne sorun vardiCanim Allah hayirlisiyla kavustursun seni de hepimizi de bebislerimize. Ben de bursadayim. Ama bu aralar doktora gitmeyi biraktim eşimi bitkisel yollardan besliyorum kendim dinleniyorum:)
Yildirim doruk Neriman celik die bi doktora gittim canim devlet hastanesindede volkan tuna die bi doktora gittimHangi doktora gittin canim
Masallah baya kalabaligiz bu arada benim bat 7 mayislistemiz şuan 80 kişi oldu :)
Masallah baya kalabaligiz bu arada benim bat 7 mayislistemiz şuan 80 kişi oldu :)
evet canım 24 de hamişimiz var maşallahMasallah baya kalabaligiz bu arada benim bat 7 mayis
ekledim batınıMasallah baya kalabaligiz bu arada benim bat 7 mayis
Bende bir sorun yok canim iki kere düşük oldu esimin degerlerinde biraz sorun vardı bir bucuk aydir o vitamin ve bitkisel kürler kullanıyor ben beklemedeyimAminn canim aminn rabbim yuzumuze gulsun insallah Daha onceden hangi doktora gidiyordun canim sizde ne sorun vardi
Masallah masallah insallah bizleri de hamis die yazacagin gunler gelir :)))evet canım 24 de hamişimiz var maşallah
Insalahh beklemen kisa surer canim benim esimde sorun yok bende varBende bir sorun yok canim iki kere düşük oldu esimin degerlerinde biraz sorun vardı bir bucuk aydir o vitamin ve bitkisel kürler kullanıyor ben beklemedeyim
ay hayırlısıyla sağlıcakla inşallah canım bu nisan ayı çok bereketliydi peş peşe kaç tane hamiş haberi öğrendikMasallah masallah insallah bizleri de hamis die yazacagin gunler gelir :)))
Aaaa rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsin canimay hayırlısıyla sağlıcakla inşallah canım bu nisan ayı çok bereketliydi peş peşe kaç tane hamiş haberi öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?