2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

dostora gittiniz mi canım?
Doktora gittik canim ama pek mennun kalmadım esimin herseyi iyi bende pco var bide prolaktain yuksekligi ilac verdi 6 ay kullan gel dedi kontrele hic cagirmadi dustumu dusmedi mi bilmiyorum tuplerime hic bakilmadi sadece senin cocugun olur dedi yolladi

kaç ay oldu şimdi ilaçları kullanalı aslında bir ara sen gitsen düştü mü düşmedi mi bakması lazım ...
hangi ildesin canım?

kaç ay oldu şimdi ilaçları kullanalı aslında bir ara sen gitsen düştü mü düşmedi mi bakması lazım ...
hangi ildesin canım?
4 mayista iki aydir ilac kullaniyor olucam canim baska bi doktor buldum ona gitcem hastalandigimda bir senelik evlilerde tuplerede bakilmasi gerekiyormuss bursa canim

4 mayista iki aydir ilac kullaniyor olucam canim baska bi doktor buldum ona gitcem hastalandigimda bir senelik evlilerde tuplerede bakilmasi gerekiyormuss bursa canim
ne olur ne olmaz tüplere de baktırırsan iyi olur canım naktırdıktan sonra birkaç ay içinde hamile kalanlar çok oluyor onun ardından bir bakmışsın hamişsin hayırlarla sağlıcakla inşallah...
Birdilimkek de bursa da

Bende duydum onu ve o yuzden baska bi doktora gitmek istedim burda yorumlari okuyorum tuplere bakildigi ay hamile kalan var benim arkadasimda oyle oldu acaba hangi hastaneye gidiyor

Canim Allah hayirlisiyla kavustursun seni de hepimizi de bebislerimize. Ben de bursadayim. Ama bu aralar doktora gitmeyi biraktim eşimi bitkisel yollardan besliyorum kendim dinleniyorum:)

Hangi doktora gittin canim

Canim Allah hayirlisiyla kavustursun seni de hepimizi de bebislerimize. Ben de bursadayim. Ama bu aralar doktora gitmeyi biraktim eşimi bitkisel yollardan besliyorum kendim dinleniyorum:)
Aminn canim aminn rabbim yuzumuze gulsun insallah Daha onceden hangi doktora gidiyordun canim sizde ne sorun vardi

Bende bir sorun yok canim iki kere düşük oldu esimin degerlerinde biraz sorun vardı bir bucuk aydir o vitamin ve bitkisel kürler kullanıyor ben beklemedeyim
Insalahh beklemen kisa surer canim benim esimde sorun yok bende var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…