2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

pazartesiyi ben dahi beklemekte zorlanıyorum seni düşünemiyorum canım
ay canım ya benim kadar sabırsız bir insan var mıdır diyordum hayatta ama azıcık da olsa sabırlı olmaktan daha çok gülüm ya üzülmekten korkar oldum hepimiz öyle olduk aslında ama bakalım canım ben hepimiz için umutluyum bizim tayfa grubu da peş peşe hamiş haberi alacağız sen bana böyle seviniyorsan inan ben de size öyle sevineceğim ya sanki oldu da sevindirik olduk

amin canım inşallah ben 31. hamiş ben olurum inşallah diyordum ALLAH daha erkene nasip eder mi bakalım pazartesine kan tahlili yptırayım
Ayyy insallah hamilesindir canimmm dua edicem seninicinnn

Ayyy insallah hamilesindir canimmm dua edicem seninicinnn
ay ALLAH RAZI OLSUN gülüm ben de bebişimin gelmesini 3 senedir bekliyorum dualara gerçekten de hepimizin ihtiyacı var hepimiz hayırlarla peş peşe sağlıcakla seviniriz inşallah amin

ay ALLAH RAZI OLSUN gülüm ben de bebişimin gelmesini 3 senedir bekliyorum dualara gerçekten de hepimizin ihtiyacı var hepimiz hayırlarla peş peşe sağlıcakla seviniriz inşallah amin
Ayyy canim benim insallah insallah ipi sen cekersin pesinden biz geliriz

Ayyy canim benim insallah insallah ipi sen cekersin pesinden biz geliriz
geçen sene 46 hamiş haberi aldık bu konuda sonradan da bu daha da katlandı ama 2017 diye yeni konuya dönüştürdük hep kendi kendime diyordum ki hala da diyorum ya hep umutlu umutlu konuşuyorsun ayna ama konu sahibi olarak bir sen de hamiş haberi alamadın da veremedin de sonra da konu da böyle monoton moton devam ediyordu şeytanın bacağını kıramadık diyorum olan hemen doğuran sanıyor ki bu mucize kendinden zorluk çekmeyen bilmiyor ama bu sene dostlar sağolsun burada birbirimize çok destek olduk
inşallah ben de sevinirim de devamı da çok çok gelir bol bol seviniriz ya

Kuzum sen hamile ol kendim olmus kadar sevinecegim inşallah:)) ben de üşüttüm heralde bugün rahim bölgem çok kötü ağrıdı aksama kadar koltuktan hic kalkmadim uzandim sicak su torbassiyla akşam ettim. İnşallah enfeksiyon olmamistir yaaaa

Evet canim haklisin konus sahibi olarak insallah bu sene yuzum guler zor cok zorr bi durum Ama inancaz insallah basarcaz Rabbim yardimcimiz olcaz

ALLAH RAZI OLSUN canım inan sen de hamiş haberini verdiğinde çok sevineceğim çok hayırlarla sağlıcakla sevinirsin cümleten seviniriz inşallah gülüm ayaklarını sıcak tut canım ya senin adet günün yaklaşmıştı demi ya yoksa sende de bir şey mi var acaba gülüm..
su torbasını ayaklarının altına koy canım karnına değil

1.@aaynaa 21 nisan
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92
25.@tulinkrc 30 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim
37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41 23 nisan
42.@nickminckyok
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel
46.@meryemim40
47.@kelebekk47
48.@jarebom
49.@papatyaozu
50.@mervebil 27 şubat
51.@Melek Karakan
52.@peri_kizin_masali
53.@Seazone
54.@mehtappathem
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86
59.@Sweet03
60.@Sh2016 18 nisan
61.@Whiteandblue 16 mart
62.@asli-asli 22 şubat
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@Orhanhulya

SAYFAMA BEKLERİM Hanimlar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kapi-suslerim-ve-magnetlerim.1003943/

Oyle yaptim kuzum 6 Gün var adetime ama usutmedir bence mahvoldu resmen rahimim agriyor aybi düşük yaptigim zamanlar gibi.

Oyle yaptim kuzum 6 Gün var adetime ama usutmedir bence mahvoldu resmen rahimim agriyor aybi düşük yaptigim zamanlar gibi.
aman aman canımcım ayaklarını sıkı giyin canım kötü şeyleri düşünme aaaaaaaaaaaaaaa ne güzel günler gelecek ALLAH'IN izniyle hayırlarla sağlıcakla inşallah gülüm ..

aman aman canımcım ayaklarını sıkı giyin canım kötü şeyleri düşünme aaaaaaaaaaaaaaa ne güzel günler gelecek ALLAH'IN izniyle hayırlarla sağlıcakla inşallah gülüm ..
Tabi ki insallah kuzum misafirlikteyim bi kramp girdi ciglik attim cok utandım yaşlı kadin var cocuk var cok korktularkorkmayin panik yok cok üşüttüm ondan oluyor dedim :))

Tabi ki insallah kuzum misafirlikteyim bi kramp girdi ciglik attim cok utandım yaşlı kadin var cocuk var cok korktularkorkmayin panik yok cok üşüttüm ondan oluyor dedim :))
oy kuzum benim ayaklarına patik giyiyor musun sen bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…