amin canım inşallah ben 31. hamiş ben olurum inşallah diyordum ALLAH daha erkene nasip eder mi bakalım pazartesine kan tahlili yptırayımAaaa rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsin canim
pazartesiyi ben dahi beklemekte zorlanıyorum seni düşünemiyorum canımamin canım inşallah ben 31. hamiş ben olurum inşallah diyordum ALLAH daha erkene nasip eder mi bakalım pazartesine kan tahlili yptırayım
ay canım ya benim kadar sabırsız bir insan var mıdır diyordum hayatta ama azıcık da olsa sabırlı olmaktan daha çok gülüm ya üzülmekten korkar oldum hepimiz öyle olduk aslında ama bakalım canım ben hepimiz için umutluyumpazartesiyi ben dahi beklemekte zorlanıyorum seni düşünemiyorum canım
Ayyy insallah hamilesindir canimmm dua edicem seninicinnnamin canım inşallah ben 31. hamiş ben olurum inşallah diyordum ALLAH daha erkene nasip eder mi bakalım pazartesine kan tahlili yptırayım
ay ALLAH RAZI OLSUN gülüm ben de bebişimin gelmesini 3 senedir bekliyorum dualara gerçekten de hepimizin ihtiyacı var hepimiz hayırlarla peş peşe sağlıcakla seviniriz inşallah aminAyyy insallah hamilesindir canimmm dua edicem seninicinnn
Ayyy canim benim insallah insallah ipi sen cekersin pesinden biz gelirizay ALLAH RAZI OLSUN gülüm ben de bebişimin gelmesini 3 senedir bekliyorum dualara gerçekten de hepimizin ihtiyacı var hepimiz hayırlarla peş peşe sağlıcakla seviniriz inşallah amin
geçen sene 46 hamiş haberi aldık bu konuda sonradan da bu daha da katlandı ama 2017 diye yeni konuya dönüştürdük hep kendi kendime diyordum ki hala da diyorum ya hep umutlu umutlu konuşuyorsun ayna ama konu sahibi olarak bir sen de hamiş haberi alamadın da veremedin de sonra da konu da böyle monoton moton devam ediyordu şeytanın bacağını kıramadık diyorum olan hemen doğuran sanıyor ki bu mucize kendinden zorluk çekmeyen bilmiyor ama bu sene dostlar sağolsun burada birbirimize çok destek oldukAyyy canim benim insallah insallah ipi sen cekersin pesinden biz geliriz
Kuzum sen hamile ol kendim olmus kadar sevinecegim inşallah:)) ben de üşüttüm heralde bugün rahim bölgem çok kötü ağrıdı aksama kadar koltuktan hic kalkmadim uzandim sicak su torbassiyla akşam ettim. İnşallah enfeksiyon olmamistir yaaaageçen sene 46 hamiş haberi aldık bu konuda sonradan da bu daha da katlandı ama 2017 diye yeni konuya dönüştürdük hep kendi kendime diyordum ki hala da diyorum ya hep umutlu umutlu konuşuyorsun ayna ama konu sahibi olarak bir sen de hamiş haberi alamadın da veremedin de sonra da konu da böyle monoton moton devam ediyordu şeytanın bacağını kıramadık diyorum olan hemen doğuran sanıyor ki bu mucize kendinden zorluk çekmeyen bilmiyor ama bu sene dostlar sağolsun burada birbirimize çok destek olduk
inşallah ben de sevinirim de devamı da çok çok gelir bol bol seviniriz ya
geçen sene 46 hamiş haberi aldık bu konuda sonradan da bu daha da katlandı ama 2017 diye yeni konuya dönüştürdük hep kendi kendime diyordum ki hala da diyorum ya hep umutlu umutlu konuşuyorsun ayna ama konu sahibi olarak bir sen de hamiş haberi alamadın da veremedin de sonra da konu da böyle monoton moton devam ediyordu şeytanın bacağını kıramadık diyorum olan hemen doğuran sanıyor ki bu mucize kendinden zorluk çekmeyen bilmiyor ama bu sene dostlar sağolsun burada birbirimize çok destek olduk
inşallah ben de sevinirim de devamı da çok çok gelir bol bol seviniriz ya
ALLAH RAZI OLSUN canım inan sen de hamiş haberini verdiğinde çok sevineceğim çok hayırlarla sağlıcakla sevinirsin cümleten seviniriz inşallah gülüm ayaklarını sıcak tut canım ya senin adet günün yaklaşmıştı demi ya yoksa sende de bir şey mi var acaba gülüm..Kuzum sen hamile ol kendim olmus kadar sevinecegim inşallah:)) ben de üşüttüm heralde bugün rahim bölgem çok kötü ağrıdı aksama kadar koltuktan hic kalkmadim uzandim sicak su torbassiyla akşam ettim. İnşallah enfeksiyon olmamistir yaaaa
zor diye bir şey yok gülüm önemli olan ALLAH OL desin bizler için de canımcımEvet canim haklisin konus sahibi olarak insallah bu sene yuzum guler zor cok zorr bi durum Ama inancaz insallah basarcaz Rabbim yardimcimiz olcaz
Oyle yaptim kuzum 6 Gün var adetime ama usutmedir bence mahvoldu resmen rahimim agriyor aybi düşük yaptigim zamanlar gibi.ALLAH RAZI OLSUN canım inan sen de hamiş haberini verdiğinde çok sevineceğim çok hayırlarla sağlıcakla sevinirsin cümleten seviniriz inşallah gülüm ayaklarını sıcak tut canım ya senin adet günün yaklaşmıştı demi ya yoksa sende de bir şey mi var acaba gülüm..
su torbasını ayaklarının altına koy canım karnına değil
aman aman canımcım ayaklarını sıkı giyin canım kötü şeyleri düşünme aaaaaaaaaaaaaaa ne güzel günler gelecek ALLAH'IN izniyle hayırlarla sağlıcakla inşallah gülüm ..Oyle yaptim kuzum 6 Gün var adetime ama usutmedir bence mahvoldu resmen rahimim agriyor aybi düşük yaptigim zamanlar gibi.
Tabi ki insallah kuzum misafirlikteyim bi kramp girdi ciglik attim cok utandım yaşlı kadin var cocuk var cok korktularaman aman canımcım ayaklarını sıkı giyin canım kötü şeyleri düşünme aaaaaaaaaaaaaaa ne güzel günler gelecek ALLAH'IN izniyle hayırlarla sağlıcakla inşallah gülüm ..
Orasi oyle kuzum zor olan beklemesi sabretmesizor diye bir şey yok gülüm önemli olan ALLAH OL desin bizler için de canımcım
oy kuzum benim ayaklarına patik giyiyor musun sen bakayım..Tabi ki insallah kuzum misafirlikteyim bi kramp girdi ciglik attim cok utandım yaşlı kadin var cocuk var cok korktularkorkmayin panik yok cok üşüttüm ondan oluyor dedim :))
inşallah canım sevineceğimiz gün hayırlarla en kısa zamanda gelir aminOrasi oyle kuzum zor olan beklemesi sabretmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?