2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

AHHH O KADAR İSTERİMKİ ELİF SEN BEN VE SAHRA SÜPER OLURDU YAAA
he ya keşke aynı şehirde olsak ankarada 2 dostum var tanıştım ikisiyle de ama sık görüşemiyoruz birer kez görüştük bakalım biriyle yine görüşeceğiz sizler de burada olsaydınız ohh bir kardeşim var onu da çok seviyorum o da taaa alamanyada sürekli msjlaşıyoruz biri de yine öyle yurtdışında biri çanakkalede bir can kardeşim sivasta bunlarla aştım whatsap sağolsun sizler de uzaktasınız ahh ahh
ben varken bir demlik çay da yetmez kuzum ya

bilmiyorum canım şuan adet olacağım gibi bir his yok kuzum
Kuzum sen hic hsg cektirmis miydin aklimda yok. Bence ramazan gelmeden bir hsg cektir hic cekilmediysen ve şu kocalarinizi da artık götürün urologa beyfendiler biraz kostursun anlasin biz her ay neler yasiyoruz :)))

Kuzum sen hic hsg cektirmis miydin aklimda yok. Bence ramazan gelmeden bir hsg cektir hic cekilmediysen ve şu kocalarinizi da artık götürün urologa beyfendiler biraz kostursun anlasin biz her ay neler yasiyoruz :)))
çektirdim canım iki tüpümde açıktı bakalım canım bayramdan snra hacettepede aşılama yaptıralım diyoruz

çektirdim canım iki tüpümde açıktı bakalım canım bayramdan snra hacettepede aşılama yaptıralım diyoruz
O zaman eşine keçiboynuzu kürüne başla bence canım degerleri cok daha guzel olur. Benim bir arkadasim var benden 7 yas2 büyük ama cok severiz birbirimizi o evlenelo 4 sene olacak. Yaşı da baya ilerledi cok istiyordum artik bebeği olmasini gecen gün hamile oldugunu söyledi kendim olsma anca o kadar sevinirdim heralde:)) kocasi 43 yaşında. Kesinlikle keci boynuzu kürü yap biz ona borcluyuz dedi :)

yapayım canım gerçekten de düzenli bir şekilde içirmem lazım haklı yani

CANIM KANAMA DERKEN YOĞUNMU OLDU HALEN DEVAM EDİYORMU
CANIM ECZANEDEN PROGESTRAN ALABİLİRSİN İÇERİĞİNDE PROGESTAN OLAN BİR İLAÇ AL DERİM

Devam canim temmuz ayina kadar tedavi surecek ama mayis ayinin sonunda hamilelik icin calismalara baslanacak vucudun direncini arttirmya calisiliyor su an

Devam canim temmuz ayina kadar tedavi surecek ama mayis ayinin sonunda hamilelik icin calismalara baslanacak vucudun direncini arttirmya calisiliyor su an
hayırlarla sağlıcakla sevinçli haberlerini duyarız inşallah gülüm ya

Kızlarr adet oldum Aman be yaa bidahaki ay da olmassa bebeğim doğduğunda dövecem neden beni bu kadar beklettin diye
beklemek de ne zor ha gerçekten de ben de kan verdim testosteron hormonum yüksek çıkmıştı devletteki ilaç vermeyi düşünüyordu şimdi yeniden gittim pazartesi sonucu öğrenmeye gideceğim heralde ilaç verecek o bile hamile kalamamama bir neden bakalım..
bugün adet olmam lazımdı henüz olmadım

Kızlarr adet oldum Aman be yaa bidahaki ay da olmassa bebeğim doğduğunda dövecem neden beni bu kadar beklettin diye
Kuzumm hayırlısı olsun o minnoşlar illaki gelecek:)) aman gebelik yoksa bekletmeden adet olmak daha iyi ben gecen ay 4 Gün gecikti sinir stres hastasi olmustum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…