he ya keşke aynı şehirde olsak ankarada 2 dostum var tanıştım ikisiyle de ama sık görüşemiyoruz birer kez görüştük bakalım biriyle yine görüşeceğiz sizler de burada olsaydınız ohh bir kardeşim var onu da çok seviyorum o da taaa alamanyadaAHHH O KADAR İSTERİMKİ ELİF SEN BEN VE SAHRA SÜPER OLURDU YAAA
ay hayırlarla inşallah ben 31. sırayı kaptım bakalımÖYLE CANIM YAA İNŞALLAH BİZİMDE SIRAMIZ GELECEM İNŞALLAH DÖNEMDAŞ OLURUZ YAA
Ayyy hadi bakalimmm insallah olamzsin canimmm :)))inşalllah gerek kalmaz canım umutlu ol canım ben de yarın adet olmam lazım bakalım
bilmiyorum canım şuan adet olacağım gibi bir his yok kuzumAyyy hadi bakalimmm insallah olamzsin canimmm :)))
Kuzum sen hic hsg cektirmis miydin aklimda yok. Bence ramazan gelmeden bir hsg cektir hic cekilmediysen ve şu kocalarinizi da artık götürün urologa beyfendiler biraz kostursun anlasin biz her ay neler yasiyoruz :)))bilmiyorum canım şuan adet olacağım gibi bir his yok kuzum
çektirdim canım iki tüpümde açıktı bakalım canım bayramdan snra hacettepede aşılama yaptıralım diyoruzKuzum sen hic hsg cektirmis miydin aklimda yok. Bence ramazan gelmeden bir hsg cektir hic cekilmediysen ve şu kocalarinizi da artık götürün urologa beyfendiler biraz kostursun anlasin biz her ay neler yasiyoruz :)))
O zaman eşine keçiboynuzu kürüne başla bence canım degerleri cok daha guzel olur. Benim bir arkadasim var benden 7 yas2 büyük ama cok severiz birbirimizi o evlenelo 4 sene olacak. Yaşı da baya ilerledi cok istiyordum artik bebeği olmasini gecen gün hamile oldugunu söyledi kendim olsma anca o kadar sevinirdim heralde:)) kocasi 43 yaşında. Kesinlikle keci boynuzu kürü yap biz ona borcluyuz dedi :)çektirdim canım iki tüpümde açıktı bakalım canım bayramdan snra hacettepede aşılama yaptıralım diyoruz
yapayım canım gerçekten de düzenli bir şekilde içirmem lazım haklı yaniO zaman eşine keçiboynuzu kürüne başla bence canım degerleri cok daha guzel olur. Benim bir arkadasim var benden 7 yas2 büyük ama cok severiz birbirimizi o evlenelo 4 sene olacak. Yaşı da baya ilerledi cok istiyordum artik bebeği olmasini gecen gün hamile oldugunu söyledi kendim olsma anca o kadar sevinirdim heralde:)) kocasi 43 yaşında. Kesinlikle keci boynuzu kürü yap biz ona borcluyuz dedi :)
Merhaba arkadaşlar acaba aranızda kanama sorunu yaşayan varmı 5+4 lük hamileyim ve dün kanamam oldu geceye kadar hastahaneler deydik keseyi gördük ama Bebek yoktu içinde dilim varmıyor ama acaba kanamadan keseden Bebek düşmüş olabilirim kese duruyordu yerinde
Cani m ev is tedavi derken bos vakit kalmiyor cok yoruluyorum bu ara sen nasilsin canimA arkadasimes sen de çoktandır yoksun buralarda hayırdır
ben de aynıyım canım ne olsun tedavi ne durumda kuzumCani m ev is tedavi derken bos vakit kalmiyor cok yoruluyorum bu ara sen nasilsin canim
hayırlarla sağlıcakla sevinçli haberlerini duyarız inşallah gülüm yaDevam canim temmuz ayina kadar tedavi surecek ama mayis ayinin sonunda hamilelik icin calismalara baslanacak vucudun direncini arttirmya calisiliyor su an
amin hayırlarla sağlıcakla inşallah kuzum beniminsallh canim Allah tum isyenlere versin
beklemek de ne zor ha gerçekten de ben de kan verdim testosteron hormonum yüksek çıkmıştı devletteki ilaç vermeyi düşünüyordu şimdi yeniden gittim pazartesi sonucu öğrenmeye gideceğim heralde ilaç verecek o bile hamile kalamamama bir neden bakalım..Kızlarr adet oldum Aman be yaa bidahaki ay da olmassa bebeğim doğduğunda dövecem neden beni bu kadar beklettin diye
Kuzumm hayırlısı olsun o minnoşlar illaki gelecek:)) aman gebelik yoksa bekletmeden adet olmak daha iyi ben gecen ay 4 Gün gecikti sinir stres hastasi olmustum valla..Kızlarr adet oldum Aman be yaa bidahaki ay da olmassa bebeğim doğduğunda dövecem neden beni bu kadar beklettin diye
yok canım olmadımSelam kizlar napiyosunuz bakiyimmmaaynaa . Adet oldun mu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?