- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Aynen canım olacaksa erken olsunKuzumm hayırlısı olsun o minnoşlar illaki gelecek:)) aman gebelik yoksa bekletmeden adet olmak daha iyi ben gecen ay 4 Gün gecikti sinir stres hastasi olmustum valla..
inşallah bebiştendiryok canım olmadım
inşallah hayırlarla canım bebiştir dua et gülüminşallah bebiştendir
ay canım benim hayırlarla inşallah insan ne düşüneceğini bilemiyor ne yesek ne içsek bilemedim be gülümdualarım sizinle inşallah bu yıl isteyen herkese nasip edecek rabbim
25. Ben olayım kizlar25. hamişimizin haberini bekliyoruz....
en çok hamiş haberi veren konu buraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi inşallah hayırlarla kuzum 25. sensindir amin sonra tatlını yeriz25. Ben olayım kizlarbugün asilamamin 11.günü. zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. ..keşke ben olsam..
umutluyum canım sen de ayağını sürt de bizler de hamiş kalalımAy hadi insallah güzel haberi veririm de yeriz tatlı canim
Hadi bakalim kuzucum insallah olamzsinnnn:)))) tabi sabırlı olmak lazim gecikmis de olabiliryok canım olmadım
evet cnım gecikmiş de olabilir son aylarda gecikmedi erken oldum ama bilemedim canım gelişigüzel yaptık ilişkileri de nasipHadi bakalim kuzucum insallah olamzsinnnn:)))) tabi sabırlı olmak lazim gecikmis de olabilir
I sallah sen olursun kuzum sabirli ol 15. Günden erken sakın yapma25. Ben olayım kizlarbugün asilamamin 11.günü. zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. ..keşke ben olsam..
Benim de hic gecikmezdi gecen ay 4 Gün gecikti sinir olsum ister istemez umutlandim. İnşallah hamilesindir kuzum beklemedigin zaman daha kolay geligor bebis bu ay pek dusunmedin annene gittin kafan dagildi biraz inşallah hamile kalirsinevet cnım gecikmiş de olabilir son aylarda gecikmedi erken oldum ama bilemedim canım gelişigüzel yaptık ilişkileri de nasip
bilmiyorum canım annemin orada çok ağır işler de yaptım bilemedim ilişkiyi de yorulduk diye çok sık da yapmadık bakalımBenim de hic gecikmezdi gecen ay 4 Gün gecikti sinir olsum ister istemez umutlandim. İnşallah hamilesindir kuzum beklemedigin zaman daha kolay geligor bebis bu ay pek dusunmedin annene gittin kafan dagildi biraz inşallah hamile kalirsin
Ben bu ay turbelere falan gittim yine Allah kabul etsin bir yerde adak adadim kuzum bu ay hamile kalirsam kalp atislarini duyunca yeşil turbede ya da emirsultan hz. Turbesi önünde lokma dagittiracagiz insallahm adak adamak iyiymişeee biriniz hamiş kalın da tatlınızı yiyekhehehehe
Ben iki hamileligimde de vajinjsmus hastasiydim canim yani eşimle dogru durust yakinlaşamiyorduk bile ve hep temizlik yaptigim yolculuk yaptigim zamanlara denk geldiler. Bu isler hic belli olmaz gercekten :)bilmiyorum canım annemin orada çok ağır işler de yaptım bilemedim ilişkiyi de yorulduk diye çok sık da yapmadık bakalım
inan bu kadar iş yaptıktan sonra hamişsen çok şaşırırımBen iki hamileligimde de vajinjsmus hastasiydim canim yani eşimle dogru durust yakinlaşamiyorduk bile ve hep temizlik yaptigim yolculuk yaptigim zamanlara denk geldiler. Bu isler hic belli olmaz gercekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?