- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
canım ne zaman test yapacaksın.Ay hadi insallah güzel haberi veririm de yeriz tatlı canim
neeeeeeeeee ne zaman test yaptın ne kadar süre sonra çift çizgi cıktı? testi sabah ilk idrarınla tekrarlasana eğer yeniyse silik çizgi çıkması normall ayyy çok heycanlandımm canım inşallah hamilesindirr. kendim kadar sevinirim vallaaakızlar ya dün akşam yaptığım gebelik testine bir baktım çift çizgi olmuş yeniden gerçi tok karnına test uaptım bir şey çıkmadı pazartesi zaten kadın doğum doktoruna gideceğim hormon tahliline baktırmıştım adet olmazsam gebelik testi isteyeyim diyorum
canım neredeyse 1 gün sonra çıkmış o çizgi yoksa acaba bozuk muydu şimdi tekrarladım ama yine bir şey çıkmadı çizgi canımneeeeeeeeee ne zaman test yaptın ne kadar süre sonra çift çizgi cıktı? testi sabah ilk idrarınla tekrarlasana eğer yeniyse silik çizgi çıkması normall ayyy çok heycanlandımm canım inşallah hamilesindirr. kendim kadar sevinirim vallaaa
ay canım hep olumsuz olmasından dolayı heyecan bile yapamıyorumneeeeeeeeee ne zaman test yaptın ne kadar süre sonra çift çizgi cıktı? testi sabah ilk idrarınla tekrarlasana eğer yeniyse silik çizgi çıkması normall ayyy çok heycanlandımm canım inşallah hamilesindirr. kendim kadar sevinirim vallaaa
canım şimdi tekrarlama sabah ilk idrarla çok yenidir ondan çıkmıyordur. test bozuk bile olsa çift çizgi cıkmaz bozuk olunca ya hiç cizgi cıkmaz yada hamleysende göstermez. daha dogrusu hamile olmayanda çift çizgi cıktıgıı duymadım.canım neredeyse 1 gün sonra çıkmış o çizgi yoksa acaba bozuk muydu şimdi tekrarladım ama yine bir şey çıkmadı çizgi canım
ay canım hep olumsuz olmasından dolayı heyecan bile yapamıyorumsabah ilk idrarla mı tekrarlayayım
bilmiyorum canım ilk defa çift gördüm heyecanlanamadım bile biliyor musun canım ooo ta akşam 9 10 gibi yaptım ben onu şimdi 2 gibi mi ne bakmıştım çöpe dayanamadım yine bembeyazdır o dedim bir baktım bayağı belli oluyor çift çizgicanım şimdi tekrarlama sabah ilk idrarla çok yenidir ondan çıkmıyordur. test bozuk bile olsa çift çizgi cıkmaz bozuk olunca ya hiç cizgi cıkmaz yada hamleysende göstermez. daha dogrusu hamile olmayanda çift çizgi cıktıgıı duymadım.
dün adet olmam lazımdı canım 1 gün geçti yani dahaKaç gün geçti adetin .. O çizgi yalandan çıkar mi ki ümit vermek istemiyorum Ama bence sen bir beta hcg baktir
inan canım umutlanamıyorum ay heyecanlansam mı dua edin canım ya umutlanırsam çok üzülür çok ağlarımKaç gün geçti adetin .. O çizgi yalandan çıkar mi ki ümit vermek istemiyorum Ama bence sen bir beta hcg baktir
canım benim resmini atsana duruyosa. net akşam yaptıysan testi o ondan geç çıkmıştır. valla enteresan canım bende umutlandırmaya korkuyorum ama kendim umutlandım bile :)bilmiyorum canım ilk defa çift gördüm heyecanlanamadım bile biliyor musun canım ooo ta akşam 9 10 gibi yaptım ben onu şimdi 2 gibi mi ne bakmıştım çöpe dayanamadım yine bembeyazdır o dedim bir baktım bayağı belli oluyor çift çizgi
dün adet olmam lazımdı canım 1 gün geçti yani daha
Sen ne dediginin farkinda misisiiiiiiiiinnnnnnnnn ayy ciglik attimmmmm resmennnn:))))))))kızlar ya dün akşam yaptığım gebelik testine bir baktım çift çizgi olmuş yeniden gerçi tok karnına test uaptım bir şey çıkmadı pazartesi zaten kadın doğum doktoruna gideceğim hormon tahliline baktırmıştım adet olmazsam gebelik testi isteyeyim diyorum
ay canım benim ben de çığlık atmak istiyorum ama gülüm yeniden test yaptım yine hiç bir şey çıkmadı o zaman onda neden çıktı yaSen ne dediginin farkinda misisiiiiiiiiinnnnnnnnn ayy ciglik attimmmmm resmennnn:))))))))
atayım canım dur duruyor testcanım benim resmini atsana duruyosa. net akşam yaptıysan testi o ondan geç çıkmıştır. valla enteresan canım bende umutlandırmaya korkuyorum ama kendim umutlandım bile :)
acilde bakıyorlar mı ki canım?yavrummm git bugun kan ver acıldeeee
tabii kan ver iki saate öğrenirsinacilde bakıyorlar mı ki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?