2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

listemiz de 100 kişi olmayı bekliyorum bakalım hamişlerimiz de git gide çoğalıyor çok seviniyorum

Merhaba arkadaşlar acaba aranızda kanama sorunu yaşayan varmı 5+4 lük hamileyim ve dün kanamam oldu geceye kadar hastahaneler deydik keseyi gördük ama Bebek yoktu içinde dilim varmıyor ama acaba kanamadan keseden Bebek düşmüş olabilirim kese duruyordu yerinde

Merhaba arkadaşlar acaba aranızda kanama sorunu yaşayan varmı 5+4 lük hamileyim ve dün kanamam oldu geceye kadar hastahaneler deydik keseyi gördük ama Bebek yoktu içinde dilim varmıyor ama acaba kanamadan keseden Bebek düşmüş olabilirim kese duruyordu yerinde
progestan ilacı verdiler mi sana canım kanama dursun diye yok yok aklına kötü bir şeu düşürme gülüm

şuan kanaman ne durumda kanaması olanlara iğne ile o progeston ilacını veriyorlar canım sana ne tedavi uyguladılar kalp atışına falan bakmadılar mı bundan önce kalp atışını duymuşmuydun

Ben Almanya da yaşıyorum öyle bir ilaç varmı bilmem ki bana sadece magnezyum ilacı verdi yat dinlen sürekli kalkma dedi :KK43:
o da o zaman canım aynı ilaçtır yat dinlen evet benim bir arkadaşım ikiz hamile kendi 4 aylık hamişken bir hafta kanaması oldu ona da kımıldamadan yat dediler sonra kanaması bitti şimdi iyiler canımcım ama dinlenmen şart bunu unutma

şuan kanaman ne durumda kanaması olanlara iğne ile o progeston ilacını veriyorlar canım sana ne tedavi uyguladılar kalp atışına falan bakmadılar mı bundan önce kalp atışını duymuşmuydun

Yok daha duymamıştım haftayaydı doktor randevum hem biraz daha büyür daha rahat götürür demişti doktor şuan 5+4 ama kese boş gibiydi zAten kanamam var diye alttan ultrason sokmuştu doktor ondan pek inceleyemedide küçük daha haftaya görünür dedi bilmiyorum ki valla kafam karıştı :(

İşte bu resmide elimize verdi :( içindeki nerde acaba :(

Eklentiler

• IMG_1771.webp
    IMG_1771.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 42
Yok daha duymamıştım haftayaydı doktor randevum hem biraz daha büyür daha rahat götürür demişti doktor şuan 5+4 ama kese boş gibiydi zAten kanamam var diye alttan ultrason sokmuştu doktor ondan pek inceleyemedide küçük daha haftaya görünür dedi bilmiyorum ki valla kafam karıştı :KK43:
yok yok kafan karışmasın daha küçüktür tabii haftaya tam belli olur rahatça da kalp atışlarını da duyarsın ablası annen kaynanan falan yanındaysa birkaç gün iş falan da yapma yemek falan eşinde anlayışlıdır inşallah şu dönem bitene kadar gülüm

yok yok kafan karışmasın daha küçüktür tabii haftaya tam belli olur rahatça da kalp atışlarını da duyarsın ablası annen kaynanan falan yanındaysa birkaç gün iş falan da yapma yemek falan eşinde anlayışlıdır inşallah şu dönem bitene kadar gülüm

Hepsi Türkiye de eşim ve ben burdayız :( kızımda var kalkamamak çok zor olacak

Hepsi Türkiye de eşim ve ben burdayız :KK43: kızımda var kalkamamak çok zor olacak
yani kalksan da yorulmak yok gülüm kayınvalidende mi türkiye de canım en azından 3-4 gün dişini sık dinlenirsen geçer hemen kanaman

İyiyim canım benim. İşe başladın demek .kendini çok yormamaya çalışş. Yumurta akını yakaladıysan evet bencede 14günün var ama yinede belli olmaz.düşük sonrası beden yanlış sinyallerde verebiliyor. Evet kuzum önümüzdeki ay sende çalışmalara başlarsın bence. Benim iki gün var adete bekliyorum ama yine karın agrılarım başladı adet olcam galiba

ÇOKTAN BAŞLADIM GÜZELİM 24 MARTTA GÖREVE BAŞLADIM.
YALAN YOK YUMURTLAMAYI GÖRMEK CANIMI SIKTI YAA BEN HEP BU HAFTA SONUNA KADAR OLUR DİYORDUM. ARTIK GELSİN SİZİNLE BENDE GÜN SAYMAK İSTİYORUM YENİDEN

CANIM HİÇ BELLİ OLMAZ ADET OLANA KADAR UMUDUMUZ VAR

Back
X