- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Yarın yine kan tahlili verecek misin?NASILSIN GÜZELİM. BENDE HALA ADET YOK DÜN YUMURTA AKI GİBİ BİR AKINTI OLDU DAHA YENİ YUMURTLADIM SANIRIM YAA O ZAMAN 14 GÜN VAR ÖNÜMDE
İNŞALLAH BİZİMDE SIRAMIZ GELECEK
progestan ilacı verdiler mi sana canım kanama dursun diye yok yok aklına kötü bir şeu düşürme gülümMerhaba arkadaşlar acaba aranızda kanama sorunu yaşayan varmı 5+4 lük hamileyim ve dün kanamam oldu geceye kadar hastahaneler deydik keseyi gördük ama Bebek yoktu içinde dilim varmıyor ama acaba kanamadan keseden Bebek düşmüş olabilirim kese duruyordu yerinde
şuan kanaman ne durumda kanaması olanlara iğne ile o progeston ilacını veriyorlar canım sana ne tedavi uyguladılar kalp atışına falan bakmadılar mı bundan önce kalp atışını duymuşmuydunMerhaba arkadaşlar acaba aranızda kanama sorunu yaşayan varmı 5+4 lük hamileyim ve dün kanamam oldu geceye kadar hastahaneler deydik keseyi gördük ama Bebek yoktu içinde dilim varmıyor ama acaba kanamadan keseden Bebek düşmüş olabilirim kese duruyordu yerinde
progestan ilacı verdiler mi sana canım kanama dursun diye yok yok aklına kötü bir şeu düşürme gülüm
o da o zaman canım aynı ilaçtır yat dinlen evet benim bir arkadaşım ikiz hamile kendi 4 aylık hamişken bir hafta kanaması oldu ona da kımıldamadan yat dediler sonra kanaması bitti şimdi iyiler canımcım ama dinlenmen şart bunu unutmaBen Almanya da yaşıyorum öyle bir ilaç varmı bilmem ki bana sadece magnezyum ilacı verdi yat dinlen sürekli kalkma dedi
şuan kanaman ne durumda kanaması olanlara iğne ile o progeston ilacını veriyorlar canım sana ne tedavi uyguladılar kalp atışına falan bakmadılar mı bundan önce kalp atışını duymuşmuydun
yok yok kafan karışmasın daha küçüktür tabii haftaya tam belli olur rahatça da kalp atışlarını da duyarsın ablası annen kaynanan falan yanındaysa birkaç gün iş falan da yapma yemek falan eşinde anlayışlıdır inşallah şu dönem bitene kadar gülümYok daha duymamıştım haftayaydı doktor randevum hem biraz daha büyür daha rahat götürür demişti doktor şuan 5+4 ama kese boş gibiydi zAten kanamam var diye alttan ultrason sokmuştu doktor ondan pek inceleyemedide küçük daha haftaya görünür dedi bilmiyorum ki valla kafam karıştı
yok gülüm yok kanama olduğundan da belli olmaz daha erkenkötü bir durum olsa zaten doktorlar saklamaz ki daha erken demiş doğru da demiş yaniİşte bu resmide elimize verdiiçindeki nerde acaba
yok yok kafan karışmasın daha küçüktür tabii haftaya tam belli olur rahatça da kalp atışlarını da duyarsın ablası annen kaynanan falan yanındaysa birkaç gün iş falan da yapma yemek falan eşinde anlayışlıdır inşallah şu dönem bitene kadar gülüm
Yarın yine kan tahlili verecek misin?
yani kalksan da yorulmak yok gülüm kayınvalidende mi türkiye de canım en azından 3-4 gün dişini sık dinlenirsen geçer hemen kanamanHepsi Türkiye de eşim ve ben burdayızkızımda var kalkamamak çok zor olacak
artık kuzuşum hamiş haberlerimizi verme zamanı geldi bizim deYOK CANIM ARTIK VERME DEDİ 0,88 İDİ SONUÇ GEÇEN HAFTA
ellerine sağlık kuzum yormuşsun kendini desene ama temiz temiz oturmak da ne güzel ha
insanın kendi eliyle yapması bambaşka oluyor tabii
SORMA O KADAR İÇİME SİNDİKİ
İyiyim canım benim. İşe başladın demek .kendini çok yormamaya çalışş. Yumurta akını yakaladıysan evet bencede 14günün var ama yinede belli olmaz.düşük sonrası beden yanlış sinyallerde verebiliyor. Evet kuzum önümüzdeki ay sende çalışmalara başlarsın bence. Benim iki gün var adete bekliyorum ama yine karın agrılarım başladı adet olcam galiba
AHHH O KADAR İSTERİMKİ ELİF SEN BEN VE SAHRA SÜPER OLURDU YAAAinsanın kendi eliyle yapması bambaşka oluyor tabiihemen sana çay içmeye gelelim
ÖYLE CANIM YAA İNŞALLAH BİZİMDE SIRAMIZ GELECEM İNŞALLAH DÖNEMDAŞ OLURUZ YAAartık kuzuşum hamiş haberlerimizi verme zamanı geldi bizim deondan sonra gelsin tatlılar çikolatalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?