- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Eşin üroloğa gidecek canım orada yapilacak tahlilleri. Yok zaten hepsini bir seferde yapiyorlar bir kere gitmesi yeterli. Aslinda en az 3 gün perhiz yaparak giderse hemen o gün tahlil verebilir sanirim canım.aslında doğru söylüyorsun. özele mi gittin devlet hastanesine mi. birde eşim hiç gitmemiş doktora erkeklere spermiyogram dışında ne testleri yapıyorlar bilmiyorum.aslında mantar nedeniyle ben randevu almıştım carşambaya eşimide beraberimde mi götürsem yada ona da ayrıca randevu mu almalıyım?
çok sağol kuzucuğum ilk fırsatta yollayacağım onu hiç hoşlanmıyor doktora gitmekten :)Eşin üroloğa gidecek canım orada yapilacak tahlilleri. Yok zaten hepsini bir seferde yapiyorlar bir kere gitmesi yeterli. Aslinda en az 3 gün perhiz yaparak giderse hemen o gün tahlil verebilir sanirim canım.
evet canım çarşambaya kadar yumurtlama zamanı annemi merak ediyorum canım bu sene çok hastalandıcanım nereye gidiyorsun yumurtlama haftan değil mi bu hafta? annene çok geçmiş olsun canım.
hımm dönemi değerlendirip gideceksin yani , çok geçmiş olsun canım annelerimiz kıymetlimiz git tabi kuzum.evet canım çarşambaya kadar yumurtlama zamanı annemi merak ediyorum canım bu sene çok hastalandı
Aaaaaa biz çok seviyoruz doktora gitmeyi :)))) valla nefret ettim gitmeyecegim dedim yine gitmek zorunda kaldim. Neyse bu ay da kafam rahat mayıs ayı zor gececek amaçok sağol kuzucuğum ilk fırsatta yollayacağım onu hiç hoşlanmıyor doktora gitmekten :)
ahahahaha :)) ya eşim gripten mahvoldu yinede gitmedi doktora ama bu durum çok farklı tabi çocuğumuzun olmasını çok istediği için gider sanırım :). canım hiçç zor geçecek diye düşünme kolaylıkla geçer inşallah düşünme şimdiden .inşallah değerleri düzelmiştirAaaaaa biz çok seviyoruz doktora gitmeyi :)))) valla nefret ettim gitmeyecegim dedim yine gitmek zorunda kaldim. Neyse bu ay da kafam rahat mayıs ayı zor gececek amabenimki de sevmiyor doktora gitmeyi bu haftasonu tahlil vermesi lazım şimdiden başladım kafasına sokmaya
Insallah canim benim insallahahahahaha :)) ya eşim gripten mahvoldu yinede gitmedi doktora ama bu durum çok farklı tabi çocuğumuzun olmasını çok istediği için gider sanırım :). canım hiçç zor geçecek diye düşünme kolaylıkla geçer inşallah düşünme şimdiden .inşallah değerleri düzelmiştir
hoşgeldin canım aramıza listeye ekliyorum şimdi hayırlarla sağlıcakla sen de sevinirsin canım çok gençsin zaten olur sıkma hiç canınıKızlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum bat 4 nisan yani yarın bakalım gelcek mi bebişim bu ay, bu arada yarın tam 5 aylık evli olcam 20 yaşındayım
kesinlikle bu ay çok hareketsizdik :)yeni bir hamiş haberi bize iyi geldi
İnşAllah canım benim inşAllah RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşAllah..hoşgeldin canım aramıza listeye ekliyorum şimdi hayırlarla sağlıcakla sen de sevinirsin canım çok gençsin zaten olur sıkma hiç canını
üzülme canım hayırlısı olsun moral bozmak yokİnşAllah canım benim inşAllah RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşAllah..Kahverengiler gelmeye başladı benden Canım eğer kesilmez regl a dönerse bilgilendiririm seni
evet canım ya bu ay çıt çıkmamıştıkesinlikle bu ay çok hareketsizdik :)
Amin cnm hepinize kalpten dua edyrm inşallah hayrsyla sizlerde hamiş olcanz ben inanyrmB bebegim-gel arkadaşımız hamiş arkadaşlar 18. hamişimiz belli oldu hayırlısı bakalım ALLAH geride kalanlara da bizlere de hayırlarla sağlıcakla nasip eder inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?