ay gülüm benim inşallah canım ben de yeni hatime başladım hayırlarla inşallah bayrama kadar yetiştiririm inşallah hatmimi hayırlarla inşallah amin sevineceğimize canıgönülden inanyorum gülüm cümlemizin inşallah aminAmin canim eşim ve ben de niyetliydik dün. Insallah nisan ayı bize hayirli uğurlu gelir en son gecen nisan ayi yine hamile kalmistim ama nasip olmadi.. Belki bu nisan yine gelir diyecegim ama eşimin tedavisi yetişmez diye yine umudum yok
A anneveoglusu canım sen ne yaptın akıntın bitti mi?
çok zorlu geçti şu dönemin canım hya hayırlısıyla bir rahatlasaydın sevinecektikcanım kmalesef kanama bitmedi zaten ilk adetide ne zaman olurum bilmiyorum
o kadar haklısın kiii insanda acabalar oluyor hepAynen ya hamile değilsek erken gelsin hiç umutlandırmasın
çok zorlu geçti şu dönemin canım hya hayırlısıyla bir rahatlasaydın sevinecektik
Canim benim yaaaaaa:))) evet ben de boyle düşünmek isterdim ama adetim gelmeye basladi yavaştan hem gamile bile olsam yerleşme kanamasi bu kadar gec olmazElif bilmiyorum ama senide umutlandırmak istemiyorum sende gebelik var gibi içime doğuyor canım yaaa
hayırlısı allahtan canım....Canim benim yaaaaaa:))) evet ben de boyle düşünmek isterdim ama adetim gelmeye basladi yavaştan hem gamile bile olsam yerleşme kanamasi bu kadar gec olmaz
Kızlar bu akşam benden sonra evlenen üç yegenimin de hamile oldugunu öğrendim. Psikolojimi anliyorsunuzdur herhalde süperim.. Allah evlatlarını onlara bağışlasın bizlere de tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
Amin canım inşallah. Kuzenim falan da degiller ikisi öz abimin kızları biri de öz ablamin gelini hepsi benden küçük yegenlerim.. Onlar adina ne kadar sevinsem de şimdiden kara kara düşünüyorum yakinda hem nişan hem düğün var ailede. Ne kadar takmiyorum desem de insanlar gözlerimin içine baka baka içimi acıta acıta soracaklar o soruyu ve ben içim kan aglarken gülerek cevap verecegim yok olmadi hala inşallah olacak diye........ :)))Beni en çok böyle anlar yordu.. kendimden bile sıkıldım böyle yaptığım için ama değiştiremedi düşüncelerimi bir turlu ve kendimi yipratmaktan başka bir yere de varamadım. Ne diyelim yüzümüzün geleceği günler yakın olsun inşallah canim...
Ah canım seni çok iyi anlıyorum. Bende bezdim bu sorulardan..iki ay sonra memlekete gidicez..gene soracak herkes düşüncesizce..o kadar üzülüyorum ki..caktirma mak için gülüp iyi böyle rahatiz geziyoruz tozuyoruz falan diyorum daha sormasınlar diye ama işte anlayan yok..Ama allah buyuk elbet bizimde yüzümüz gülecek..güzel haberler yakın insallahAmin canım inşallah. Kuzenim falan da degiller ikisi öz abimin kızları biri de öz ablamin gelini hepsi benden küçük yegenlerim.. Onlar adina ne kadar sevinsem de şimdiden kara kara düşünüyorum yakinda hem nişan hem düğün var ailede. Ne kadar takmiyorum desem de insanlar gözlerimin içine baka baka içimi acıta acıta soracaklar o soruyu ve ben içim kan aglarken gülerek cevap verecegim yok olmadi hala inşallah olacak diye........ :)))
İnşallah canım insallah... Umut etmekten beklemekten başka neyimiz var zaten..Ah canım seni çok iyi anlıyorum. Bende bezdim bu sorulardan..iki ay sonra memlekete gidicez..gene soracak herkes düşüncesizce..o kadar üzülüyorum ki..caktirma mak için gülüp iyi böyle rahatiz geziyoruz tozuyoruz falan diyorum daha sormasınlar diye ama işte anlayan yok..Ama allah buyuk elbet bizimde yüzümüz gülecek..güzel haberler yakın insallah
ay kuzum yaaa.... o düşüncesizce soranlara da pes diyorum bana soranlara hayırdır bakacan mı diye soruyorum bende bidaha sormuyorlar o zaman :)Amin canım inşallah. Kuzenim falan da degiller ikisi öz abimin kızları biri de öz ablamin gelini hepsi benden küçük yegenlerim.. Onlar adina ne kadar sevinsem de şimdiden kara kara düşünüyorum yakinda hem nişan hem düğün var ailede. Ne kadar takmiyorum desem de insanlar gözlerimin içine baka baka içimi acıta acıta soracaklar o soruyu ve ben içim kan aglarken gülerek cevap verecegim yok olmadi hala inşallah olacak diye........ :)))
:))) ben de hep gülerek cevap veriyorum canım ama canım çok yaniyor. Ben bu ay zaten beklemiyordum da tek sorun bu ay cemiyetlerimizin olması ve üç yegenimin ayni ayda hamile kalmasi olaaayyy olaaayyy uzun zaman kutlamalar tebrikler ve bana aciyan gözlerle bakan düşüncesiz akrabalaray kuzum yaaa.... o düşüncesizce soranlara da pes diyorum bana soranlara hayırdır bakacan mı diye soruyorum bende bidaha sormuyorlar o zaman :)
asıl acınacak olan kendileri boşver canım benim ya. sen vajinusmus olduğun halde iki kere hamile kaldın azıcık rahatladığında rabbim çifter çifter verecek şüphem yok kuzum.:))) ben de hep gülerek cevap veriyorum canım ama canım çok yaniyor. Ben bu ay zaten beklemiyordum da tek sorun bu ay cemiyetlerimizin olması ve üç yegenimin ayni ayda hamile kalmasi olaaayyy olaaayyy uzun zaman kutlamalar tebrikler ve bana aciyan gözlerle bakan düşüncesiz akrabalar
Insallah kuzuuuummm hepimize insallaaahhh:)))asıl acınacak olan kendileri boşver canım benim ya. sen vajinusmus olduğun halde iki kere hamile kaldın azıcık rahatladığında rabbim çifter çifter verecek şüphem yok kuzum.
Yeni cevap yazabildim canımm kusura bakma cinsiyeti kesin belli değil ama doktorum erkeğe çok benzettiğini söyledi galiba oğlumuz olacak Rabbim izin verirseSaol canimcim ne olsun çalışmalara devamben bu ay rahim filmi çekiledim.temiz çıktı çok şükür sonuçlar. Nisanda aşılamam yapılacak bakalım bekliyoruz hayirlisiyla.senin hamişlik nasıl gidiyor..cinsiyeti belli oldumu
inşallah kuzum benim bizler de sevineceğizBeni en çok böyle anlar yordu.. kendimden bile sıkıldım böyle yaptığım için ama değiştiremedi düşüncelerimi bir turlu ve kendimi yipratmaktan başka bir yere de varamadım. Ne diyelim yüzümüzün geleceği günler yakın olsun inşallah canim...
Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah canım. Biz hala sonuç alamadık. Bu ay aşılama yapilacak.doktor ignenin dozunu artırdı. Yumurtalar gelişir se olacak aşılama. Artık çok yoruldum.olmassa da birakicam tedaviyi.belki kendiliğinden olur...Yeni cevap yazabildim canımm kusura bakma cinsiyeti kesin belli değil ama doktorum erkeğe çok benzettiğini söyledi galiba oğlumuz olacak Rabbim izin verirsesizin çalışmalar nasıl gidiyor bakalım çok sevindim rahim filmin için, Allah'ım en kısa zamanda nasip etsin inşallah hep dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?