2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

İlk hamileliğin sanırım. Evett insan çokk seviniyor.Bende çok sevindim senin adına. Üç yıldır korunmuyor muydun?
Evet cnm ilk ben bide bende çikolata kistleri vardı çok ağrılar çektim hep hastanelerdeydim bide amelyt oldum sonra kist tekrarladı büyücek diye çok korktum ikinci tüp bebek denemem çok şükür oldu cnm çok sağol bu arada senin varmı çocuğun

ayyy canım benim neler yaşamışsınn. emeklerini karşılıksız bırakmamış Allah çok şükür canım. darısı bizlere :). ben bir buçuk yıllık evliyim. hiç çocuğum yok kuzum. geçen eylülde bir düşüğüm oldu maalesef ondan sonra da 3 aydır korunmuyoruz bakalım artık ne zaman olursa .

Evet cnm Rabbimden umut kesilmez gerçkten çok şükür bin şükür inşallah seninde olur en kısa zamanda Allhn izniyle

Maşallah canım o kadar sevindim ki bugün okudum ama yazacak vaktim yoktu Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesinnn:))) biz de önümüzdeki ay tupbebek yaptiracagiz nasil aşamalar guzel gecti mi kac embriyo transfer edildi :))

Amin cnm benm Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Benm ikinci denemem cnm ilkinde de ikinciside transferim çok ağrılı geçti iknci transferimde ertelendi iki ay sonra dondurulmuş'la anestezili oldum 4 tane dondurulmustu geriye 1 tane kaldı onu transfer ettiler oda annesini bırakmadı çok şükür

Elhamdü lillahi rabbil alemin :) Rabbim sıkı sıkı sana baglasin yavrunu inşallah.. Ben de korkuyorum önümüzdeki ay baslayacagiz hic bişey bilmiyorum internette izliyorum okuyorum kimi çok ağrılı kimi çok rahat geçiyor. Yaşayıp göreceğiz yeter ki Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin

Âmin hic korkulcak bisey yok cnm agrili olanlar nadir ztn ama genlde iyi geçiyor ztn dediğin gibi sonu güzel olur inşallah Allahm izniyle sen çok arastripta kafana takma bunları

Ben bursada uludağ üniversitesinde yaptrdm cnm ilk denememde toplam 1300 lira fln tuttu ikincide 800 lira fln tuttu cnm devlet oldgu için bide tanıdık ecz eşime indirim yapmıştı biraz :)
canım tüp bebek için mi bu kadar masraf oldu canım normalde ne kadar oluyor

canım tüp bebek isteyince devlet hemen tüp bebek yapıyor mu?
Ben tüp bebek yaptırmak için gitmemiştim cnm ben hastanenin kadın hastalıkları bölümüne gitmiştim çikolata kistlerim vardı çok ağrılarım oluyordu amelyt yada tüp bebek dediler tüp bebek merkezine gönderdiler yaptrdm olmadı snra amelyt oldum sonra gene tüp bebek yaptrdm cnm

anladım canım kısmetse ben de ramazan bayramından sonra hacettepeye aşılama için gideceğiz

Ben bursada uludağ üniversitesinde yaptrdm cnm ilk denememde toplam 1300 lira fln tuttu ikincide 800 lira fln tuttu cnm devlet oldgu için bide tanıdık ecz eşime indirim yapmıştı biraz :)
Aaa sen bursalı misin ben de bursada yasiyorummmm:))) neresinde yasiyorsun canım. Devlette nasıl oluyor ki cok bekliyor musun sıraya mi giriyorsun. Biz pembemavi hastanesini düşünüyoruz ama arastiriyoruz yine de hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…