ben 4 senelik evliyim canım neredeyse bakalım olmadı diğer ay gitsek ki hacettepe bilmiyorumBide şartları var 3 sene evli olma şartı fln ama ben ilk tüp bebek yaptrdgimda 1.5 senelik evliydim genede karşıladı belkide kendileri yönlendirdiği içindir
Kuzum bence bekleme o kadar madem üniversite hastanesine gideceksin bekleme. En azindan ramazandan once tahliller hazirliklar hepsi bitsinben 4 senelik evliyim canım neredeyse bakalım olmadı diğer ay gitsek ki hacettepe bilmiyorum
Inşallah hayrlisyla tutar cnm ücret ne kadar aşılamada ben hiç aşılama yaptrmadmanladım canım kısmetse ben de ramazan bayramından sonra hacettepeye aşılama için gideceğiz
Aaa ne güzel :) yıldırım 152 evlerde otryrm cnm sen nerdesin . Beni kendileri yönlendirdiği için hiç sıra beklemedim ama dışardan randevu alanlar bekliyormuş cnm 1 sene 2 sene bile bekleyen varmış malesf. Pembemavide iyi diyolar ama acıbadem le gorustunmu cnm onada iyi diyolarAaa sen bursalı misin ben de bursada yasiyorummmm:))) neresinde yasiyorsun canım. Devlette nasıl oluyor ki cok bekliyor musun sıraya mi giriyorsun. Biz pembemavi hastanesini düşünüyoruz ama arastiriyoruz yine de hepsini
süperr .23 benim sayım :)) 23. ben olacağım duyrulurkızlar 19. hamişimiz de belli oldu
Ama özel gbi değil cnm sorunlarda yaşadım yani :)Vay beee ben özel jimer hastanesinde ilaclar muayeneler ile 2.000 lira civari sadece aşılamaya verdim. Yazık... O paraya iki kere tupbebek yapiliyormus..
Kim cnm tebrik edrim herkes olucak inşallahkızlar 19. hamişimiz de belli oldu
Ben de emirsultanin üst caddesindw oturuyorum canim :) aslında yakınmısız:))) acibadem pembemavi jimer ya da jimed.. Bunlardan hangisi daha cok kafamiza yatarsa yaptiracagiz canım. Biz ortalama 8 bin tl yi göze aldık ama o kadar pahalı degiller sanırım. İnşallah degildir. Malesef devlette çok bekletiyorlar o yüzden hic düşünmüyoruz bileAaa ne güzel :) yıldırım 152 evlerde otryrm cnm sen nerdesin . Beni kendileri yönlendirdiği için hiç sıra beklemedim ama dışardan randevu alanlar bekliyormuş cnm 1 sene 2 sene bile bekleyen varmış malesf. Pembemavide iyi diyolar ama acıbadem le gorustunmu cnm onada iyi diyolar
Bende 3 senelik cnm git bence hazır hissedysan tedavi olben 4 senelik evliyim canım neredeyse bakalım olmadı diğer ay gitsek ki hacettepe bilmiyorum
Kız ağzın bal yesin senin ee miiiii:)))) ay arrik girelim şu sıraya kuzum ya insallah hic birimiz 30 u gormeyiz:)))))
amiinn inşallah bu sırayla olursa ne gülerinm yaa
aynen yaa surda karnı kocaman smileylerden adımın yanında olmasını istiyorum benndeeeeKız ağzın bal yesin senin ee miiiii:)))) ay arrik girelim şu sıraya kuzum ya insallah hic birimiz 30 u gormeyiz:)))))
Belki Allah söyletiyor olur mu oluramiinn inşallah bu sırayla olursa ne gülerinm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?