2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Birdilimkek sen naptin canım adet olmadın inşallah
Oldum canim hem de öyle bir oluyorum ki bugün 3. Gün ama patlamalar oluyor sanki hala icimde.. Neden böyle oldu anlamadim 4 gün gecikti ama hayatimda ben böyle regl görmedim. Randevu aldim doktordan yarin bi gideyim baksin bu normal bir durum degil

Önemli bir şey yoktur insallah canim.belki kendini temizliyordur rahim..

kuzum bazen zararsız kistler olusuyormus ya belki onalrı atıyorsundur .

Merhaba arkadaşlar güzel bir hafta diliyorum herkese

nasılsınız

merhaba canım inşallah bu hafta çok iyi geçer...
ben de çarşamba günü annemin yanına tokata gideceğim kısmetse kuzum ..biraz temizliğini falan yapayım benim de kafamı da dağıtır
aaa ne güzel bende annemlere gitmek istiyorum ama çocuğun okulu nedeniyle olmayır 1 mayıs tatil olmazsa o ara uçak biletlerini ayarlayalım gidelim diyoruz bakalım nasip olacakmı

git biraz kafan dağılır. hasret giderirsin

evet canım senin de kafan rahatlar gülüm
bana da değişiklik olur annem çok hastalandı tedavi nedeniyle gidemedim bir yere kımıldayamadım şimdi gideyim de bir bakayım diyorum ne oldu durumu ne diye kuzum

evet canım senin de kafan rahatlar gülüm
bana da değişiklik olur annem çok hastalandı tedavi nedeniyle gidemedim bir yere kımıldayamadım şimdi gideyim de bir bakayım diyorum ne oldu durumu ne diye kuzum
geçmiş olsun neyi var anacğının canım

geçmiş olsun neyi var anacğının canım
lenf ödemi canım fil hastalığı belden aşağısı şişiyor bacakları falan bir de sıtma tutar gibi oluyor üşütünce rahatsızlığından kaynaklı heralde canım evinden başka yerlere gidemiyor işte..
bir de ev sahibi bayağı canını sıkmış kadının aklı parada nasıl fazla zam yapsam diye düşünüyor ona üzüldü benim de canım sıkıldı..

aahh ah rabbim herkese ev nasip etsin böyle ev sahiplerini duyunca.

anneciğine çok geçmiş olsun bir tanem. rabbim şifa versin

benimde annem geçen sene meme kanseri teşhisi konuldu kemo ve ameliyat süreci oldu şükür iyi 3er aylık kontrol düştü.
bu ekimde de babama kolon kanseri teşhisi konuldu 6 kür kemo aldı 2 kürü kaldı. ekimde ameliyat olduğunda gikttim yanlarına çok özledim onları

aman canım git git kuzum sana da çok çok geçmiş olsun şifa versin Rabbim ailemize de bizlere de evlatlarımıza sevdiklerimize de gülüm amin hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..
uzaktalar mı sizinkiler canım?

Ben tekirdağdayım onlar mersinde canım

Birdilimkek bugün mü gidiyorsun doktora haber et ne dediğii?
Gittim kızlar bişey yokmuş cok şükür heralde geciktigi icin o kadar şiddetli kanama oldu. Bu arada bu doktor da bize tupbebek önerdi. Eşim yakında tahlil verecek kayda deger bir düzelme yoksa önümüzdeki ay baslayacagiz tupbebege nasipse

Merhaba arkadaşlar güzel bir hafta diliyorum herkese

nasılsınız
merhaba :) ben iyiyim. sen nasılsın ne zaman tekrar tahlil vereceksin? Bu arada annen ve baban için acil şifalar diliyorum. benim annemde göğüs kanseri olmuştu atlattı çok şükür 10 sene falan oluyor . çok zorlu bir süreç gerçekten. acil şifalar baban içinde

merhaba canım inşallah bu hafta çok iyi geçer...
ben de çarşamba günü annemin yanına tokata gideceğim kısmetse kuzum ..biraz temizliğini falan yapayım benim de kafamı da dağıtır
canım nereye gidiyorsun yumurtlama haftan değil mi bu hafta? annene çok geçmiş olsun canım.

ay kuzucugum bişey olmamasına sevindim. hakkınızda hayırlsıı olsun

ay kuzucugum bişey olmamasına sevindim. hakkınızda hayırlsıı olsun
Amin kuzum sagolasin. Hepimiz hakkinda hayirlisi olsun :) kuzum sen de eşine bir tahlil yaptirsana belki takviyeye ihtiyaci vardır sadece sen degil herkes eşli gitmeli tedaviye bence

Amin kuzum sagolasin. Hepimiz hakkinda hayirlisi olsun :) kuzum sen de eşine bir tahlil yaptirsana belki takviyeye ihtiyaci vardır sadece sen degil herkes eşli gitmeli tedaviye bence
aslında doğru söylüyorsun. özele mi gittin devlet hastanesine mi. birde eşim hiç gitmemiş doktora erkeklere spermiyogram dışında ne testleri yapıyorlar bilmiyorum.aslında mantar nedeniyle ben randevu almıştım carşambaya eşimide beraberimde mi götürsem yada ona da ayrıca randevu mu almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…