2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Amin kuzuuum benim hayırlısı olsun inşallah. Hamile kalsam da sevinmeye korkuyorum yine düşebilir diye.. Allah hayirli saglikli tam evlatlar versin hepimize insallah aminnnn
korkma canım her zaman sonuç hüsran olacak değil ALLAH sana bir sınav sunmuş geçmişsin gülüm inşallah hayırlarla sağlıcakla evladına kavuşanlardan olursun en kısa zamanda inşallah yanında bizler de inşallah amin

Amin canım benim inşallah inşallah.. Biraz bel ve kasik agrilarim var adet olacagim diyorum ama hala olmadim bakalim yarin da olmazsam test yaparim insallah hayirlisi olsun kuzum. Kendim icin de sizler icin de en hayirlisini isterim bu mubarek kandilden nasiplenenlerden eylesin Rabbim bizi..

süperrr çok sevindim canım

Kizlar benim bat 31 martti ama adet dün adet oldum bile. Hamile miyim acaba diye meraklanmama bile firsat kalmadi. Ama neyse hamile degilsem erken adet olmak iyi. Yeni bat tarihim 25 Nisan aaynaa
Bu ay gün saymayalara, hesap yapmalara ara vereyim, akisina birakayim diyorum insallah beceebilirsem.
Bu mübarek günde Allah'im bütün dualarimizi Kabul etsin insallah. Sizlerin güzel haberlerini alalim.

Amin kuzum insallah ama kac gün gecmesine ragmen sanki bosuna adetim gecikmis hamile degilmisim gibi hissediyorum yaa pek umutlu degilim ben neredeyse uzulecegim niye gecikti diye niye böyleyim bilmiyorum
çünkü beklentin yok canım bekleyince kendimizi kandırıp hamile gibi hissetmeye başlıyoruz

çünkü beklentin yok canım bekleyince kendimizi kandırıp hamile gibi hissetmeye başlıyoruz
Bilmiyorum 27 şubat akşamı olmam gerekirdi. Valla şaşkınım tepki veremiyorum 4 gün oldu. Yarib gidip kan mi versem yoksa haftasonu da beklesem mi bilemedim canim ya

Bilmiyorum 27 şubat akşamı olmam gerekirdi. Valla şaşkınım tepki veremiyorum 4 gün oldu. Yarib gidip kan mi versem yoksa haftasonu da beklesem mi bilemedim canim ya
adetin düzensiz mi bu kadar geciktiği oluyor mu hiç mesela benim 30 günü hiç geçmedi bugüne dek. eğer gecikmelerin oluyorsa bekle haftasonu. ama yok olmuyorsa yarın git kan ver çünkü biz düşük yaptık kuzum. o nedenle ne kadar erken öğrenirsek ona göre erkenden önlem alabiliriz.

Gecikmez canim 28 günde bir düzenli olur. Az önce komsuya bi test aldirdim 3 liralik negatif çıktı zaten kafam karışıktı iyice karisti ya. Test de bi tuhaf resmen sapsari oldu kaldi icindeki kagit bozuldu

Son düzenleme:
Gecikmez canim 28 günde bir düzenli olur. Az önce komsuya bi test aldirdim 3 liralik negatif çıktı zaten kafam karışıktı iyice karisti ya. Test de bi tuhaf resmen sapsari oldu kaldi icindeki kagit bozuldu
Canım o test bozukmuş sen bugün kan versene hasi allahtan hayırlısı çok öptüm

Canım o test bozukmuş sen bugün kan versene hasi allahtan hayırlısı çok öptüm
Gerek kalmadi canim o test bozuktu bütün kagit kipkirmizi oldu ama bu sabah da akinti2 geldi adetim basliyor demek ki.. Bu ay beklentimiz yoktu zaten sadece geciktirmesi kafa karıştırdı. Hayırlısı olsun kuzum

Gerek kalmadi canim o test bozuktu bütün kagit kipkirmizi oldu ama bu sabah da akinti2 geldi adetim basliyor demek ki.. Bu ay beklentimiz yoktu zaten sadece geciktirmesi kafa karıştırdı. Hayırlısı olsun kuzum
Off sinir oluyorum bu ay hiçbirimizde gelişme yokDediğin gibi hayırlısı olsun cancağızım

Off sinir oluyorum bu ay hiçbirimizde gelişme yokDediğin gibi hayırlısı olsun cancağızım
Hic gecikmeyen adetim bu ay kafam rahat diye gecikerek beni yine sinir etti.. yapacak bisey yok kuzum ben iki ay daha beklemiyorum zaten bir daha bosuna gecikmez insallah cok sinirlerim bozuldu bosuna yaa

Hic gecikmeyen adetim bu ay kafam rahat diye gecikerek beni yine sinir etti.. yapacak bisey yok kuzum ben iki ay daha beklemiyorum zaten bir daha bosuna gecikmez insallah cok sinirlerim bozuldu bosuna yaa
benim de bundan 6-7 ay öncesine kadar adetim hep gecikirdi hep umutlandırırdı beni son aylar ne gecikmesi erkenden oluveriyor artık bakalım mart ayında bir hamiş haberi duymadık ama hayırlısı inşallah dün de ben de oruçtum hep dua ettim bize ya hayırlarla sağlıcakla dualarımız kabul olur da bizler de seviniriz kuzular

Aminn kuzum aminn martta çok olur hamile dedik ama yanıldık inşallah nisanda olur

Amin canim eşim ve ben de niyetliydik dün. Insallah nisan ayı bize hayirli uğurlu gelir en son gecen nisan ayi yine hamile kalmistim ama nasip olmadi.. Belki bu nisan yine gelir diyecegim ama eşimin tedavisi yetişmez diye yine umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…