asıl o zaman oluyor canım inan...Insallah canım ama pek sanmiyorum hic beklenti icine girmedik ki bu ay
Evet üç ay kafaya takmadan yasayabilseydim doğru.. Ama simdi takmiyorum desem de nişanlar düğünler basliyor üç yegenim de hamile zaten sülale çalkalaniyor... Ve ben gidip o insanlarin arasinda hic bisey yokmus gibi nasil eğleneyim... Ya da gitmeyeyim kendimi dünyaya kapatayim.. Bence kacari yok :) neyse bu benim kaderim ben kaderimi yaşıyorum böyle düşüneceğim..asıl o zaman oluyor canım inan...
hepimiz hayırlarla sağlıcakla sevinene kadar bunlarla karşılaşacağız heralde kuzum ama gerçekten de millete çaktırmamak lazım..Evet üç ay kafaya takmadan yasayabilseydim doğru.. Ama simdi takmiyorum desem de nişanlar düğünler basliyor üç yegenim de hamile zaten sülale çalkalaniyor... Ve ben gidip o insanlarin arasinda hic bisey yokmus gibi nasil eğleneyim... Ya da gitmeyeyim kendimi dünyaya kapatayim.. Bence kacari yok :) neyse bu benim kaderim ben kaderimi yaşıyorum böyle düşüneceğim..
Amin kuzum amin insallah.. Rabbim gönülden isteyenlerin dualarini kabul eylesin bu mubarek aylar hürmetine inşallahBirdilimkek canım benim hepside anlasmis gibi gebemi kalmış duamdasin insallah bu ay sende hamissindir. Hayırlısı ile
Rabbim su mübarek günde gönlünden geçen nasip etsin inşallah
KUZUMM ADET OLMADIN İNNŞALLAHAmin kuzum amin insallah.. Rabbim gönülden isteyenlerin dualarini kabul eylesin bu mubarek aylar hürmetine inşallah
Olmadim canim üç gün geçtiKUZUMM ADET OLMADIN İNNŞALLAH
ayyy kuzumm inşallah allah dualarımızı kabul etmiştir. test yapacak mısın?Olmadim canim üç gün geçtien son 27 subatta olmustum
Canım ne bileyim ya bu ay hic beklentim yoktu ki adet takvim programim üç gün gecikti yazınca kendime geldim. Aslinda 2.5 gün falan gecikti ama sanki adet olacakmis gibiyim kuzum bu kez sabirliyim belki yarin adet olurum olmazsam öbür gün belki test yaparim.. Pek inanmiyorum ki kuzum yaaayyy kuzumm inşallah allah dualarımızı kabul etmiştir. test yapacak mısın?
beklememen daha güzel zaten bekleyince olmayınca üzülüyor insan aynen canım yarın olmazsan öbür gün test yaparsınCanım ne bileyim ya bu ay hic beklentim yoktu ki adet takvim programim üç gün gecikti yazınca kendime geldim. Aslinda 2.5 gün falan gecikti ama sanki adet olacakmis gibiyim kuzum bu kez sabirliyim belki yarin adet olurum olmazsam öbür gün belki test yaparim.. Pek inanmiyorum ki kuzum yaa
Aynen canım. Hamileyimdir diye değil de adetim gecikti ama olacagim gibi geçiyor aklımdan açıkçası o yuzden sabirliyimbeklememen daha güzel zaten bekleyince olmayınca üzülüyor insan aynen canım yarın olmazsan öbür gün test yaparsın
canım test yapsana merak ettim hadi inşallah o üç kuzenle göbüşlerini seven sen de olursun inşallah aminOlmadim canim üç gün geçtien son 27 subatta olmustum
İnşallah kuzum ama adet olacak gibiyim yaaa belki sabah kalktigimda görürüm kırmızıları. Aslında pek gecikmez adetim ama yine de onceki aylarda kullandigim hormon ilaclari dengemi bozmus olabilircanım test yapsana merak ettim hadi inşallah o üç kuzenle göbüşlerini seven sen de olursun inşallah amin
Canım ne bileyim ya bu ay hic beklentim yoktu ki adet takvim programim üç gün gecikti yazınca kendime geldim. Aslinda 2.5 gün falan gecikti ama sanki adet olacakmis gibiyim kuzum bu kez sabirliyim belki yarin adet olurum olmazsam öbür gün belki test yaparim.. Pek inanmiyorum ki kuzum yaa
Amin kuzucim insallah hayirlisi olsun bugün adet olacak gibiyim bakalimcanım ben yarına yap derim yaa inşallah şu mübarek günün hatrına senden güzel haberler alırız inşallah
Ayyyyy insallah canim insallah insallah.. Benim de düşükteb sonra 400 kusur biseydi degerim bir hafta sonra sifirlanmisti cok şükür. Insallah senin de öyle olur kuzum.bende dr gittim elif kan değerim 464 idi bugün 194 olmuş dr keskin düşüş var dedi. atlatıyorsun artık haftada bir kan ver artık dedi perşembeye gel dedi. kanama icinde normal dedi önce kürtaj sonra iğne yapıldı 10 günü kadar temizlenirsin dedi. inşallah bu sürecide geride bırakıyorumdur.
hiç belli olmaz canım ya kimisi adet olacağım sanırken hamiş çıktıİnşallah kuzum ama adet olacak gibiyim yaaa belki sabah kalktigimda görürüm kırmızıları. Aslında pek gecikmez adetim ama yine de onceki aylarda kullandigim hormon ilaclari dengemi bozmus olabilir
Amin kuzuuum benim hayırlısı olsun inşallah. Hamile kalsam da sevinmeye korkuyorum yine düşebilir diye.. Allah hayirli saglikli tam evlatlar versin hepimize insallah aminnnnhiç belli olmaz canım ya kimisi adet olacağım sanırken hamiş çıktıbol bol dua edelim şu mübarek gecede
korkma canım her zaman sonuç hüsran olacak değil ALLAH sana bir sınav sunmuş geçmişsin gülüm inşallah hayırlarla sağlıcakla evladına kavuşanlardan olursun en kısa zamanda inşallah yanında bizler de inşallah aminAmin kuzuuum benim hayırlısı olsun inşallah. Hamile kalsam da sevinmeye korkuyorum yine düşebilir diye.. Allah hayirli saglikli tam evlatlar versin hepimize insallah aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?