- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
efenimmmmm :) kızlarr bende adet oldumbi daha umutlanmıycam gün saymıycam küssstüüümmmm
Hayırlı aksamlar kızlar...benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olamadım hala..umutlanmakta istemiyorum ama merak da ediyorum.son sat 27 şubat.bide 8 martta hsg çekildim o gecikme yapar mı ki
daha iyiyim canım sen ne yaptın değerin tamamen düştü müaaynaa ve Birdilimkek nasılsınız canlar
iyi olmana sevindim allah daha iyi etsindaha iyiyim canım sen ne yaptın değerin tamamen düştü mü
ay canım benim inşallah bu sefer bitmiştir ya...aaynaa ve Birdilimkek nasılsınız ca
iyi olmana sevindim allah daha iyi etsin
ben dün kan verdim iğneden 4. gün ve 7. gün değerleri önemli dedi
iğneden önce 553e çıktı kürtaj sonrası dün 470li kusur idi.
7. gün perşembe günüde iyice beli kırılır ve düşer inşallah
iki gündür sol tüpümde sızı vardı öğle arası kanama boşaldı bir anda inşallah bunla sökülmüştür
sağlık olsun napalım takdiri ilahı söyleyecek çok bir şey yok. seninde 470 e inmis hcg sevindim canım düşmeye başladı demekki . allah kolaylık versin canım.
BENDE SENİ MERAK EDİYORDUM ÜZELME DESEMDE BOŞ AMA İNAN OLMAYANDA DA HAYIR VAR BİR TANEM İNANIYORUM YAZA KADAR SİZLERİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIM BEN
Iyiyim kuzum elhamdulillah. Benim de bugün adet günüm her an gelmesini bekliyorum bel kasik her yerim tutuldu iyice. Senin durumuna da sevindim canim insallah bosalmistir icinde ne varsa hayirlisiylaaaynaa ve Birdilimkek nasılsınız canlar
Canım gebelik için 5 ve üstü olalı üzgünüm rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin tez zamandaKızlar bugün dayanamadım kan verdim. Beta hcg 0.29 çıktı.doktor gebelik yok dedi. Peki geç döllenme falan olmuş olabilirmi?olsaydı kanda kesin çıkarmıyor? Hala adet
Olmadım bu arada 2 gün gecti
27 şubatta adet oldum canım. 8 martta da hsg çekildim. Anestezili oldum.korkuyodum çünkü. İyikde öyle olmuşum bittikten sonra bile çok ağrım oldu.doktor 10 15 gün ilişki önermiyor uz dedi sadeceCANIM İNŞALLAH MELEĞİN GELMİŞTİR RAHİM FİLMİ SONUCUNDA HEMEN GEBE KALAN KADINLAR DUYUYORUM BEN. DR FİLMMDEN SONRA KORUNMA ÖNERDİMİ SANA
BENDE DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM DR BANA İLK ADETLE RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMEMİ SÖYLEDİ. KAÇINCI GÜN ÇEKTİRDİN BİRDE NARKOZ ALDIN MI ÇOK SORDUM AMA BİLİYORUM
Saol canim.zaten pek umudum yoktu da gecikince umutlandim.işte kısmet artık. Umutlar aşılamaya kaldiCanım gebelik için 5 ve üstü olalı üzgünüm rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin tez zamanda
üçüde mi hamileymiş..?Kızlar bu akşam benden sonra evlenen üç yegenimin de hamile oldugunu öğrendim. Psikolojimi anliyorsunuzdur herhalde süperim.. Allah evlatlarını onlara bağışlasın bizlere de tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
Üçü de hamile oldugunu bu aksam öğrendim biri evleneli 1 sene oldu birinin 6 ay birinin iki ay... Hepsi de 1 aylık hamileymiş.. Ben de bugün adet günüm carsilara çıktım gezdim nasilsa hamile olmayacagim diye. Hala adet olmadim şimdi stres bastı keşke ben de hamile kalsam bu ay diye.. Nisanin sonunda bir diger yegenimin de nişanı var herkes toplanacak benden sonra evlenen yegenler kuzenler hepsi ya cocuk sahibi ya hamile...üçüde mi hamileymiş..?
ay imtihan dünyası her şey de bazen üst üste geliyor ben de haftaya memlekete gideceğim eşimin kuzeninin karısı ikinciye hamile gözümün önüne gelir şimdi ya insan kıskanmıyor ama imrenmeden de olmuyor...
sen moral bozma kuzucuğum ya inan bak bizlerin bol bol moral depolamamız lazım c vitamini depolar gibi kuzum..
ama seni çok da iyi anlıyorum
canımsınn. anlamaz mıyız?benzerlerini bende yaşıyorum . hiçç moralini bozma kuzum gün doğmadan neler doğar allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. hamile olanlara evladını bağışlasın bize de tez zamanda versin canım benim.Kızlar bu akşam benden sonra evlenen üç yegenimin de hamile oldugunu öğrendim. Psikolojimi anliyorsunuzdur herhalde süperim.. Allah evlatlarını onlara bağışlasın bizlere de tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
ay kuzum benim ya inşallah hayırlarla sağlıcakla bu ay hamilesindir ya dua edeceğim ben de ..anam tam da zamanını ayarlamışlar gibi hepsi de aynı ay hamile kalmışlarÜçü de hamile oldugunu bu aksam öğrendim biri evleneli 1 sene oldu birinin 6 ay birinin iki ay... Hepsi de 1 aylık hamileymiş.. Ben de bugün adet günüm carsilara çıktım gezdim nasilsa hamile olmayacagim diye. Hala adet olmadim şimdi stres bastı keşke ben de hamile kalsam bu ay diye.. Nisanin sonunda bir diger yegenimin de nişanı var herkes toplanacak benden sonra evlenen yegenler kuzenler hepsi ya cocuk sahibi ya hamile...
Amin canım insallah insallah... Onlar adına sevindim ama tam da moralimi duzeltmistim birkac ay düşünmek yok diyordum birden duvara çarpmış gibi oldum. Eeee hayat devam ediyor biz bekliyoruz diye millet de bizi bekleyecek degil yacanımsınn. anlamaz mıyız?benzerlerini bende yaşıyorum . hiçç moralini bozma kuzum gün doğmadan neler doğar allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. hamile olanlara evladını bağışlasın bize de tez zamanda versin canım benim.
Insallah canım ama pek sanmiyorum hic beklenti icine girmedik ki bu ayay kuzum benim ya inşallah hayırlarla sağlıcakla bu ay hamilesindir ya dua edeceğim ben de ..anam tam da zamanını ayarlamışlar gibi hepsi de aynı ay hamile kalmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?