2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

toparlandım canım ya çok düşünmek de olmuyor düşünmesek de kuzucuğum oluruna bırakmak lazım diye düşünüyorum artık
Aynen kuzucum Rabbim bilir ne zaman lutfedecegini:))) ben de yarin olurum cok büyük ihtimal her tarafim agriyor

Ne
verdi canım normaldi onun rahlili
zaman verdi canım bizim gecen sene eşimin tahlilleri çok çok iyi çıkmıştı ama ben vajinismus idim zaten sonra hamile kalsam da düşük oldu. Bir bucuk sene oluyor o tahlil yaptirmayali şimdi sonuclari baya bozuk çıktı. Bi tahlil vermeli bence eşin her şeyi normal olsa da Keciboynuzu kurü falan yap eşine bence

bizimki de vereli o kadar çıktı gülüm..
aslında verse iiyi olur ben de konuyu açacağım eşime canım

bizimki de vereli o kadar çıktı gülüm..
aslında verse iiyi olur ben de konuyu açacağım eşime canım
Onlarin da degerleri degisebiliyor canım hep kendinde arama eşin de kontrol altinda olmali biz aşılama için örnek vermesek eşime tekrar tahlil yapmak aklimiza bile gelmezdi. Ben eşime iki çeşit vitamin hapı.. soğuk press keciboynuzu özü.. bal polen ceviz karisimi.. Her gün bir avuç ceviz badem siyah kuru üzüm karisimiveriyorum ve ikimiz için aktarin yaptığı özel hormon cayi yapiyorum aksamlari canım degerleri düzelmesi için bakalim insallah faydasini görürüz

ay canım benim hayırlısıyla inşallah sevinirsin canımcım ya...amin..
eşimi de götürmem lazım gerçekten de değerlerimize iyice bakıtsak iyi olur hacettepeye gideriz heralde canım ama ramazan bayramına kadar bekleme kararı aldık canımcım

Aynen kuzum biz de beklemedeyiz zaten şu an istesek de olması zor diye düşünüyoruz üç mola verdik ama bu arada degerlerimizin de çok iy olması icin bitkisel şeyler yapacağız tekrar cocuk düşündüğümüzde doktor hazirsiniz bu ay olur desin diye insallahhh :)))

keçi boynuzuna ben de gerçekten başlayayım eşime düzenli yedireyim kuzum

keçi boynuzuna ben de gerçekten başlayayım eşime düzenli yedireyim kuzum
Yani kuzum.. Degerleri cok iyi de olsa faydasi olur zarari olmaz soguk press yazacak üstüne canim ondan al sabah aksam bir iki kaşık yesin senin yumurtlama dönemine kadar faydasi muhakkak olur eşine

Yani kuzum.. Degerleri cok iyi de olsa faydasi olur zarari olmaz soguk press yazacak üstüne canim ondan al sabah aksam bir iki kaşık yesin senin yumurtlama dönemine kadar faydasi muhakkak olur eşine
bu keçiboynuzunun pekmezi olandan mı alacağız kuzum

bu keçiboynuzunun pekmezi olandan mı alacağız kuzum
Ayni pekmez satilan yerlerde bir de keciboynuzu özü var canim. Aslinda hepsi iyi ama soğuk press keci boynuzu ozü yazanlar var en sağlıklısı o çünkü kaynatilmadan elde ediliyormuş yani daha dogal. Eczanelerde satiliyor ama 20 tl civarı kahvaltı marketlerde daha uygun fiyata bulabilirsin ya da aktarlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…