- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Ayyy hadi bakalimmm o zaman insallah hamilesindir kuzum :)))Evet ama takvim kullanıyorum. 27 Mart diyor ona göre hesapla dim. 28 gün yapıyor hep bir iki gün erken gelirdi ve hiç gecikmezdi...bilemedim simdi
Tatlimmm napiyosun bakalim toparlamissindir sen kendini hayat nasil gidiyor :)))belki de hamilesindir canım
toparlandım canım ya çok düşünmek de olmuyor düşünmesek de kuzucuğum oluruna bırakmak lazım diye düşünüyorum artıkTatlimmm napiyosun bakalim toparlamissindir sen kendini hayat nasil gidiyor :)))
İnşallah canim ama zor.bu ay nerdeyse hiç çalışmadıkbelki de hamilesindir canım
Aynen kuzucum Rabbim bilir ne zaman lutfedecegini:))) ben de yarin olurum cok büyük ihtimal her tarafim agriyortoparlandım canım ya çok düşünmek de olmuyor düşünmesek de kuzucuğum oluruna bırakmak lazım diye düşünüyorum artık
İnşallah canim ama çok zor bu ay..olursa mucize olurAyyy hadi bakalimmm o zaman insallah hamilesindir kuzum :)))
öyle canım ya düşün düşün yoruldum 3 senedirAynen kuzucum Rabbim bilir ne zaman lutfedecegini:))) ben de yarin olurum cok büyük ihtimal her tarafim agriyor
Hiç belli olmaz canim hsg den sonra cok kolay hamile kalınıyormuş hem umutlu olmak lazim hem de her ihtimale hazır olmak lazim daima :)İnşallah canim ama zor.bu ay nerdeyse hiç çalışmadıkmucize olur olursa.hsg den dolayi gecikti heralde Birdilimkek
kimisinde rahim filmi şifa gibi oluyor gülüm hamile de olabilirsin yani hayırlarla inşallahİnşallah canim ama çok zor bu ay..olursa mucize olurçünkü nerdeyse hiç çalışmadık belki hsg den dolayi gecikmistir
Eşin hic tahlil verdi mi kuzumöyle canım ya düşün düşün yoruldum 3 senedir
verdi canım normaldi onun rahliliEşin hic tahlil verdi mi kuzum
zaman verdi canım bizim gecen sene eşimin tahlilleri çok çok iyi çıkmıştı ama ben vajinismus idim zaten sonra hamile kalsam da düşük oldu. Bir bucuk sene oluyor o tahlil yaptirmayali şimdi sonuclari baya bozuk çıktı. Bi tahlil vermeli bence eşin her şeyi normal olsa da Keciboynuzu kurü falan yap eşine benceverdi canım normaldi onun rahlili
bizimki de vereli o kadar çıktı gülüm..Ne
zaman verdi canım bizim gecen sene eşimin tahlilleri çok çok iyi çıkmıştı ama ben vajinismus idim zaten sonra hamile kalsam da düşük oldu. Bir bucuk sene oluyor o tahlil yaptirmayali şimdi sonuclari baya bozuk çıktı. Bi tahlil vermeli bence eşin her şeyi normal olsa da Keciboynuzu kurü falan yap eşine bence
Onlarin da degerleri degisebiliyor canım hep kendinde arama eşin de kontrol altinda olmali biz aşılama için örnek vermesek eşime tekrar tahlil yapmak aklimiza bile gelmezdi. Ben eşime iki çeşit vitamin hapı.. soğuk press keciboynuzu özü.. bal polen ceviz karisimi.. Her gün bir avuç ceviz badem siyah kuru üzüm karisimiveriyorum ve ikimiz için aktarin yaptığı özel hormon cayi yapiyorum aksamlari canım degerleri düzelmesi için bakalim insallah faydasini görürüzbizimki de vereli o kadar çıktı gülüm..
aslında verse iiyi olur ben de konuyu açacağım eşime canım
ay canım benim hayırlısıyla inşallah sevinirsin canımcım ya...amin..Onlarin da degerleri degisebiliyor canım hep kendinde arama eşin de kontrol altinda olmali biz aşılama için örnek vermesek eşime tekrar tahlil yapmak aklimiza bile gelmezdi. Ben eşime iki çeşit vitamin hapı.. soğuk press keciboynuzu özü.. bal polen ceviz karisimi.. Her gün bir avuç ceviz badem siyah kuru üzüm karisimiveriyorum ve ikimiz için aktarin yaptığı özel hormon cayi yapiyorum aksamlari canım degerleri düzelmesi için bakalim insallah faydasini görürüz
Aynen kuzum biz de beklemedeyiz zaten şu an istesek de olması zor diye düşünüyoruz üç mola verdik ama bu arada degerlerimizin de çok iy olması icin bitkisel şeyler yapacağız tekrar cocuk düşündüğümüzde doktor hazirsiniz bu ay olur desin diye insallahhh :)))ay canım benim hayırlısıyla inşallah sevinirsin canımcım ya...amin..
eşimi de götürmem lazım gerçekten de değerlerimize iyice bakıtsak iyi olur hacettepeye gideriz heralde canım ama ramazan bayramına kadar bekleme kararı aldık canımcım
keçi boynuzuna ben de gerçekten başlayayım eşime düzenli yedireyim kuzumAynen kuzum biz de beklemedeyiz zaten şu an istesek de olması zor diye düşünüyoruz üç mola verdik ama bu arada degerlerimizin de çok iy olması icin bitkisel şeyler yapacağız tekrar cocuk düşündüğümüzde doktor hazirsiniz bu ay olur desin diye insallahhh :)))
Yani kuzum.. Degerleri cok iyi de olsa faydasi olur zarari olmaz soguk press yazacak üstüne canim ondan al sabah aksam bir iki kaşık yesin senin yumurtlama dönemine kadar faydasi muhakkak olur eşinekeçi boynuzuna ben de gerçekten başlayayım eşime düzenli yedireyim kuzum
bu keçiboynuzunun pekmezi olandan mı alacağız kuzumYani kuzum.. Degerleri cok iyi de olsa faydasi olur zarari olmaz soguk press yazacak üstüne canim ondan al sabah aksam bir iki kaşık yesin senin yumurtlama dönemine kadar faydasi muhakkak olur eşine
Ayni pekmez satilan yerlerde bir de keciboynuzu özü var canim. Aslinda hepsi iyi ama soğuk press keci boynuzu ozü yazanlar var en sağlıklısı o çünkü kaynatilmadan elde ediliyormuş yani daha dogal. Eczanelerde satiliyor ama 20 tl civarı kahvaltı marketlerde daha uygun fiyata bulabilirsin ya da aktarlardabu keçiboynuzunun pekmezi olandan mı alacağız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?