- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Evet kuzum maalesef zor dış gebelik ama seninkinin yeri hemen bulundu erken farkedildi o kısmı güzel inşallah kısa zamanda kurtulacaksınDaha iyiyim canım iğnenin ilk gunu halsizlik ve sersemlik yaptı.kanama kürtajdan beri var. Yarın yine kan vereceğim bakalım ne durumda değer. Nette araştırdım ilk tahlilde yukselebiliyirmus ama 7. Gününde düşme olmaliymis. Olmazsa ikinci doz yapılıyormuş.insallah ikinci doz gerekmekteden düşer. Çok pis bir durummuş bu dış gebelik. Adet olunca rahim filmi çektirmem gerekiyormus.
Son adet 28subattı şimdide 28 mart olmalı yani eskiden 28 güne bır adet olurdumCanım İnşallah hamilesindir senin tam olarak adet tarihi ne zaman inan öyle güzel haberler almaya ihtiyacım var ki inşallah Senden güzel haberler alırız
Aynen luli son adet 28subat yenisi 28mart olmalı eskiden 28 güne bir adet oluyordum.düşükten sonra karıştı 24-25-26-28 değişiyor Hala adet olmadım azcık daha çokk uçuk pembe bir akıntı geldi.az eaha sabretcem test yapmıycamKuzum şubat 28 cektigi icin senin adet tarihine birkac gün daha var. Benim de normalde bugün ama iki gün geç olmali diye düşünüyorum. Şimdi nasilsin insallah olmamissindir adet
Aynen benim de 28 mart ama zqten ben bu ay beklemiyorum bisey kuzum. Sakınnnnnn sakın test yapma her ay o stres yaşanmaz ya birak geçsin günün yoksa da bosa stres yapmamis olursunAynen luli son adet 28subat yenisi 28mart olmalı eskiden 28 güne bir adet oluyordum.düşükten sonra karıştı 24-25-26-28 değişiyor Hala adet olmadım azcık daha çokk uçuk pembe bir akıntı geldi.az eaha sabretcem test yapmıycam
Evet çok haklısın canım. Bu arada denedin mi katı meyve sıkacağını. bende bi ara niyetlendim sonra vazgeçtim ama ilerde illa alcam. sen ne marka aldın?Aynen benim de 28 mart ama zqten ben bu ay beklemiyorum bisey kuzum. Sakınnnnnn sakın test yapma her ay o stres yaşanmaz ya birak geçsin günün yoksa da bosa stres yapmamis olursun
Bosch marka aldım canım. Evimize gelmedi hala cumartesi akşam gittik magazada stok yoktu araya pazar girince yarına kaldı yarın servis eve getirecek. Tefal karaca fakir arzum da baktık ama bizim herseyimiz herseyimiz bosch cok da memnunuz yine ondan vazgecemdikEvet çok haklısın canım. Bu arada denedin mi katı meyve sıkacağını. bende bi ara niyetlendim sonra vazgeçtim ama ilerde illa alcam. sen ne marka aldın?
efenimmmmm :) kızlarr bende adet oldumkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi yaefenimmmmm :) kızlarr bende adet oldumbi daha umutlanmıycam gün saymıycam küssstüüümmmm
Eco modu benimkinde de var canım. Aslinda o cok güzel bir program. Sudan ve elektrikten tasarruf ederek uzun zamanda ve cok temiz yıkıyor. O kodu genelde aksamlari yemekten sonra acarsin acelesiz yavas yavas tasarruflu yikasin canim. Benimki 3 saat 25 dakikaben de bosch marka aldım beyaz eşyamı ama bulaşık makinesi beni deli ediyorrrrreko modu 3.30 saat düşünebiliyor musun bu da yetmezmiş gibi 2.30 saate ınınce 30 dakka daha ekliyor onun dısında buzdolabımdan falan co memnunum
Uzulmeyin kızlar benim de yarın adet günüm buyuk ihtimal bu gece baslar adetim.hadi yaevet ya aslında saymamak lazım günleri neyse canım yeni ay yeni umutlar bence
inşallah başlamaz da bebiş haberi gelir sevinirizUzulmeyin kızlar benim de yarın adet günüm buyuk ihtimal bu gece baslar adetim.
Yok kuzum yaaaaaaa:))) bana üç ya tatil bir ayı bitti iki ay sonra beklemeye baslayacagiz bebiş insallahhh:))inşallah başlamaz da bebiş haberi gelir seviniriz
kuzum inşallah hamilesindir.Hayırlı aksamlar kızlar...benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olamadım hala..umutlanmakta istemiyorum ama merak da ediyorum.son sat 27 şubat.bide 8 martta hsg çekildim o gecikme yapar mı ki
Kuzum şubat 28 ile bittiği için sen en az 2 ya da üç gün geç olacak sekilde hesaplamalalisin henüz erken umtlanmak için benim de normalde adet günüm dün du ama ben yarin olmayi bekliyorumHayırlı aksamlar kızlar...benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olamadım hala..umutlanmakta istemiyorum ama merak da ediyorum.son sat 27 şubat.bide 8 martta hsg çekildim o gecikme yapar mı ki
İnşallah canim ama Biraz zor bu ay...kuzum inşallah hamilesindir.
Evet ama takvim kullanıyorum. 27 Mart diyor ona göre hesapla dim. 28 gün yapıyor hep bir iki gün erken gelirdi ve hiç gecikmezdi...bilemedim simdiKuzum şubat 28 ile bittiği için sen en az 2 ya da üç gün geç olacak sekilde hesaplamalalisin henüz erken umtlanmak için benim de normalde adet günüm dün du ama ben yarin olmayi bekliyorum
belki de hamilesindir canımHayırlı aksamlar kızlar...benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olamadım hala..umutlanmakta istemiyorum ama merak da ediyorum.son sat 27 şubat.bide 8 martta hsg çekildim o gecikme yapar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?