- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Bu saat oldu daha gelmedi mi Ben de merak ettim Ara ara girip bakıyorum bugün çarşıda işlerim var halletmem gereken dönünce inşallah güzel haberlerini alırımaaynaa canımm meraktan ölcemm çokk dua ediyorum inşşhamilesindirrr
yok gülüm adet oldum gece uyumadım hiç ama en çok da eşime üzüldümaaynaa canımm meraktan ölcemm çokk dua ediyorum inşşhamilesindirrr
canım bu ay benden de güzel haber yok bu ay çok güvenmiştik hele eşim ona daha çok üzüldümBu saat oldu daha gelmedi mi Ben de merak ettim Ara ara girip bakıyorum bugün çarşıda işlerim var halletmem gereken dönünce inşallah güzel haberlerini alırım
Hadi yaa kuzum çok üzüldüm ama erken oldun ya hayırlısı olsun hepimiz oluruna bırakmalıyızyok gülüm adet oldum gece uyumadım hiç ama en çok da eşime üzüldümkilo vereceğim birkaç ay oluruna bırakayım diorum gülüm inşallah hayırlarla senden güzel haber duyarız gülüm amin
Şer bildigimizde de bir hayır vardır...yok gülüm adet oldum gece uyumadım hiç ama en çok da eşime üzüldümkilo vereceğim birkaç ay oluruna bırakayım diorum gülüm inşallah hayırlarla senden güzel haber duyarız gülüm amin
Üzülmedim desem yalan olur ama her şeyde bir hayır var Rabbimin nasip etmediğinde bilecanım bu ay benden de güzel haber yok bu ay çok güvenmiştik hele eşim ona daha çok üzüldüm
Bu olgunluğuna hayranım BravoŞer bildigimizde de bir hayır vardır...
"LA TAKNAHU MİN RAHMETILLAH" Allah in rahmetinden ümit kesmeyin... Bu yolda çok çok sabır gerekiyor kuzum elimizden gelen birsey yok ki her nasip zamanini bekler... Bak ben bir dunya masraf ettim gecen ay aşılama yaptirdim neredeyse kesin gözüyle bakiyorduk ama yine olmadi. Rabbim icime bir ferahlik dayanma gücü verdi elhamdulillah neredeyse hic uzulmedim diyebilirim. Benden sana bir tavsiye... En azından yaz sezonu boyunca bir işe gir. Birkac milyar para koy kenara bi arada bebek işini de kafana takma. Sonbahar gibi de direkt tupbebek yaptir. Aşılama hem zaman hem de para kaybı. Ben gecen ay asilama topoginde bir suru arkadas edindim ve hiç ama hicbirimizin asilamasi tutmadi resmen döküldü herkes. Ben ikinci kez asilamaya kesinlikle karsiyim. Sonbahara kadar olmazsa direkt tupbebek..
Insallah gerek kalmaz tüp bebege kuzum. Ama eger gerek kalirsa anlasiriz ayni donemlerde baslariz tedaviye birbirimize yine destek oluruz:) en güzel aşk zor olandır. Bizim bebeklerimiz çok güzel olacak insallah :)))))Bu olgunluğuna hayranım Bravo
Ben de senin gibi düşünüyorum Eğer temmuz-ağustos kadar gibi kalmaz ise en geç Eylül'de Ben de tüp bebek yaptıracağım
haklısın aslında canım içime bir ferahlık gelmesi lazım kendimi kpss çalışmaya vereceğim biraz da kuzum kilo vermem lazım eşim de öyle dedi dersinle ilgilen lütfen dedi..Şer bildigimizde de bir hayır vardır...
"LA TAKNAHU MİN RAHMETILLAH" Allah in rahmetinden ümit kesmeyin... Bu yolda çok çok sabır gerekiyor kuzum elimizden gelen birsey yok ki her nasip zamanini bekler... Bak ben bir dunya masraf ettim gecen ay aşılama yaptirdim neredeyse kesin gözüyle bakiyorduk ama yine olmadi. Rabbim icime bir ferahlik dayanma gücü verdi elhamdulillah neredeyse hic uzulmedim diyebilirim. Benden sana bir tavsiye... En azından yaz sezonu boyunca bir işe gir. Birkac milyar para koy kenara bi arada bebek işini de kafana takma. Sonbahar gibi de direkt tupbebek yaptir. Aşılama hem zaman hem de para kaybı. Ben gecen ay asilama topoginde bir suru arkadas edindim ve hiç ama hicbirimizin asilamasi tutmadi resmen döküldü herkes. Ben ikinci kez asilamaya kesinlikle karsiyim. Sonbahara kadar olmazsa direkt tupbebek..
öyle canım hep hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar diyoruz bakalım...Üzülmedim desem yalan olur ama her şeyde bir hayır var Rabbimin nasip etmediğinde bile
Hepimizin eşi her ay o stresi bizimle yasiyor o üzüntüyü bizimle yasiyor kuzum. Rabbkm bu yolda onlara da sabir versin hepimiz hakkinda hayirlisi olsunhaklısın aslında canım içime bir ferahlık gelmesi lazım kendimi kpss çalışmaya vereceğim biraz da kuzum kilo vermem lazım eşim de öyle dedi dersinle ilgilen lütfen dedi..
kısmet ya nasıl olacağını anca olduğunda göreceğiz inşallah insan üzülüyor ama eşim için daha çok içim cız etti bakalım ya hayırlısı bol dua
Canım yaa uzun zamandır giremedim yeni bat 18nisan.şubatta klomeni ikinci kez kullandım ve catlatma iğnesi oldum ve ogün eşim göreve gitti ve gene hayal kırıklığı.bu ay doktora gitmedim ve ilaç falanda kullanmicam bal tarçın çörekotuna başladım bi umut@Sh2016 bat ne zamana canım?
benim de 18 nisan bakalım hayırlısıCanım yaa uzun zamandır giremedim yeni bat 18nisan.şubatta klomeni ikinci kez kullandım ve catlatma iğnesi oldum ve ogün eşim göreve gitti ve gene hayal kırıklığı.bu ay doktora gitmedim ve ilaç falanda kullanmicam bal tarçın çörekotuna başladım bi umut
canımm çokk geçmiş olsunKızlar başka Dr gittim. Drum ameliyatta idi. Ona muayene olamadım. Bu yuzden özel hastane başka bir Dr gittim kurtaj sonrası 473 olan değer 553u değer oldu. Cok iyi Dr kese görürmüş iyi bir ultrason ile
Dr şimdiye kadar görülmemesi normal normal ilk kez kurtaj sonrası 500lu değeri gördünüz bakalım nerde insallah buluruz yerini dedi.
Çok kurcaladi canım çok yandı.Sol tupteymis. Dış gebelik kesinleşti böylece. Patoloji sonuçları beklemeye gerek yok dedi. İğne yazdı. Onu vuruldum. Çok canım yandı. bu iğneyle geride kalmıştır inşallah.
Pazartesi ve cuma HCG vereceğim inşallah tek dozla biter. Sonra rahim filmi istedi. Yinede zor geliyor rabbim beterinden korusun
İki miyon operasyonu bir kurtaj ve bu iğne anne olmak için daha neler göreceğim
Rabbim bu sayfada ilk çocuğu isteyen tüm arkadaşlara sağlıkla ve hayirlisi ile nasip et sonrada bizlere
iyiyim canım tedavi nasip olmadı canım 5 gün erken adet oldum arkadaşlarhormon ilaçları devam eder yine bşrkaç ay etkisi belki umutlarını yitirme diyorlar hayırlısı bakalım canım sen nasılsın dualarını eksik etme bizden canım..aaynaa nasılsın canım ne durumdasin merak ettim iyisindir inşallah
yok canım toparlandım dualarımıza devam bakalım ALLAH hayırlısını sağlıklısını nasip etsin kuzum cümlemizeaaynaa canım benim hayırlısı olsun hakkınızda Rabbim biliyor en doğru vakti biz de elimizden geleni yapıcaz nasibimiz gelene kadar , sakın vazgeçme dualarını etmeye devam et Allahın izni ile bi bakmıssin nisan bizim ayimiz olmuş batdas sayiliriz Rabbim hayirlisiyla tez vakitte yüzümüz u guldursun inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?