• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

iyiyim canım tedavi nasip olmadı canım 5 gün erken adet oldum arkadaşlarhormon ilaçları devam eder yine bşrkaç ay etkisi belki umutlarını yitirme diyorlar hayırlısı bakalım canım sen nasılsın dualarını eksik etme bizden canım..
Hamd olsun iyiyim çok şükür hep dua ediyorum inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde gelir bebişleriniz 3 aylara giriyoruz bol bol dua edin boş geçirmeyi 29 Mart Çarşamba günü itibari ile başlıyor recep ayı sizde bana dua edin bu arada cinsiyetimizde belli oldu kızım olacak Allah izin verirse Allah sizlerde nasip etin inşallah bu güzel duyguyu

Hamd olsun iyiyim çok şükür hep dua ediyorum inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde gelir bebişleriniz 3 aylara giriyoruz bol bol dua edin boş geçirmeyi 29 Mart Çarşamba günü itibari ile başlıyor recep ayı sizde bana dua edin bu arada cinsiyetimizde belli oldu kızım olacak Allah izin verirse Allah sizlerde nasip etin inşallah bu güzel duyguyu
aklımda canım bol bol dua edeceğim bu aylarda artık ALLAH hayırlarla sağlıcakla bizleri de sevindirir inşallah amin ben de dua ederim canım ALLAH analı babalı büyütür inşallah kuzum amin

Kızlar başka Dr gittim. Drum ameliyatta idi. Ona muayene olamadım. Bu yuzden özel hastane başka bir Dr gittim kurtaj sonrası 473 olan değer 553u değer oldu. Cok iyi Dr kese görürmüş iyi bir ultrason ile
Dr şimdiye kadar görülmemesi normal normal ilk kez kurtaj sonrası 500lu değeri gördünüz bakalım nerde insallah buluruz yerini dedi.
Çok kurcaladi canım çok yandı.Sol tupteymis. Dış gebelik kesinleşti böylece. Patoloji sonuçları beklemeye gerek yok dedi. İğne yazdı. Onu vuruldum. Çok canım yandı. bu iğneyle geride kalmıştır inşallah.
Pazartesi ve cuma HCG vereceğim inşallah tek dozla biter. Sonra rahim filmi istedi. Yinede zor geliyor rabbim beterinden korusun
İki miyon operasyonu bir kurtaj ve bu iğne anne olmak için daha neler göreceğim
Rabbim bu sayfada ilk çocuğu isteyen tüm arkadaşlara sağlıkla ve hayirlisi ile nasip et sonrada bizlere
Kiyamam ben sana yaaaa kuzuummm :( Rabbim şifa versin kurtarsın seni bu dertten.

limoncicegi41 limoncicegi41 . Napiyosun minnoş :))) hadi bakalim umutlar sana kaldı bu ay yap bi çocuk sen deeeeeee:)) benim yarin nirmalde bat ama şubat ayi 28 ile bittigi için beklenenden iki gun gec gelecek batlarimiz şaşırıp da ümitlenmeyelim:KK70: ben zaten ümitsizim birkac ay:KK69:

limoncicegi41 limoncicegi41 . Napiyosun minnoş :))) hadi bakalim umutlar sana kaldı bu ay yap bi çocuk sen deeeeeee:)) benim yarin nirmalde bat ama şubat ayi 28 ile bittigi için beklenenden iki gun gec gelecek batlarimiz şaşırıp da ümitlenmeyelim:KK70: ben zaten ümitsizim birkac ay:KK69:
Birdilimkek Birdilimkek canımın içii iyiyim dün gece sabaha kadar karnım agrıdı çok korktum adet olcam diye ama sabah kalktım hiç agrı yok. (açıkçası biraz ümitlendim) ama adet tarihim dediğin gibi 28 mart biraz daha beklemeliyim . eğer hamileysem süper olacak 30 mart eşimin doğum günü . doğum günü armağanım olurdu :))) allah hepizimie tez zamanda versin yaa çok zor her ay ümitle beklemek .

Birdilimkek Birdilimkek canımın içii iyiyim dün gece sabaha kadar karnım agrıdı çok korktum adet olcam diye ama sabah kalktım hiç agrı yok. (açıkçası biraz ümitlendim) ama adet tarihim dediğin gibi 28 mart biraz daha beklemeliyim . eğer hamileysem süper olacak 30 mart eşimin doğum günü . doğum günü armağanım olurdu :))) allah hepizimie tez zamanda versin yaa çok zor her ay ümitle beklemek .
Ayyy valla biz üç ay ara verdik ya tedavilere herşeye o kadar rahatim kiiiiiii:21: benim kati meyve sıkacağım yoktu. Bugün kocama desim ko sana havuç kürü yapacagim hadi hidip makinesini alalım. 250 liradir diye kandirdim onu 500 lira cikti:KK70: gercekten o bahaneyle aldirmis oldum ama baslayacagim havuc kürüne önümüzdeki ay

Ayyy valla biz üç ay ara verdik ya tedavilere herşeye o kadar rahatim kiiiiiii:21: benim kati meyve sıkacağım yoktu. Bugün kocama desim ko sana havuç kürü yapacagim hadi hidip makinesini alalım. 250 liradir diye kandirdim onu 500 lira cikti:KK70: gercekten o bahaneyle aldirmis oldum ama baslayacagim havuc kürüne önümüzdeki ay
ah kuzum çok sevindim rahatlamana sizin sadece rahatlamaya ihtiyacınız varr . havuç kürü de çok iyi gelecektir :)

ah kuzum çok sevindim rahatlamana sizin sadece rahatlamaya ihtiyacınız varr . havuç kürü de çok iyi gelecektir :)
İnşallah bakalım. Biz rahat oluruz da eşimin ailesinin baskısı bizi mahvediyordu. Şimdi üç ay sadece dinlenmek istiyoruz dedik tamam dediler. Ama biz onlara söylemeden bitkisel kurlere falan başladık en azından bu dinlenme sürecinde degerlerimiz daha güzel olur. Sen bu ay 30 martı bekle bakalim aslinda daha gec test yapsan daha iyi olurdu ama eşine caktirmadan sabah yaparsin pozitifse söylersin ayyyu cok heyecanli cok guzel :))))) amin amin aminnnn

İnşallah bakalım. Biz rahat oluruz da eşimin ailesinin baskısı bizi mahvediyordu. Şimdi üç ay sadece dinlenmek istiyoruz dedik tamam dediler. Ama biz onlara söylemeden bitkisel kurlere falan başladık en azından bu dinlenme sürecinde degerlerimiz daha güzel olur. Sen bu ay 30 martı bekle bakalim aslinda daha gec test yapsan daha iyi olurdu ama eşine caktirmadan sabah yaparsin pozitifse söylersin ayyyu cok heyecanli cok guzel :))))) amin amin aminnnn
Bu süre de umarım sizi ne kadar bunalttıklarının farkına varırlar. Biliyor musun siz rahat olduğunuzda hiç kuşkum yok çok çabuk olacak. bugün adetimin 26. günü eğer adet olmazsam çarşamba tes yapmayı düşünüyorum.inşallah olmam :D

Bu süre de umarım sizi ne kadar bunalttıklarının farkına varırlar. Biliyor musun siz rahat olduğunuzda hiç kuşkum yok çok çabuk olacak. bugün adetimin 26. günü eğer adet olmazsam çarşamba tes yapmayı düşünüyorum.inşallah olmam :KK70:
Insallah hamilesindir kuzum inşallah:) ben bu ay hic beklemiyorum malum eşimin degerleri hemen duzelecek gibi degil. Birkac ayi bulur onun tedavisi artık ondan sonra insallah :)) ayyu birkac ay test de yapmam artikk:KK70:

Insallah hamilesindir kuzum inşallah:) ben bu ay hic beklemiyorum malum eşimin degerleri hemen duzelecek gibi degil. Birkac ayi bulur onun tedavisi artık ondan sonra insallah :)) ayyu birkac ay test de yapmam artikk:KK70:
evet yaaa ahahaha onlar geriyor insanı ömrümün en uzun 5 dk sı test yaparken geçiyo :)

Elifcim meyve sıkma makinası hayirli olsun iyi yapmışsın bebisede gerek olacak:anneadayı:
Sahra insallah gebesindir eşine çok güzel bir hediye verirsin.
Aynaa sen nasılsın canım

Elifcim meyve sıkma makinası hayirli olsun iyi yapmışsın :KK70: gerek olacak:anneadayı:
Sahra insallah gebesindir eşine çok güzel bir hediye verirsin.
Aynaa sen nasılsın canım
Ayy tesekkur ederim kuzum ya valla gormemis gibi sizinle paylasmak istedim:KK70:cok guzel bisey tabiki çimen de koysan suyunu cikariyor turp da koysan suyunu cikariyor. Eşime havuc suyuna baslayacagim onumuzdeki ay kuzum o yüzden aldım. Ona faydasi ilabilecek her yolu denemek istiyorum. Cok üzülmüştü değerleri kötü çıkınca maksadim biraz da olsa ona özgüven saglamak degerlerini düzelterek. Zamanlar bebisi de nasip eder Rabbim insallah:KK36:

Kızlar dün akşam yatmadan pembe sıvı geldi adet oluyorum diye moralim sıfırlandı o moralle yattım. Lakin sabah uyandım devam etmemiş. Karın ağrısıda yok. Ya kızlar umutlanayım mı bilmiyorum. Yoksa regl başlıyoda uzatmaları oynayıp beni sinir mi ediyor test yapsam çıkar ama negatif göreceğime bu umudu biraz daha taşımak daha iyi gelecek sanırım.

Kızlar dün akşam yatmadan pembe sıvı geldi adet oluyorum diye moralim sıfırlandı o moralle yattım. Lakin sabah uyandım devam etmemiş. Karın ağrısıda yok. Ya kızlar umutlanayım mı bilmiyorum. Yoksa regl başlıyoda uzatmaları oynayıp beni sinir mi ediyor test yapsam çıkar ama negatif göreceğime bu umudu biraz daha taşımak daha iyi gelecek sanırım.
inşalllah hayırlısıyla hamişsindir gülüm seviniriz inşallah

İnşallah kuzum, sen nasıl oldun ağrın var mı?kanaman var mı?
Daha iyiyim canım iğnenin ilk gunu halsizlik ve sersemlik yaptı.kanama kürtajdan beri var. Yarın yine kan vereceğim bakalım ne durumda değer. Nette araştırdım ilk tahlilde yukselebiliyirmus ama 7. Gününde düşme olmaliymis. Olmazsa ikinci doz yapılıyormuş.insallah ikinci doz gerekmekteden düşer. Çok pis bir durummuş bu dış gebelik. Adet olunca rahim filmi çektirmem gerekiyormus.

Canım İnşallah hamilesindir senin tam olarak adet tarihi ne zaman inan öyle güzel haberler almaya ihtiyacım var ki inşallah Senden güzel haberler alırız

Kuzum şubat 28 cektigi icin senin adet tarihine birkac gün daha var. Benim de normalde bugün ama iki gün geç olmali diye düşünüyorum. Şimdi nasilsin insallah olmamissindir adet

Back
X