• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kızlar benim bugün adetime 4 gün var bugün tam abdest alacağım vakti lavaboya gittim ilk önce beyaz bir akıntım gelmişti sonra bir daha silindim kahverengi bir akıntım geldi sonrasında az bir kan şimdi aradan 4 saat geçti bir parça kahverengi parça düştü az az devam ediyor acaba yerleşme kanaması mı anlamadım...
adet gibi de durmuyor bilemedim

bir fikri olan
Benim ilk gebeligimde ayni öyle olmuştu canim bir gün bile sürmeyen kahverengi çamurumsu bir leke olmuştu. Rengi gittikce kirmiziya donmezse yerlwsme kanamasidir. Insallah insallah insallah yerlesme kanamasidir cokkk dua ediyorum senin icinnnnnn...

ayyy kuzummm inşallah yerleşme kanamasıdır. yerleşme kanamasıda adet tarihine denk geldiği için karıştırılıyormuş . ama farkı rengiymiş canım yerleşme kanaması ya pembemsi ya da kahverengi oluyormuş. ve adetteki gibi pedini doldurmayıp lekelenme şeklinde oluyormuş. kuzummm çok heyecanlandım umarım yerleşme kanamasıdırrrrr
ay sahra canım ben de çok heyecanlıyım aklımdan da geçerdi hep yerleşme kanaması falan olsa da hamile olduğumu anlasam bir belirti olsa gibisine bugün ilk bir beyaz akıntı oldu sonra hissettim bir şey aktığını bir baktım ki kahverengi koyu yapışkan bir akıntı şimdi de hafif hafif lekelenme oluyor silinince..
heyecanlansam mı üzülsem mi bilemedim

Benim ilk gebeligimde ayni öyle olmuştu canim bir gün bile sürmeyen kahverengi çamurumsu bir leke olmuştu. Rengi gittikce kirmiziya donmezse yerlwsme kanamasidir. Insallah insallah insallah yerlesme kanamasidir cokkk dua ediyorum senin icinnnnnn...
ay canım iyice gerildim eşim de gerginsin çok diyor hiç hamile kalmadım nasıl bir duygudur nasıl bir histir bilemedim yani..
senin canım adetine kaç gün kala olmuştu çamur gibi renginde demi kahverengi tam yani senin bir gün bile sürmemişmiydi canım

ay canım iyice gerildim eşim de gerginsin çok diyor hiç hamile kalmadım nasıl bir duygudur nasıl bir histir bilemedim yani..
senin canım adetine kaç gün kala olmuştu çamur gibi renginde demi kahverengi tam yani senin bir gün bile sürmemişmiydi canım
Ortalama adet gunuyle ayni oluyor kuzum. Genelde hiç tam temiz kan rengine dönmüyor boyle biraz kumlu gibi pürtülü kahverengi oluyor. Benim bir petin icinde avuç içi kadar bir yer kaplayip sonra kesilmişti. Ama normal adet gibi olan insanlari da çok duydum. Moralini bozmak istemem ama yumurtalarin tedavi ile büyüdüğü için tez catliyor ve bu nedenle adet günü beklenenden erken gelebiliyor. Biz hep iyi tarafindan bakalim ama her türlü sonuca da hazır olmak lazım. Yaşadığın stresi cok iyi anlıyorum şu an. Rabbim yüreğine ferahlık versin hayirla sonucu beklemeni sevinmeni nasip eylesin insallah

Canim insallah hamilesindir ❤ peki başka belirti varmı kaşık ağrısı filan

Ortalama adet gunuyle ayni oluyor kuzum. Genelde hiç tam temiz kan rengine dönmüyor boyle biraz kumlu gibi pürtülü kahverengi oluyor. Benim bir petin icinde avuç içi kadar bir yer kaplayip sonra kesilmişti. Ama normal adet gibi olan insanlari da çok duydum. Moralini bozmak istemem ama yumurtalarin tedavi ile büyüdüğü için tez catliyor ve bu nedenle adet günü beklenenden erken gelebiliyor. Biz hep iyi tarafindan bakalim ama her türlü sonuca da hazır olmak lazım. Yaşadığın stresi cok iyi anlıyorum şu an. Rabbim yüreğine ferahlık versin hayirla sonucu beklemeni sevinmeni nasip eylesin insallah
öyle canım olumluya da olumsuza da hazırlamak lazım kendimizi..

Kızlar nasılsınız bakalım :) tedaviler nasıl gidiyor? Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah, fırsat buldukça okuyorum sizi :)
Saol canimcim ne olsun çalışmalara devam:KK49:ben bu ay rahim filmi çekiledim.temiz çıktı çok şükür sonuçlar. Nisanda aşılamam yapılacak bakalım bekliyoruz hayirlisiyla.senin hamişlik nasıl gidiyor..cinsiyeti belli oldumu:anneadayı:

kızlar benim bugün adetime 4 gün var bugün tam abdest alacağım vakti lavaboya gittim ilk önce beyaz bir akıntım gelmişti sonra bir daha silindim kahverengi bir akıntım geldi sonrasında az bir kan şimdi aradan 4 saat geçti bir parça kahverengi parça düştü az az devam ediyor acaba yerleşme kanaması mı anlamadım...
adet gibi de durmuyor bilemedim

bir fikri olan
Benim gebeligi öğrenme sürecinde böyle oldu hamile olabilirsin dikkat et
İnşallah meleğin gelmiştir bir tanem

çok mu ki kanaman?
İlk iki gün lekelenme şeklindeydi yok gibiydi sonradan Maydonoz suyu içtim bir bardak ve kanama başladı Şu anda adet kanaması gibi internette baktım 10 güne kadar adet kanaması gibi olması normalmiş karın ağrısı olmadığı sürece

İlk iki gün lekelenme şeklindeydi yok gibiydi sonradan Maydonoz suyu içtim bir bardak ve kanama başladı Şu anda adet kanaması gibi internette baktım 10 güne kadar adet kanaması gibi olması normalmiş karın ağrısı olmadığı sürece
kanama yoğun olmadığı müddetçe sorun değilmiş kuzum cuma günü inşallah 50 nin altına düşer. 50 den sonra çok yavaş düşüyo tamamen sıfırlanması adet döneminde oluyor canım

kanama yoğun olmadığı müddetçe sorun değilmiş kuzum cuma günü inşallah 50 nin altına düşer. 50 den sonra çok yavaş düşüyo tamamen sıfırlanması adet döneminde oluyor canım
İnşallah canım inşallah cuma günü 50li değerleri görürsem dile benden ne dilersen

iyi sayılır canım beklemek biraz zor canım kimi cuma yaptır kan tahlili diyor kimi günün geçsin diyor eşim de bekle diyor
Cuma kaçıncı gün? Eğer kafana takmazsan idrar testi yapsana. Benim değer 25ken idrar testi pozitif çıktı

Günaydın Ayna Ne yaptın canım inşallah Adete dönmemiştir 25'ini bekle test yapma sakın Biliyorum zor olacak

Sahra Elif sizde durumlar nasıl inşallah Sizlerin de güzel haberlerini almak nasip olur

Back
X