- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
hehee :) sen nerelisin kuzum? nerde yaşıyorsun?Karadeniz kızları basmış burayı
yok bat 28 mart geçen ay beklediğimden 5 gün erken oldu vaktınde olursa 28 martta bekliyorum aslında beklemiyorum :)))))25 mart dimi bat. Haklısın belirtileri aynı inşallah bebiş gelmiştir güzel haberler almak istiyorum
Mersinliyim Tekirdağ da yaşıyorumhehee :) sen nerelisin kuzum? nerde yaşıyorsun?
Beklemiyoruz zaten :))))yok bat 28 mart geçen ay beklediğimden 5 gün erken oldu vaktınde olursa 28 martta bekliyorum aslında beklemiyorum :)))))
Benim de 28 gunde bir adet olduğum için 26 sinda adetimi bekliyorum aaaaa gelmezse hatrım kalırBeklemiyoruz zaten :))))
Tokat nasıl bir kent tavsiye edermisinben de tokatlıyım
yaşamak için canım küçük şirin yeşil bir kent yani çok büyük değil ama havası falan güzeldir yaniTokat nasıl bir kent tavsiye edermisin
Üniversite hastanesi varmiyaşamak için canım küçük şirin yeşil bir kent yani çok büyük değil ama havası falan güzeldir yani
üniversite hastanesi var ama canım çok da böyle gelişmiş değil canım kamu binaları olarak da yani anca anca gelişen bir şehir ama ben senin yerinde olsam bak samsun çok daha güzel yani karadeniz yazacaksanız kuzum...Üniversite hastanesi varmi
Kamu binaları yeni binami Tekirdağ bu konuda bize tam bir hayal kırıklıği yaşattı kamu binaları yetersiz ve çok eski bu yıl tayin olabilir bizim Tokat yazacağımiz yerler arasında
Aynen samsun harika bir şehir. Sakarya da cok güzel bir sehir ailem orada yasiyir ben de trabzonluyum ama sakaryada dogdum büyüdüm.üniversite hastanesi var ama canım çok da böyle gelişmiş değil canım kamu binaları olarak da yani anca anca gelişen bir şehir ama ben senin yerinde olsam bak samsun çok daha güzel yani karadeniz yazacaksanız kuzum...
yaşam orada daha ucuz olur ama imkanlar olarak biraz gelişimi yavaş olan şehir kuzum
Samsunda boş kadro yok canım. Hakkımızda hayırlısıüniversite hastanesi var ama canım çok da böyle gelişmiş değil canım kamu binaları olarak da yani anca anca gelişen bir şehir ama ben senin yerinde olsam bak samsun çok daha güzel yani karadeniz yazacaksanız kuzum...
yaşam orada daha ucuz olur ama imkanlar olarak biraz gelişimi yavaş olan şehir kuzum
Kuzum ben hayatimda ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum ya bir aydir hala kanaman devam ediyor muuuBu gün Dr gitmeliydim ama cumaya erteledim. Biraz daha değer düşsün ve kanama azalsin hatta bitsin istiyorum
Canım nasılsın? Nasıl gidiyor? Ben de tüp bebeği Samsun'da yaptırdım :)üniversite hastanesi var ama canım çok da böyle gelişmiş değil canım kamu binaları olarak da yani anca anca gelişen bir şehir ama ben senin yerinde olsam bak samsun çok daha güzel yani karadeniz yazacaksanız kuzum...
iyi sayılır canım beklemek biraz zor canım kimi cuma yaptır kan tahlili diyor kimi günün geçsin diyor eşim de bekle diyorCanım nasılsın? Nasıl gidiyor? Ben de tüp bebeği Samsun'da yaptırdım :)
çok mu ki kanaman?Bu gün Dr gitmeliydim ama cumaya erteledim. Biraz daha değer düşsün ve kanama azalsin hatta bitsin istiyorum
:) sen ne diyorsun?iyi sayılır canım beklemek biraz zor canım kimi cuma yaptır kan tahlili diyor kimi günün geçsin diyor eşim de bekle diyor
ayyy kuzummm inşallah yerleşme kanamasıdır. yerleşme kanamasıda adet tarihine denk geldiği için karıştırılıyormuş . ama farkı rengiymiş canım yerleşme kanaması ya pembemsi ya da kahverengi oluyormuş. ve adetteki gibi pedini doldurmayıp lekelenme şeklinde oluyormuş. kuzummm çok heyecanlandım umarım yerleşme kanamasıdırrrrrkızlar benim bugün adetime 4 gün var bugün tam abdest alacağım vakti lavaboya gittim ilk önce beyaz bir akıntım gelmişti sonra bir daha silindim kahverengi bir akıntım geldi sonrasında az bir kan şimdi aradan 4 saat geçti bir parça kahverengi parça düştü az az devam ediyor acaba yerleşme kanaması mı anlamadım...
adet gibi de durmuyor bilemedim
bir fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?