2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

yaşamak için canım küçük şirin yeşil bir kent yani çok büyük değil ama havası falan güzeldir yani
Üniversite hastanesi varmi
Kamu binaları yeni binami Tekirdağ bu konuda bize tam bir hayal kırıklıği yaşattı kamu binaları yetersiz ve çok eski bu yıl tayin olabilir bizim Tokat yazacağımiz yerler arasında

Üniversite hastanesi varmi
Kamu binaları yeni binami Tekirdağ bu konuda bize tam bir hayal kırıklıği yaşattı kamu binaları yetersiz ve çok eski bu yıl tayin olabilir bizim Tokat yazacağımiz yerler arasında
üniversite hastanesi var ama canım çok da böyle gelişmiş değil canım kamu binaları olarak da yani anca anca gelişen bir şehir ama ben senin yerinde olsam bak samsun çok daha güzel yani karadeniz yazacaksanız kuzum...
yaşam orada daha ucuz olur ama imkanlar olarak biraz gelişimi yavaş olan şehir kuzum

Aynen samsun harika bir şehir. Sakarya da cok güzel bir sehir ailem orada yasiyir ben de trabzonluyum ama sakaryada dogdum büyüdüm.

Samsunda boş kadro yok canım. Hakkımızda hayırlısı

Bu gün Dr gitmeliydim ama cumaya erteledim. Biraz daha değer düşsün ve kanama azalsin hatta bitsin istiyorum

Canım nasılsın? Nasıl gidiyor? Ben de tüp bebeği Samsun'da yaptırdım :)

kızlar benim bugün adetime 4 gün var bugün tam abdest alacağım vakti lavaboya gittim ilk önce beyaz bir akıntım gelmişti sonra bir daha silindim kahverengi bir akıntım geldi sonrasında az bir kan şimdi aradan 4 saat geçti bir parça kahverengi parça düştü az az devam ediyor acaba yerleşme kanaması mı anlamadım...
adet gibi de durmuyor bilemedim

bir fikri olan

ayyy kuzummm inşallah yerleşme kanamasıdır. yerleşme kanamasıda adet tarihine denk geldiği için karıştırılıyormuş . ama farkı rengiymiş canım yerleşme kanaması ya pembemsi ya da kahverengi oluyormuş. ve adetteki gibi pedini doldurmayıp lekelenme şeklinde oluyormuş. kuzummm çok heyecanlandım umarım yerleşme kanamasıdırrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…