2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Aa senin var mi yoksaaa:))))
:)) bilmem ki sayılır mı? kendim uyduruyor da olabilirim. göğüslerim hassaslastı. ama bu aynı zamanda adetimden 5 gün önce oluyor. bu kez 2 gün daha erken oldu. Ya erken adet olcam yine,ya da ... güzel haberi vereceğim. inşallah ikincisidir :))

karnımın altında gerilme oldu bugün eşim ikna etti pazartesine kadar test falan yapmak yok 28ine kadar ben de direk kan tahlili yaptıracağım eğer adet olmazsam
En iyisi canım. Belirtilere fazla inanma adetten farkı yok. Mesela benim bu ay beklentim yok bir sürü belirtim var acele etmek stres yapmak psikoloji bozmaktan başka bişey degil. Yoksa zaten yoktur varsa zaten vardir.. Gününü bekle kuzum :))

karnımın altında gerilme oldu bugün eşim ikna etti pazartesine kadar test falan yapmak yok 28ine kadar ben de direk kan tahlili yaptıracağım eğer adet olmazsam
testt yok kuzucuğum sabredeceğiz. ben kesinlikle bekleyeceğim. sen de bekle sonra moralimiz bozuluyor.

Hadi bakalimmmmm insallah ikinci ihtimaldir :))) benim de göğüsler basladi her ay oldugu gibi acimaya.. Onlar yalanciiiii her ay umutlandiriyorlarsi b3ni artik inanmiyorum :))))

Birdilimkek canım bugün hep cheeskek sayıkladım. gönderdin mi msiafirleri . gerçi yumurtlama dönemin bitti ya hepsinin sesi soluğu kesilir. bekleyiş döneminde kimseden ses seda olmuyor . bu herkeste böyle galiba.

hadi hayırlısı canım ya inşallah senden de hayırlı sağlıklı evlatların müjdesini alırız inşallah kuzum..

Gorevlerin hepsi başarı ile tamamlansi canim :)))))) aynen valla ya kaynana kaynata 4 Gün kaldılar bend onlar gitti baskalari geldi hepp. Dün gece misafirler 00:20 de gittiler bu sabah kahvaltiya baska misafirlerim vardi ben pertttt:)) olsun ya bu ay beklemiyorum zaten kuzum. Bahar temizliğine de basladim hali sildim koltukları sildim. Camlar balkonlar ohhooooooo

benim bir arkadaş bahar temizliği yapmış etmiş hoplamış zıplamış adet olacağını beklerken haniş kalmış hem de çok senedir bekliyorlardı bebeğini en azın 5-6 sene vardır yani

benim bir arkadaş bahar temizliği yapmış etmiş hoplamış zıplamış adet olacağını beklerken haniş kalmış hem de çok senedir bekliyorlardı bebeğini en azın 5-6 sene vardır yani
Ne guzelll:)))) ama ben gercekten olacagini sanmiyorum kuzum. Bu ay aktarda yaptirdigim ilaclaru kullanalim belki önümüzdeki ay gelir bebis :)) zaten önümüzdeki ay beklemede olacagim icin erkenden temizlik işlerim bitsin istedim. Bu ay sıra sizin ben bir sonraki aylarda artik :) ama üç ay stres yok illa olsun diye beklemek yokk bana

aynen canım işlerini bitir sonra rahatça dinlen kuzum hepimiz seviniriz inşallah hayurlarla sağlıcakla amin

süpersin o bahar temizliğini benimde yapmam lazım oyyyyyy nasıl olacaksa koltukları neyle siliyorsun? üç ay doğal yolla deneyeceksiniz değil mi ? tüp bebek olayına girmeyeceksiniz doğru mu anladım?

süpersin o bahar temizliğini benimde yapmam lazım oyyyyyy nasıl olacaksa koltukları neyle siliyorsun? üç ay doğal yolla deneyeceksiniz değil mi ? tüp bebek olayına girmeyeceksiniz doğru mu anladım?
Evet canim üç ay doktorlara hastanelere araaaaa halıları koltuklari kesinlikle arapsabunu ile sil canım hele sakin yok hali sampuani bilmem ne kullanma onlar hic iyi şeyler değil. Arap sabununu mobilya duvar hali koltuk her seyde gönül rahatligi ile kullanabilirsin. Ayrica benim ellerimde detarjana karşı hassasiyet var ve arapsabunu ellerimi yumusacik yapiyor zarar vermiyor

kuzum çokk doğru bir karar vermişsiniz . sevindim bu kararınıza. benimde ellerim hemen kötü oluyor deterjanlarla. ay iyi ki sormuşumm. :) sağol kuzum

kuzum çokk doğru bir karar vermişsiniz . sevindim bu kararınıza. benimde ellerim hemen kötü oluyor deterjanlarla. ay iyi ki sormuşumm. :) sağol kuzum
Hem ucuz hem en saglikli canim şimdiki seylere hic güvenmiyorum ben bulasik sabunu olarak da biobellinda diye kimyasal olmayan bir marka var onun ürünlerini kullanıyorum. Zaten hayatimizda her şey kimyasal bari elimden gelen onlemi alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…