- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Aa senin var mi yoksaaa:))))aaynaa kuzum naber var mı belirti falan?
karnımın altında gerilme oldu bugün eşim ikna etti pazartesine kadar test falan yapmak yok 28ine kadar ben de direk kan tahlili yaptıracağım eğer adet olmazsamaaynaa kuzum naber var mı belirti falan?
bilmiyorum ki canım umutlansam mı umutlanmasam mı bilemedim yüzüm sivilce attı hem de derin derin hiç böyle sivilcelerim olmazdı çok acıyorlarAa senin var mi yoksaaa:))))
:)) bilmem ki sayılır mı? kendim uyduruyor da olabilirim. göğüslerim hassaslastı. ama bu aynı zamanda adetimden 5 gün önce oluyor. bu kez 2 gün daha erken oldu. Ya erken adet olcam yine,ya da ... güzel haberi vereceğim. inşallah ikincisidir :))Aa senin var mi yoksaaa:))))
En iyisi canım. Belirtilere fazla inanma adetten farkı yok. Mesela benim bu ay beklentim yok bir sürü belirtim varkarnımın altında gerilme oldu bugün eşim ikna etti pazartesine kadar test falan yapmak yok 28ine kadar ben de direk kan tahlili yaptıracağım eğer adet olmazsam
testt yok kuzucuğum sabredeceğiz. ben kesinlikle bekleyeceğim. sen de bekle sonra moralimiz bozuluyor.karnımın altında gerilme oldu bugün eşim ikna etti pazartesine kadar test falan yapmak yok 28ine kadar ben de direk kan tahlili yaptıracağım eğer adet olmazsam
Hadi bakalimmmmm insallah ikinci ihtimaldir :))) benim de göğüsler basladi her ay oldugu gibi acimaya.. Onlar yalanciiiii her ay umutlandiriyorlarsi b3ni artik inanmiyorum :)))):)) bilmem ki sayılır mı? kendim uyduruyor da olabilirim. göğüslerim hassaslastı. ama bu aynı zamanda adetimden 5 gün önce oluyor. bu kez 2 gün daha erken oldu. Ya erken adet olcam yine,ya da ... güzel haberi vereceğim. inşallah ikincisidir :))
hadi hayırlısı canım ya inşallah senden de hayırlı sağlıklı evlatların müjdesini alırız inşallah kuzum..:)) bilmem ki sayılır mı? kendim uyduruyor da olabilirim. göğüslerim hassaslastı. ama bu aynı zamanda adetimden 5 gün önce oluyor. bu kez 2 gün daha erken oldu. Ya erken adet olcam yine,ya da ... güzel haberi vereceğim. inşallah ikincisidir :))
inşallah hepimizden güzel haber alacağız canım haftaya bu vakit belli olurhadi hayırlısı canım ya inşallah senden de hayırlı sağlıklı evlatların müjdesini alırız inşallah kuzum..
aynen canım bir hafta sonra müjdeli haberler alırız inşallah amininşallah hepimizden güzel haber alacağız canım haftaya bu vakit belli olur
Gorevlerin hepsi başarı ile tamamlansi canim :)))))) aynen valla ya kaynana kaynata 4 Gün kaldılar bend onlar gitti baskalari geldi hepp. Dün gece misafirler 00:20 de gittiler bu sabah kahvaltiya baska misafirlerim vardi ben pertttt:)) olsun ya bu ay beklemiyorum zaten kuzum. Bahar temizliğine de basladim hali sildim koltukları sildim. Camlar balkonlar ohhoooooooBirdilimkek canım bugün hep cheeskek sayıkladım. gönderdin mi msiafirleri . gerçi yumurtlama dönemin bitti ya hepsinin sesi soluğu kesilir. bekleyiş döneminde kimseden ses seda olmuyor . bu herkeste böyle galiba.
benim bir arkadaş bahar temizliği yapmış etmiş hoplamış zıplamış adet olacağını beklerken haniş kalmış hem de çok senedir bekliyorlardı bebeğini en azın 5-6 sene vardır yaniGorevlerin hepsi başarı ile tamamlansi canim :)))))) aynen valla ya kaynana kaynata 4 Gün kaldılar bend onlar gitti baskalari geldi hepp. Dün gece misafirler 00:20 de gittiler bu sabah kahvaltiya baska misafirlerim vardi ben pertttt:)) olsun ya bu ay beklemiyorum zaten kuzum. Bahar temizliğine de basladim hali sildim koltukları sildim. Camlar balkonlar ohhooooooo
Ne guzelll:)))) ama ben gercekten olacagini sanmiyorum kuzum. Bu ay aktarda yaptirdigim ilaclaru kullanalim belki önümüzdeki ay gelir bebis :)) zaten önümüzdeki ay beklemede olacagim icin erkenden temizlik işlerim bitsin istedim. Bu ay sıra sizin ben bir sonraki aylarda artik :) ama üç ay stres yok illa olsun diye beklemek yokk banabenim bir arkadaş bahar temizliği yapmış etmiş hoplamış zıplamış adet olacağını beklerken haniş kalmış hem de çok senedir bekliyorlardı bebeğini en azın 5-6 sene vardır yani
aynen canım işlerini bitir sonra rahatça dinlen kuzum hepimiz seviniriz inşallah hayurlarla sağlıcakla aminNe guzelll:)))) ama ben gercekten olacagini sanmiyorum kuzum. Bu ay aktarda yaptirdigim ilaclaru kullanalim belki önümüzdeki ay gelir bebis :)) zaten önümüzdeki ay beklemede olacagim icin erkenden temizlik işlerim bitsin istedim. Bu ay sıra sizin ben bir sonraki aylarda artik :) ama üç ay stres yok illa olsun diye beklemek yokk bana
süpersin o bahar temizliğini benimde yapmam lazım oyyyyyy nasıl olacaksaNe guzelll:)))) ama ben gercekten olacagini sanmiyorum kuzum. Bu ay aktarda yaptirdigim ilaclaru kullanalim belki önümüzdeki ay gelir bebis :)) zaten önümüzdeki ay beklemede olacagim icin erkenden temizlik işlerim bitsin istedim. Bu ay sıra sizin ben bir sonraki aylarda artik :) ama üç ay stres yok illa olsun diye beklemek yokk bana
Evet canim üç ay doktorlara hastanelere araaaaasüpersin o bahar temizliğini benimde yapmam lazım oyyyyyy nasıl olacaksakoltukları neyle siliyorsun? üç ay doğal yolla deneyeceksiniz değil mi ? tüp bebek olayına girmeyeceksiniz doğru mu anladım?
kuzum çokk doğru bir karar vermişsiniz . sevindim bu kararınıza. benimde ellerim hemen kötü oluyor deterjanlarla. ay iyi ki sormuşumm. :) sağol kuzumEvet canim üç ay doktorlara hastanelere araaaaahalıları koltuklari kesinlikle arapsabunu ile sil canım hele sakin yok hali sampuani bilmem ne kullanma onlar hic iyi şeyler değil. Arap sabununu mobilya duvar hali koltuk her seyde gönül rahatligi ile kullanabilirsin. Ayrica benim ellerimde detarjana karşı hassasiyet var ve arapsabunu ellerimi yumusacik yapiyor zarar vermiyor
Hem ucuz hem en saglikli canim şimdiki seylere hic güvenmiyorum ben bulasik sabunu olarak da biobellinda diye kimyasal olmayan bir marka var onun ürünlerini kullanıyorum. Zaten hayatimizda her şey kimyasal bari elimden gelen onlemi alayimkuzum çokk doğru bir karar vermişsiniz . sevindim bu kararınıza. benimde ellerim hemen kötü oluyor deterjanlarla. ay iyi ki sormuşumm. :) sağol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?