- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım bunca zahmetine inşallah meleğin bu ay gelir. Benim bilgim yok bu konudaMerhaba kızlar ben cuma günü ovitrelle çatlama iğnesi oldum ..kasiklarimda şişlik ve cok fena ağrı var neden böyle ?yuruyemiyorum bile
Ah keskeee yakin olsan ben size her zaman yaparim kuzum. Bu arada misafirlerim cok begendi tarifini istediler:)hemen koca bir dilim bana ayırmanı istiyorum kuzummmmmmmmmmmmmm
Elhamdulillah alnimin akiyla atlattim kuzum her şey cok guzel oldu cok şükür. Cheese kek dehşet bisey oldu misafirlerim bayildi tatifini aldilar :) tabi ki ozelden atarim sana tarifi kuzumayyyy bayılırım cheese kek e eminim tutmuştur kıvamı.onun tarifini atarsan çok sevinirm evde nasıl yapılır bilmiyroum. dualarım seninle alnının akıyla çıkarsın kuşkum yok :)
Aynen umutlar ayna arkadasimiz için bu ay kuzum :)))))bu ay beklemediğini biliyorum canım, kaynanan yumurtlama öncesi sizi allak bullak edip gittiği için bu ay bende senden umutlu değilim :) bu ayaaynaa dan beklentim var kendimden de kısmen :)
Aminnnnn canım inşAllah..gonlumuzden gecenleri rabbim hayırlı etsin..benim 6 yumurtam vardı canım 4 solda 2 sağda döllenmeden mi bilmiyorum ama büyüdüklerinden oluyor canım çatlaması için bir de tabi çatladıklarından da olabilir..bakalım hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah amin
Rabbim Sağlıkla ve hayirlisi ile nasip etsin evladınızi size canımMerhaba arkadaşlaraaynaa cnm cuma günü transferm olcak haber ver demiştin benm için de dua edermisiniz
tabii canım ederim ben bugünden başlayacağım inşallah duaya kuzum..Merhaba arkadaşlaraaynaa cnm cuma günü transferm olcak haber ver demiştin benm için de dua edermisiniz
Allah razı olsn cnm Rabbim kabl eder inşallah senin ne zaman belli olcak sonuctabii canım ederim ben bugünden başlayacağım inşallah duaya kuzum..
pazartesine kadar bekleyeyim diyorum canım direk kan tahlili mi yaptırsam bilemedimAllah razı olsn cnm Rabbim kabl eder inşallah senin ne zaman belli olcak sonuc
Allah razı olsn cnm lütfen dualrnzi eksik etmeyin bu ikinci denemem ama dondurulms olcak cnku transferm sorunlu oluyor ağrıdan bayılıyorum geçişte kanama oluyor dedi doktr oyuzden anestezli olcak inşallah herşey yolunda giderkızlar B bebegim-gel arkadaşımıza YA ŞAFİ çekelim lütfen..
Dha iyi olur bncede cnm inşallah hayrlsiyla pozitf haberini bekliyorumpazartesine kadar bekleyeyim diyorum canım direk kan tahlili mi yaptırsam bilemedim
inşallah hayırlarla sağlıcakla canım seviniriz cümlemiz de aminDha iyi olur bncede cnm inşallah hayrlsiyla pozitf haberini bekliyorum
400 okunmuş var okudukça yazarımamaben evTik -VUSLAT- ku_zu_cuk_la_rim Koremanya @NIKITA naneelimoonn Elif C cansu_tr Filozof__Prenses @Papatya Hannaz deynepnaz Mazef My SouL elfce92 Veson @avucdolusudua S synulox H Hulya90 pinkneoneffect nese-li_hilos son izci @Papatya gelini
arkadaşlar B bebegim-gel arkadaşımızın cumaya transferi olacak kısmetse hayırlarla inşallah ona dua eder misiniz ya YA ŞAFİ okuyun ya AYETELKÜRSİ FATİHA İHLAS...şimdiden ALLAH RAZI OLSUN hepinizden
sağol ablacım ALLAH RAZI OLSUN400 okunmuş var okudukça yazarım
Allah razı olsn çok sağol400 okunmuş var okudukça yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?