• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hem ucuz hem en saglikli canim şimdiki seylere hic güvenmiyorum ben bulasik sabunu olarak da biobellinda diye kimyasal olmayan bir marka var onun ürünlerini kullanıyorum. Zaten hayatimizda her şey kimyasal bari elimden gelen onlemi alayim
onuda duymamıstım ben pril kullanıyordum ama ellerimi mahvediyor.biobellinda nerde satılıyor?

Arkadaslar.burasi konusma sayfasi mi dua sayfasi mi anlamadim bütün sayfalara bakamadim okuyacaksa ne okunuyor yazar misiniz

@amaben @evTik @-VUSLAT- @ku_zu_cuk_la_rim @Koremanya OriginalNIKITA OriginalNIKITA @naneelimoonn @Elif C cansu_tr @Filozof__Prenses @Papatya @hannaz @deynepnaz @Mazef @My SouL @elfce92 @Veson @avucdolusudua @synulox @Hulya90 @pinkneoneffect @nese-li_hilos @son izci @Papatya gelini

arkadaşlar B bebegim-gel arkadaşımızın cumaya transferi olacak kısmetse hayırlarla inşallah ona dua eder misiniz ya YA ŞAFİ okuyun ya AYETELKÜRSİ FATİHA İHLAS...şimdiden ALLAH RAZI OLSUN hepinizden

hayirlisi olsun, simdi isteyim aaynacim, ayetel kursi okuyayim, kac kere okuyayim?

Allah razı olsn cnm lütfen dualrnzi eksik etmeyin bu ikinci denemem ama dondurulms olcak cnku transferm sorunlu oluyor ağrıdan bayılıyorum geçişte kanama oluyor dedi doktr oyuzden anestezli olcak inşallah herşey yolunda gider
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bu sefer meleginle dönersin

Gorevlerin hepsi başarı ile tamamlansi canim :)))))) aynen valla ya kaynana kaynata 4 Gün kaldılar bend onlar gitti baskalari geldi hepp. Dün gece misafirler 00:20 de gittiler bu sabah kahvaltiya baska misafirlerim vardi ben pertttt:)) olsun ya bu ay beklemiyorum zaten kuzum. Bahar temizliğine de basladim hali sildim koltukları sildim. Camlar balkonlar ohhooooooo
Ellerine sağlık hamarat hatun masallah yinede kendini yıpratma

Evet canim üç ay doktorlara hastanelere araaaaa:duduk: halıları koltuklari kesinlikle arapsabunu ile sil canım hele sakin yok hali sampuani bilmem ne kullanma onlar hic iyi şeyler değil. Arap sabununu mobilya duvar hali koltuk her seyde gönül rahatligi ile kullanabilirsin. Ayrica benim ellerimde detarjana karşı hassasiyet var ve arapsabunu ellerimi yumusacik yapiyor zarar vermiyor
Annem kullanırdı Arap sabunu dur alayım bende
İyi dinlen bu arada inşallah 3 ay içinde kendiliğinden gelir

Hem ucuz hem en saglikli canim şimdiki seylere hic güvenmiyorum ben bulasik sabunu olarak da biobellinda diye kimyasal olmayan bir marka var onun ürünlerini kullanıyorum. Zaten hayatimizda her şey kimyasal bari elimden gelen onlemi alayim
Canım onu nereden alıyorsun o kadar haklisin ki

Back
X