- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Ben bir karadeniz kızıyim öyle çay dersen ben de kalkar demlerimmmm:)canım çok çay istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
bana da bir bardak getir canım doğal gaz bitti eşim bugün dolduracaktı ketılda da olmuyor yaBen bir karadeniz kızıyim öyle çay dersen ben de kalkar demlerimmmm:)
Dogalgaz nasil bitiyor kız ankarada kontrolü gibi mi doğalgaz.. Burada normal faturs geliyorbana da bir bardak getir canım doğal gaz bitti eşim bugün dolduracaktı ketılda da olmuyor ya
bizim kartlı canım ..Dogalgaz nasil bitiyor kız ankarada kontrolü gibi mi doğalgaz.. Burada normal faturs geliyor
İyiym canım ne olsun uzun zamandır beklenen bebiş geldi düşük yaptım sonrada kurtaj oldum evedyim gelecek hafta göreve başlayacamablaam, nasilsin ??
Allah razı olsn cnm Rabbim kabul etsin inşallah herşey gönlünce olsuntamam canim , 7x ayetel kürsi benden .
Çok sağol cnm Rabbim kabl etsin inşallah7 ayetel kursi ve 1000 Ya Şafi de benden kuzum
Allah kabul etsin cnm sağolokudum tatlim, ..tesbihte cekerdim ...malesef ortam musait degil suan .
Allah razı olsn cnm desteğin için inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürürALLAH RAZI OLSUN kuzum inşallah B bebegim-gel arkadaşımız sevinir
AmiinRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bu sefer meleginle dönersin
Çok geçmiş olsn cnm inşallah en kısa zamanda hepimiz bebislerimze kavuşurzİyiym canım ne olsun uzun zamandır beklenen bebiş geldi düşük yaptım sonrada kurtaj oldum evedyim gelecek hafta göreve başlayacam
Sen nasılsın
sağol canım benim sen nasılsın kanama devam ediyor mu ne zaman kan tahlili vereceksin?Hadi inşallah merak ediyorum bende
bendeee karadeniz kızıyımm ahan bende içiyorum şimcikk . o değildeBen bir karadeniz kızıyim öyle çay dersen ben de kalkar demlerimmmm:)
Bugün 6. Gün devam ediyor cumaya gideceğim Drsağol canım benim sen nasılsın kanama devam ediyor mu ne zaman kan tahlili vereceksin?
gebelik de adet de aynı belirtilere sahip :) ayırt edemiyorum. ama adet olacağım sanırımBugün 6. Gün devam ediyor cumaya gideceğim Dr
Sen nasılsın varmı gebelik belirtileri
Ben de diyorum bu kızla bizi baglayan ne :)))) ben Trabzonluyum Bursa da yaşıyorum sen nerelisin kuzumbendeee karadeniz kızıyımm ahan bende içiyorum şimcikk . o değildeaaynaa senin canın çay mı çekiyorrr yoksa yoksaaa.... :)
25 mart dimi bat. Haklısın belirtileri aynı inşallah bebiş gelmiştir güzel haberler almak istiyorumgebelik de adet de aynı belirtilere sahip :) ayırt edemiyorum. ama adet olacağım sanırım
ben artvinliyim fakat 6 sene trabzonda yaşadım :)) aynen kan çekiyor şekerim :)Ben de diyorum bu kızla bizi baglayan ne :)))) ben Trabzonluyum Bursa da yaşıyorum sen nerelisin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?