- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Bence günün geçmeden yapma derim stres oluyorsun sonra. Değer düşer artık inşallahdaha içme canım kan kaybın çok olmasın kendiliğinden azalacaktır değerin kuzum bence...
ben nasipse 27sinde bat ama cuma günü ya da perşembe kan mı versem diyorum test yaptığımda çıkar mı çıkmaz mı diyeceğime tam kesin öğrenmiş olurum diyorum
Allah kabul etsin ne güzel mübarek yerleri ziyaret etmişsin. Rabbim gönlüne göre versinIyiyim cok şükür canim bahar temizliğine basladim bir de misafirler alisveris derken cok fena haldeyim anlayacagin:) bugün yeşil turbeye gittim canim senin adina dua ettim sözümü yerine getirdim.. Ben dün pir emir hazretlerini ziyaret ettim önce. Sonra zeyniler dergahinun kurucusu cok onemli bir turbeye gittim ve sonra da en onemlisi anne tarafindan padisah torunu baba tarafindan peygamber torunu emir sultan hazretlerini ziyaret ettim. Çok çok dualar ettim salavatlar getirdim yasin okudum. Hepimizin adini andim Allah kabul eyler inşallah..
Çok teşekkür ederim canım. Yasa. İçmedim dün sabah içtim tek o bile arttırdı kanamayı. İnşallah bitmiştir. Senin içinde inşallah 28 martta kutlama yaparız canimFulyacığım canım yeni kürtaj oldun henüz maydanoz suyu içme kanaman bitsin ondan sora bir hafta geçince içersin. o zaman bir rahatsızlık vermez. çünkü maydanoz suyu sağlam çocuğu bile düşürecek kadar rahimde şiddetli kasılmalara yol açarmış. ama öyle bir kere içtin diyede kanama yapmaz. kanama oldukça hcg düşer kuzum ara ara aartar arada azalır endişelenme. allahın izniyle hepsi geçecek . Bu arada ben iyiyim bat 28 mart canım umutlanmamaya çalışıyuorum :) hayırlısı olsun
İnşallah melekler basar bu sayfayıAynen kuzum benim de bat 28 mart. Sahranin da öyle olmasi lazim :) gerci benim durumalri biliyorsun bi beklentim yok ama bakarsin siz alirsiniz guzel haberi :) acele etme hepimiz ayni dönemdeyiz tarihi gecen test yapar :)
bitmiştir canım hiç merak etmeÇok teşekkür ederim canım. Yasa. İçmedim dün sabah içtim tek o bile arttırdı kanamayı. İnşallah bitmiştir. Senin içinde inşallah 28 martta kutlama yaparız canim
Ben hepinizi motive edecem erken test yapmak yokseni motive etcem ben o iş bende :) sakın test yapayım deme :)
:))))))) amin amin amiiiiiinnnnİnşallah melekler basar bu sayfayı
Kuzum benim son adet 28 şubat. Ben 26 subattan sonra her an olabilirim yanlis tahmin yazmışım. 28 gunde bir adet oluyorum. 26 subat bat diyelim. Ama benim beklentim yok kiiiEVET KUZUM AYNEN 28 MART büyük gün bende beklemekte çok zorlanıyorumaaynaa çok haklısın. ama bencede adet tarihinin geçmesini bekleyelim sonra test yapalım dumur olmayalım bu arada Birdilimkek duaların için çokk çokk teşekkürlerr
Teşekkür ederim tatlım keske yakin olsak da bulussak bazen cay partileri pastalar borekler yapip yesek beraber :)Masallah öyle bir zamanda yaşıyoruzki millet evinde misafir kabul etmekten imtina ediyor. Ne mutlu güzel sofralar hazırlayıp bunu sunuyorsun sevdiklerine.seni çok takdir ettim.esin çok sansli
bu ay beklemediğini biliyorum canım, kaynanan yumurtlama öncesi sizi allak bullak edip gittiği için bu ay bende senden umutlu değilim :) bu ayKuzum benim son adet 28 şubat. Ben 26 subattan sonra her an olabilirim yanlis tahmin yazmışım. 28 gunde bir adet oluyorum. 26 subat bat diyelim. Ama benim beklentim yok kiii
ayyyy bayılırım cheese kek e eminim tutmuştur kıvamı.onun tarifini atarsan çok sevinirm evde nasıl yapılır bilmiyroum. dualarım seninle alnının akıyla çıkarsın kuşkum yok :)limoncicegi41
Gel ogretem guzuuumm:))) benim aileden geliyor heralde ya daha ilkokula giderken annem işi olunca bana anlatirdi ben de ona göre yapmaya calisirdim. Ve ister iyi olsun ister kötü annem babam hep cok guzel olmuş bir daha yapar misin derlerdi :))) öyle öyle sevdim yemek yapmayi okul okudum ama yemek yapmayi da birakmadim. Dün portakallo cheese kek yapip dolaba koydum şu an çok korkuyorum kivamini tutturmak çok zor inşallah guzel olur dua et bana rezil olmayayim
üşütmüş olabilir misin ayaklarını sıcak tut işe yarar herhalde.Merhaba kızlar ben cuma günü ovitrelle çatlama iğnesi oldum ..kasiklarimda şişlik ve cok fena ağrı var neden böyle ?yuruyemiyorum bile
bu ay ben de kendimden umutluyum gibiyim bilemedim dışarı yürüyüş yapalım falan dedim eşime ama o da endişeleniyor aman dikkat edelim dedi ya o da çok umutla bekliyor hayırlarla sağlıcakla inşallah cümlemiz seviniriz amin..bu ay beklemediğini biliyorum canım, kaynanan yumurtlama öncesi sizi allak bullak edip gittiği için bu ay bende senden umutlu değilim :) bu ayaaynaa dan beklentim var kendimden de kısmen :)
bende de olmuştu öyle normal yani dinlen birkaç güne daha iyi olur...Merhaba kızlar ben cuma günü ovitrelle çatlama iğnesi oldum ..kasiklarimda şişlik ve cok fena ağrı var neden böyle ?yuruyemiyorum bile
ALLAH hayırlarlasağlıcakla hepimizi sevindirir inşallah gülüm ben inanıyorum peş peşe güzel haberler duyacağımıza aminBence günün geçmeden yapma derim stres oluyorsun sonra. Değer düşer artık inşallah
28 mart kutlama yaparız inşallah
hemen koca bir dilim bana ayırmanı istiyorum kuzummmmmmmmmmmmmmlimoncicegi41
Gel ogretem guzuuumm:))) benim aileden geliyor heralde ya daha ilkokula giderken annem işi olunca bana anlatirdi ben de ona göre yapmaya calisirdim. Ve ister iyi olsun ister kötü annem babam hep cok guzel olmuş bir daha yapar misin derlerdi :))) öyle öyle sevdim yemek yapmayi okul okudum ama yemek yapmayi da birakmadim. Dün portakallo cheese kek yapip dolaba koydum şu an çok korkuyorum kivamini tutturmak çok zor inşallah guzel olur dua et bana rezil olmayayim
inşallah canım benim amin inşallahbu ay ben de kendimden umutluyum gibiyim bilemedim dışarı yürüyüş yapalım falan dedim eşime ama o da endişeleniyor aman dikkat edelim dedi ya o da çok umutla bekliyor hayırlarla sağlıcakla inşallah cümlemiz seviniriz amin..
hepimiz heyecanla sevinçle bebişlerimiz hakkında konuşuruz inşallah amin
bende de olmuştu öyle normal yani dinlen birkaç güne daha iyi olur...
2 yumurta büyümus dedi dr.um..senin durumun nasl canım kaç yumurtayla igne oldun ve..döllenme oluyo diyemi bu ağrılar acaba ..boşuna çekmiş olmıyım bu ağrılarıdabende de olmuştu öyle normal yani dinlen birkaç güne daha iyi olur...
kaç yumurtan oluşmuştu canım büyüklükleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?