2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bence günün geçmeden yapma derim stres oluyorsun sonra. Değer düşer artık inşallah
28 mart kutlama yaparız inşallah

Allah kabul etsin ne güzel mübarek yerleri ziyaret etmişsin. Rabbim gönlüne göre versin

Çok teşekkür ederim canım. Yasa. İçmedim dün sabah içtim tek o bile arttırdı kanamayı. İnşallah bitmiştir. Senin içinde inşallah 28 martta kutlama yaparız canim

Aynen kuzum benim de bat 28 mart. Sahranin da öyle olmasi lazim :) gerci benim durumalri biliyorsun bi beklentim yok ama bakarsin siz alirsiniz guzel haberi :) acele etme hepimiz ayni dönemdeyiz tarihi gecen test yapar :)
İnşallah melekler basar bu sayfayı

Kuzum benim son adet 28 şubat. Ben 26 subattan sonra her an olabilirim yanlis tahmin yazmışım. 28 gunde bir adet oluyorum. 26 subat bat diyelim. Ama benim beklentim yok kiii

limoncicegi41
Gel ogretem guzuuumm:))) benim aileden geliyor heralde ya daha ilkokula giderken annem işi olunca bana anlatirdi ben de ona göre yapmaya calisirdim. Ve ister iyi olsun ister kötü annem babam hep cok guzel olmuş bir daha yapar misin derlerdi :))) öyle öyle sevdim yemek yapmayi okul okudum ama yemek yapmayi da birakmadim. Dün portakallo cheese kek yapip dolaba koydum şu an çok korkuyorum kivamini tutturmak çok zor inşallah guzel olur dua et bana rezil olmayayim

Masallah öyle bir zamanda yaşıyoruzki millet evinde misafir kabul etmekten imtina ediyor. Ne mutlu güzel sofralar hazırlayıp bunu sunuyorsun sevdiklerine.seni çok takdir ettim.esin çok sansli
Teşekkür ederim tatlım keske yakin olsak da bulussak bazen cay partileri pastalar borekler yapip yesek beraber :)

Kuzum benim son adet 28 şubat. Ben 26 subattan sonra her an olabilirim yanlis tahmin yazmışım. 28 gunde bir adet oluyorum. 26 subat bat diyelim. Ama benim beklentim yok kiii
bu ay beklemediğini biliyorum canım, kaynanan yumurtlama öncesi sizi allak bullak edip gittiği için bu ay bende senden umutlu değilim :) bu ay aaynaa dan beklentim var kendimden de kısmen :)

ayyyy bayılırım cheese kek e eminim tutmuştur kıvamı.onun tarifini atarsan çok sevinirm evde nasıl yapılır bilmiyroum. dualarım seninle alnının akıyla çıkarsın kuşkum yok :)

bu ay beklemediğini biliyorum canım, kaynanan yumurtlama öncesi sizi allak bullak edip gittiği için bu ay bende senden umutlu değilim :) bu ay aaynaa dan beklentim var kendimden de kısmen :)
bu ay ben de kendimden umutluyum gibiyim bilemedim dışarı yürüyüş yapalım falan dedim eşime ama o da endişeleniyor aman dikkat edelim dedi ya o da çok umutla bekliyor hayırlarla sağlıcakla inşallah cümlemiz seviniriz amin..
hepimiz heyecanla sevinçle bebişlerimiz hakkında konuşuruz inşallah amin

Merhaba kızlar ben cuma günü ovitrelle çatlama iğnesi oldum ..kasiklarimda şişlik ve cok fena ağrı var neden böyle ?yuruyemiyorum bile
bende de olmuştu öyle normal yani dinlen birkaç güne daha iyi olur...
kaç yumurtan oluşmuştu canım büyüklükleri?

Bence günün geçmeden yapma derim stres oluyorsun sonra. Değer düşer artık inşallah
28 mart kutlama yaparız inşallah
ALLAH hayırlarlasağlıcakla hepimizi sevindirir inşallah gülüm ben inanıyorum peş peşe güzel haberler duyacağımıza amin

hemen koca bir dilim bana ayırmanı istiyorum kuzummmmmmmmmmmmmm

inşallah canım benim amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…