2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

aman tek dünyada kendileri doğuruyormuş sanıyorlar ben de kalp kırmak istemiyorum ama hep canı yanan taraf kendim oluyorum eltim bile bebeğim olmadığı için seviniyormuş gibi inş hepimiz sevineceğiz canım birbirimize destek olalım ummadığımız anda sevineceğimize inanıyorum bol bol dua edelim VEREN DE ALLAH ALAN DA

Hımm biraz tuzluymuş canım ya biraz maddi sıkıntılarımız var bir yandan da kpss çalışıyorum yani araştırıp almak isterim fakat şuan imkanlarımız kısıtlı canım hocaya da annem kendi gitti bol bol o da dua ediyor eşimin tarafında çekemeyenlerim var çocuğu olanlar havalara girdi..
yeme içmeye dikkat edin diyorlar ona dikkat edeceğim canım bir de kasıklarımda hep aprı var iltihap var sanırım onun için tekrar gideceğim 2 ay klomen kullanmıştım tekrar kullanmak için gideceğim

ahh o eltiler yok mu.. ne diyelim kuzum allah bize de nasip etsin inşallah. ben burda kendime ettiğim kadar isteyen herkese dua ediyorum rabbim bizimde yüzümüze gülsün inşallah

ahh o eltiler yok mu.. ne diyelim kuzum allah bize de nasip etsin inşallah. ben burda kendime ettiğim kadar isteyen herkese dua ediyorum rabbim bizimde yüzümüze gülsün inşallah
ben de ediyorum canım bu sıralar biraz moralim bozuk işte 2 ay kadar taşeron olarak çalıştım hem sıkıntılarımız gider dedim maddi olarak kpss de olmasın işim var dedim ama gördüpüm muamele aklımı başıma getirdi çıktım işten derslere sarıldım işten çıktığım için bebek de olmuor oo eltime gün doğru bir kızı var zamanında onunda olmamış ama sonra birden hamile kalmış eşimin kuzenin eşinin de olmuyordu çok üzülüyordu onu sürekli teselli ediyordum o zaman ben yeni gelindim şimdi bir kızı oldu o bile oldu ya aa doktora git ihmal etme yaş da var diyip duruyor doğurunca çektiklerini unutuyorlar o zaman çok sinirleniyorum canım kendimi bir toparlayayım inş birkaç güne kadar Kuran-ı Kerim okurken hepimize dua edeceğim her ettiğimde diyorum zaten sitedeki arkadaşlarıma da hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip et diye bir komşum da bana bebek beşiği vermişti kenarda duruyor onu kurmak bakalım ne zaman nasip olacak

ben eltimi anlatsam oturur ağlarsın kuzum yaa.benimde eltimin bi kızı var sanki tüm dünya onun etrafında dönüyor. allaha havale ediyorum ben artık. inşallah bu sene kurmak nasip olur o beşiği.

ben eltimi anlatsam oturur ağlarsın kuzum yaa.benimde eltimin bi kızı var sanki tüm dünya onun etrafında dönüyor. allaha havale ediyorum ben artık. inşallah bu sene kurmak nasip olur o beşiği.
hehe aynı benim eltim gibi o da desene yok benim kızım şunu yemez ay bunu içmez onlara göre değil de ona göre sofra hazırlıyoruz meyvesuyunun markasını beğenmez yavrum benim ben onun yaşındayken o meyvesuyunu bulsak ooo

inancini hic kaybetme canim RABBIM yardim ediyor duani eksik etme

nereye yakın orası yoksa oradayım bende mi demek istedin canım
Yok canım öyle demek istemedim. Valla Panora avm ye yakınız mesela. İncek yakın bide Yıldız... Çok bilmiyorum da bi yerlere gitmeye yeni yeni başladım. Çok zormuş bilmediğin bi şehre ayakuydurmuk alışmak...

Sabah sabah geldim buraya :) karnıma kramp girdi uyandım sanırım geliyoor off off önümüzdeki ay plan yapcaz artık.

Kizlar benim dunyalar tatlisi bir eltim var uc cocugu var istemeden oldu biri bi de ama o kadar nazik davranrki ben anlatmama ragmen bana ozen gosterr o konularda.. Ama arkadas cevremde yani herkesn cocugu var benden sonra evlenen herkesn fotolar bilmemneler hic mi akillarina gelmez diyorum ben iki ameliyat oldm yani bi dusununce benm bir skntimin oldugu asikarr.. Amannn iste dun o kadar cok agladimki icim hala sizliyor en cok da esimi mutlu etmeyi o haberi vermeyi o kadar cok istiyorumki

kızlar merhaba :) konuyu gördüm hemen vardım yazmaya. beni de ekleyebilir misiniz ben de 2016 da bebek sahibi olmayı çok istiyorum Allah'ın izniyle. adet günüm geldi sancılarım var bugün yarın olucam.ardından hazırlıklar tabi.inşallah ocak çok güzel gelir bebek planlayan herkese diyorum hepinize sevgiler gönderiyorum

hiç moralini bozma canım. ben de geç evlendim yaşım 30 durumunu iyi anlıyorum. bazı insanlar resmen fotograf paylaşmak için yaşıyorlar. en kısa zamanda inş sen de hamiş olacaksın. güzel düşün hep.

Ya
Yaa canim erken degil mi daha 1 ocakti bizimki ama
Bende anlamadım canım ya benim27-29arası değişiyor aslında 1-2gibi olmam lazım ama bugün çok regl belirtim var kasıklarımda hatta ped bile koydum afedersin:) olcaksada olsun yarın misafirim var hazırlık yapcam bu stres bitiriyo eşim yılbaşında acillik olmayalım diyor yani heran olcak gibiyim. Sen nasılsın belirti varmı

Bende su ana kadar belirti yok canm ama icimde umutta yok neden bilmiyo iki gudr moral motivasyonum sifir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…