2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Doğru kısmet işi bu ama sabir la bizede verecek mevlam ins

çok haklısın canım ama işte stres başka bir şey çok iseyince bir de olmuyor

bundan once myom ameliyatimi koru hast de prof dk aydan biriye yaptirmistim cok da memnun kaldim ama hastane biraz pahali.. Bir de cocuk olmuyo diye gidecegim doktorun bir tup bebek uzmani olmasini daha mantikli biluyorum.. Onlar herseyi arastiriyorlat sonucta normal kadin dogumculat pek anlamiyorlar infertiliteyle

Canım ben hamile kalabildiği için tüp bebek yaptirmiyorlar ama kayiplarimin nedenini de bulamıyorlar onun için doktor bulunan şart koruya bende gittim çok pahalı

canim kayiplarinin nedeni genetik bir sorundan kaynaklaniyor olabilit rahimle ilgili bir sknti olabilir bence kesinlikle uzman birine gitmen gerekir.. bu konuyla ilgili kadin dogumvulat gercekten cok zatiflat ben myomum icin kac dotora gttim dogru duZgun anlamiyor bir cogu.. Bence hulusi hocaya gidebilirsin ben methini cok duydum bende bir dahaki ay gidecegim

Anladım canım bir dahaki aya bende bakayım Hulusi hocayı dusuneyim umarım iyi olur benim için ve senin icin

ins canim hepimiz icin iyi olur.. sen me guzel hamile kalabiliyorsun. Ama neden dusuk oluyor onemli olan o. Dusuklerin medeni bebekteki sakatliklar oldugunu soylerler hep ama bunun elbet bir nedeni olmali belki esinde belki sende.. insallah nedeni bulup tedaviye yonelirsiniz biran once canim. evlat olmayinca hayatinda o kadar buyuk bir eksik oluyorki. Bu aksam cok canimi skildi bir seylere alacagim guzel bir habere o kadar cok ihtiyacim varki

Canım ben genetik yaptırdım kızım da genetik ve patolojik inceleme birşey çıkmadı kan pıhtılaşma testi yaptılar çıkmadı ama son dusugumde iğne ve aspirin kullandım yavrum 7 hafta dayandı şimdi çözümler arıyorum kendimce esimde birşey çıkmadı sizden gelecek mutlu haberlere inan benim de ihtiyacım var sabir diyorum bakalım

benim bi arkadaşım spiral taktırmıştı bi tane çocuğu var. geçen bana msj attı spiral kaymış 3 aylık hamileymiş. vaayyy anası dedim yani. o seviyesiz insanlar herkesin çevresinde var maalesef canım. ne laflar dönüyor arkamdan ama artık yoruldum. ama artık bu tip insanları allaha havale ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…