nereye yakın orası yoksa oradayım bende mi demek istedin canımOran' dayım bende canım
Doğru kısmet işi bu ama sabir la bizede verecek mevlam insYa bazen hiç dikkat etmeyen kötü alışkanlıkları olan ağır işler yapan folik asiti ağzına sürmemiş insanlarında çok sağlıklı bebekleri oluyor koca gün evde yatarsın tuvalete giderken bebeğin düşer kimisi hep ayakta kendini kollamaz tek damla kanaması bile olmaz yani biraz kısmet işi neden diye kendimizi heba etmek yerine beklemek gerekiyor
çok haklısın canım ama işte stres başka bir şey çok iseyince bir de olmuyorKızlar Allah hepinizin çocuk sahibi olma dileğini kabul etsin inşallah. umutlu olun illaki sizin de bebişiniz olacaktır. akışına bırakın kesinlikle stres yapmayın. ilişkiler stresli olunca sonrasında sperm yumurtanın etrafında dolanıp birleşmezmiş ne kadar doğru bilmiyorum ama stresin birçok konuda etkili olduğunu biliyoruz.
Evet stres çok etkiliyor sakin oluyorum ben genelde elimden geldiğinceçok haklısın canım ama işte stres başka bir şey çok iseyince bir de olmuyor
ben etimesgut hastenesine bir de atatürk araştırmaya gittim canımAnkarada olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ben doktorumu degistirecegim de
Oran atakuleyi biliyorsan oraya yakın canım çankaya da bir yernereye yakın orası yoksa oradayım bende mi demek istedin canım
atatürk eğitim araştırmada ayşegül çinkayaya gittim rahim filmi için o onay verdi orada baktırdım tüplerime ilgiliydiAnladım canım bende aratirayim atatürk hastanesini
hımm hiç duymadım canım 2 senedir ankaradayım ama oralara pek gitmediğimdenOran atakuleyi biliyorsan oraya yakın canım çankaya da bir yer
Baskent hasanesi hulusi bulent zeynelogluna gideegim ben canmAnkarada olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ben doktorumu degistirecegim de
benim bi arkadaşım spiral taktırmıştı bi tane çocuğu var. geçen bana msj attı spiral kaymış 3 aylık hamileymiş. vaayyy anası dedim yani. o seviyesiz insanlar herkesin çevresinde var maalesef canım. ne laflar dönüyor arkamdan ama artık yoruldum. ama artık bu tip insanları allaha havale ediyorum.Etrafimda ne ailemde ne arkadaslarimda bnm yasadiklarimi yasayan yok herkes hemen hamile kaliyor.. Esim o kadar cok uzuluyorki 2.5 yil oldu evleneli kimseye birsey demiyoruz seviyesiz insanlarn cocugun olmuyor tavirlari vs sizlerde yadiyonuzfur illaki. cocuklu ortamlara giresim bile gelmiyor artik
canım ben başkentte tedavi görüyorum. sen nerede tedavi görüyodun?Ankarada olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ben doktorumu degistirecegim de
Ank üni tip fakultesi nde idim ama poliklinik ten giriş yapıyordumcanım ben başkentte tedavi görüyorum. sen nerede tedavi görüyodun?