2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ya

Bende anlamadım canım ya benim27-29arası değişiyor aslında 1-2gibi olmam lazım ama bugün çok regl belirtim var kasıklarımda hatta ped bile koydum afedersin:) olcaksada olsun yarın misafirim var hazırlık yapcam bu stres bitiriyo eşim yılbaşında acillik olmayalım diyor:KK17: yani heran olcak gibiyim. Sen nasılsın belirti varmı
merhaba arkadaşım,ben de seninle aynı durumdayım ben de ped koydum ayıptır söylemesi :oops: sancılar sancılar..ben yeniyim bu arada bu sayfada

merhaba arkadaşım,ben de seninle aynı durumdayım ben de ped koydum ayıptır söylemesi :oops: sancılar sancılar..ben yeniyim bu arada bu sayfada
Hoşgeldiinnn burda herkes birbirine yakın dönemlerde hepimiz elikulağındayızda ben umudumu yitirdim bu ay çünkü sancım var ara ara yani gebe olan biri bu kadar yoğun yaşamaz yani habire geldimi diye bekliyorum yeni yılda bi sürpriz olur diyodum ama olmadı artık ocak ayını değerlendircez. Sen nezamandır deniyorsun bebiş çalışmalarını

Bende su ana kadar belirti yok canm ama icimde umutta yok neden bilmiyo iki gudr moral motivasyonum sifir
Belirti olmaması daha güzel regl gelmiycek işte benim ağrım artık heran olcaksın diyor. Hiç belli olmaz daha 2gün var umutsuz olma olana kadar umut var. İnsan motivasyonunu yitiriyor beklerken çok haklısın

Canlarım canınızı hiç sıkmayın 2016 hepimize şans getirecek inşallah.Ben 4 hafta 4 günlük hamileyim ve hepinize dua ediyorum.İnanıyorum Allahım herkese nasip edecek bu duyguyu.
Ay maşallaahhhh ne mutlu. Sağlıkla kavuş bebeğine. Kaçıncı denemede hamiş kaldın yada kaç senede

Hoşgeldiinnn burda herkes birbirine yakın dönemlerde hepimiz elikulağındayızda ben umudumu yitirdim bu ay çünkü sancım var ara ara yani gebe olan biri bu kadar yoğun yaşamaz yani habire geldimi diye bekliyorum yeni yılda bi sürpriz olur diyodum ama olmadı artık ocak ayını değerlendircez. Sen nezamandır deniyorsun bebiş çalışmalarını
hoşbuldum :) ben hiç daha denemedim ilk defa denicez bakalım inşallah her şey yolunda gider :)

Yok canım öyle demek istemedim. Valla Panora avm ye yakınız mesela. İncek yakın bide Yıldız... :KK49: Çok bilmiyorum da bi yerlere gitmeye yeni yeni başladım. Çok zormuş bilmediğin bi şehre ayakuydurmuk alışmak...:KK61::KK61:
ben de pek bilmiyorum ankarayı canım

kızlar merhaba :) konuyu gördüm hemen vardım yazmaya. beni de ekleyebilir misiniz ben de 2016 da bebek sahibi olmayı çok istiyorum Allah'ın izniyle. adet günüm geldi sancılarım var bugün yarın olucam.ardından hazırlıklar tabi.inşallah ocak çok güzel gelir bebek planlayan herkese diyorum hepinize sevgiler gönderiyorum :KK73:
hoşgeldin canım aramıza

hiç moralini bozma canım. ben de geç evlendim yaşım 30 durumunu iyi anlıyorum. bazı insanlar resmen fotograf paylaşmak için yaşıyorlar. en kısa zamanda inş sen de hamiş olacaksın. güzel düşün hep.
ben de 31 yaşındayım canım 28 yaşında evlendim ne kadar oldu sende evleneli canım doktora gittin mi

X