2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

merhaba arkadaşım,ben de seninle aynı durumdayım ben de ped koydum ayıptır söylemesi sancılar sancılar..ben yeniyim bu arada bu sayfada

merhaba arkadaşım,ben de seninle aynı durumdayım ben de ped koydum ayıptır söylemesi sancılar sancılar..ben yeniyim bu arada bu sayfada
Hoşgeldiinnn burda herkes birbirine yakın dönemlerde hepimiz elikulağındayızda ben umudumu yitirdim bu ay çünkü sancım var ara ara yani gebe olan biri bu kadar yoğun yaşamaz yani habire geldimi diye bekliyorum yeni yılda bi sürpriz olur diyodum ama olmadı artık ocak ayını değerlendircez. Sen nezamandır deniyorsun bebiş çalışmalarını

Bende su ana kadar belirti yok canm ama icimde umutta yok neden bilmiyo iki gudr moral motivasyonum sifir
Belirti olmaması daha güzel regl gelmiycek işte benim ağrım artık heran olcaksın diyor. Hiç belli olmaz daha 2gün var umutsuz olma olana kadar umut var. İnsan motivasyonunu yitiriyor beklerken çok haklısın

Canlarım canınızı hiç sıkmayın 2016 hepimize şans getirecek inşallah.Ben 4 hafta 4 günlük hamileyim ve hepinize dua ediyorum.İnanıyorum Allahım herkese nasip edecek bu duyguyu.
Ay maşallaahhhh ne mutlu. Sağlıkla kavuş bebeğine. Kaçıncı denemede hamiş kaldın yada kaç senede

hoşbuldum :) ben hiç daha denemedim ilk defa denicez bakalım inşallah her şey yolunda gider :)

ben de pek bilmiyorum ankarayı canım

hoşgeldin canım aramıza

beni de yazın arkadaşlar.. ben de varım. ocak ayını iyi değerlendirelim :)
hoşgeldin canım sen de çok mutlu oluyorum yeni arkadaşlar d gelince hep beraber daha özenli bakacağız kendimize de eşlerimize de

Canlarım canınızı hiç sıkmayın 2016 hepimize şans getirecek inşallah.Ben 4 hafta 4 günlük hamileyim ve hepinize dua ediyorum.İnanıyorum Allahım herkese nasip edecek bu duyguyu.
ay dua et bize canım hepimize

ben de 31 yaşındayım canım 28 yaşında evlendim ne kadar oldu sende evleneli canım doktora gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…