2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ank üni tip fakultesi nde idim ama poliklinik ten giriş yapıyordum
okuduğum kadarıyla kendiliğinden hamile kalmışsın. ama bu konularda infertilite uzmanları daha net teşhis koyabiliyorlar. tabiki karar senin. mesela ben başkentte hulusi hocaya tedavi oluyorum. 3 yıllık evliyim ve ne bende ne de eşimde hiçbir problem yok. ama maalesef olan bi bebek de yok. sperm dna hasar testi yaptırdınızmı?

Canım evet kalıyorum 4 kaybim var ilk bebeğimi 34 + 2 de kaybettim inferlite kısmına yönlendiriyorlardı deneyin diyorlar kaç kayıp yaşayacağını bilmeden deneyin diyor sadece

benim komşumda bana aaa ben istesem bu gece yapsak kesin hamile kalırım çok doğurganım ya diyor ben ağlamak üzereyken yine hamile kalamadım derken ondan sonra da koydum araya mesafeyi.........

benim komşumda bana aaa ben istesem bu gece yapsak kesin hamile kalırım çok doğurganım ya diyor ben ağlamak üzereyken yine hamile kalamadım derken ondan sonra da koydum araya mesafeyi.........
Ne kadar seviyesiz bir insanmis gercekten bu kadar mi anlayissiz olabilit insan ya allahim bizim ne yasadigimizi goruyor sen canini skma canim

Ne kadar seviyesiz bir insanmis gercekten bu kadar mi anlayissiz olabilit insan ya allahim bizim ne yasadigimizi goruyor sen canini skma canim
ya tuhaf millet tuhaf da demek yetmiyor vicdansızlar canım başka bir şey demiyorum

Şöyle nerde kimle ne konusacagini bilmeyen patavatsiz insanlardan nefret ediyorum kendini yetiştirmekten ve vicdandan yoksun insan dolu etraf ve bunlara taviz vermemek lazım yada ağızlarının payını vermek gerekiyor.ben surda bile olumlu olursa nasıl derim diye düşünüyorum ya

kimseyi küçümsememek lazım ama ben şunu da anladım her zaman yeni şeyler öğreniyoruz tabii istisnalar hariç bazı insanlar kendini yetiştiriyor okumuşlar eline su dökemiyor okumak ya da okumamakla da alakası yok düşünceli olup ağzından çıkanı bilmek kendini bilmek aslında işin özü kendin kadar düşünceli ve de davranışlara arkadaşlığa dostluğa komşuluğa vb gibi bağlara önem vermeyenlerle muhattap olup dert yanarsan derdini sana katlayarak yara yapıp veriyorlar canım ya içinde saklayacaksın ya da çok güvenmediğine açmayacaksın hemen koz açığınmış gibi muameleye uğruyorsun..

Canım evet kalıyorum 4 kaybim var ilk bebeğimi 34 + 2 de kaybettim inferlite kısmına yönlendiriyorlardı deneyin diyorlar kaç kayıp yaşayacağını bilmeden deneyin diyor sadece
bu tarz olaylarda sperm dna hasar testi için çok önemli diyorlar.yaptırmadıysanız bi araştır istersen.

ben burdan baska kimseye anlatamiyorum derdimi anneme bile cunku kimsenin anlamicani biluyorum yasamayan anlamaz cunku insan elindekinin kiymetini kaybetmexen bolmiyo ne yazikki.. Yarin umut dolu guzel haberli bir gun olsun ins kizlar hayirli aksamlar

hayırlı akşamlar canım

yok artık yaa ne kadar gereksiz bi insanmış o. öyle insanlarla hiç muhattap olmayacaksın zaten. terbiyesiz..boşver canım sen sakın üzülme. rabbimin kime ne zaman evlat vereceğide kimden ne zaman evlat alacağı da belli olmaz. allah kimseyi evlat acısyla sınamasın ama bazı kötü niyetli insanlara bende kötü niyetli olabiliyorum. böyle insanlara cidden sinirleniyorum yaa

senin sorun ne canım ne kadardır olmuyor
hiç bir sorun yok canım görünürde. yapılması gereken tüm testler yapıldı ama sorun yok. 2.5 yıllık evliyim ve hiç gebe kalamadım. gitmediğim doktor hastane kalmadı hepsi kafaya takma olur diyip gönderdiler bende baktım olmuyo ağustosta aşılama yaptırdım ve tabiki olmadı. şimdide tüp bebek ama maalesef o da negatif artık 2. tedavi için bekliyorum.

inan bazen kalp kırmak gerekiyor kalbin kırılınca dilin sivri olursa sana konuşacakları lafları daha düşünerek konuşuyorlar ne yazık ki bir tane daha komşum var o da ikinciye hamile o da o kadar itinalı davranıyorki bana bebek isteidğimi bildiği için işte insanlar farklı farklı canım hepimiz sevineceğiz inş amin

benim de 2 seneyi geçti görünürde benim de hiç bir sorunum yok 3 ay önce rahim filmi de çekindim hiç hamile kalamadım ben de yani ikimizin de aynı canım işte bakalım annem en son hocaya yazdırdı beni bebek için birkaç tanıdığımız da yaptırmıştı hamile kaldılar bakalım ben de bu ay olmadı ama diğer ay için beklemedeyim

dediğin çok doğru insanları bazen kırmak daha iyi oluyor ama işte allah korkusu var içimizde. insanlar farklı farklı. benimle evlenen veya benden sonra evlenen insanlar ya doğurdu ya da hamile. ve herkes ayy hadi artık sende bi tane doğur veya bebek yokmu ve en ağırı ayy olmuyo mu sizin çocuğunuz bi doktora gidin laflarını duyuyorum. avazım çıktığı kadar işinize bakın diye bağırmak istiyorum ama şuan düşünmüyoruz diyorum.

canım ben kızılaydan bi macun aldım. sabah akşam aç karına bi tatlı kaşığı yiyoruz eşimle ben. bir de ulusta bi baharatçı varmış. eşinle kendi tahlil sonuçlarını götürüyormuşsun size özel macun hazırlıyorlarmış ama 2 sene önce bi arkadaşım 500 tl civarında bi para vermiş. bana biraz fazla geldi. ama yaptıranlar faydasını görmüş. bi araştır istersen sende

Beni de eklermisiniz? Umarım 2016 hepimize uğurlu gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…