2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bize de bu bal suratlıdan nasip et amin :)
amin canım bebek kundaklarına bakıyorum örgü takımlar yapılmış ay ne güzeller gerçi ben örgü bilmiyorum ama bakması güzel :) ay böyle netten bakmaktansa kucağımızda olur hepimizin hayırlarla sağlıklı bir şekilde inş amin

amin amin canım rabbim hayırlısıyla tez vakitte hayırlısıyla kavuşturcak bebişlerimizi bağışlıcak inşallah. bende bugün lc waikikiden hamilelik üzeri bebek baskılı tunikler bluzlere baktım çokk güzellerdi yaa :))

:) hehe hamiş kalsak örgü bilen tüm arkadaşlara akrabalara örmeye başlayın diyeceğim annem çok heyecanlı olur ilk torunu olacak onun kaynanam da bir şeyler yapar ama annem daha fazla ilgili olacaktır annemin komşuları falan da offf offf bekleyeceğiz hayırlısı bakalım

ayy canımm aynen öyle ben daha çok kendimden çokk belkide her iki tarafın ilk torunu olacak çook istiyorum müjdeli haberi vermeyi onlarda her aradıklarında açık açık sormasalarda istediklerini beklediklerini hissettiriyorlar :))

aynen canım konuyu da açmak da istemiyorlar annemle daha rahat konuşuyorum ayaklarına patik giy diyor ...ay hazırlıklar yapacaklar heyecanla onlarda bizler de eşim de çok istiyor ama ben çok üzülecğeim için kendini de kaptırmak da istemiyor RABBİM HER ŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞ ZAMAN AZALMIŞTIR bebek için

aminn canım benimm inşallah eşlerimizde bizden çokk istiyorlar tabi ama biz üzülmeyelim diye belli etmiyorlar hayırlısı hakkımızda :)

2016 ANNE ADAYLARINI ARAMIZA BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

profilime rüyalarıma giren oğluma en çok benzeyen bebek resmini bulup koydum uğur getirir inş hadi bakalım

hem yeni yıl sevinci hem acaba hamilemiyim heyecanı yapmadım daha test falan tutucam kendimi regl geçerse yapcam ya sabredicem yapanlardan sonuçları bekliyoruz

ben yaptım ama negatif çıktı ama umudum kan testi sonucunu bekleyerek kaybetmeyeceğim onda da çıkmazsa artık umutla yeni aya inş diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…