2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Arkadasim nenkadarr zor seyler yasamissin yuregimden birsey ciz etti yazdiklarini okudugumda inanki gozlerim doldu.. Hepimizden daha kotu seyler yasayanlar var bunlati dusunup sukretmek gerek. Benim etrafimda o kdar cok evladi olupta kiymet bilmeyenlet varki. Allahim diyorum benim olsa soyle yapardim boyle yapardim. 1.5 yildr birsuru sey yasadim bende amrliyat olmak zorunda kaldim myomum vardi. hep birsekilde kendimi motive etmeye calistim. Rabbim senin yardimcin olsun birdaha ayni aciyi yasaymasin. o kadar icten diyorumki bunu canim inanki msjini okurken icimden bunlati soylemek geldi
Allah razı olsun canım, ben de çok yürekten hissettim dualarını. Belki yakınımda bulunan insanlardan bile bu kadar içten duymadım bu sözleri, teşekkür ederim cnm. Allah tüm evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin. Evet yaşanılanlar çok güçtü. Doğup kaybettiğim bebeğim tüp bebekti. Oğlumu toprağa verirken, daha önce hiç acı yaşamamışım dedim. Ama günler aylar geçtikçe daha da güçleniyor insan,Allah sabır veriyor çünkü. Şimdi yeni umutlarla dualarla hayalini kurduğum yeni bebeğim için ruhumu ve bedenimi toparlamaya çalışıyorum. Nacizane tavsiyem, sabır ve her şeye rağmen isyan etmeden şükretmek. 2016 güzel gelsin hepimize inş

sağlık ocağınında tahlil öğrenebildiğin bir site vardı ama numune numarası felan bilmek lazımdı neyse hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.
evet var canım ankara labaratuvar sonuçları diye girince öğreniyorsun ama geç sonuç veriyorlar

istanbuldayım canım ankarada doğup büyüdüm ya çoook özledim ankarayı :) buraya gelin geldim :)
ben de ankaraya gelin geldin camm 2 yıldır buradayım ama pek gezemiyorum bir yandan zaten şimdi kpss çalışıyorum sınava kadar da dışarı pek çıkmam ben de istanbulda doğdum ama çok kalmadım eşimde istanbul aşığı en azından deniz kenarında gezmesi tozması balık ekmek :KK70: pazarları

ben de ankaraya gelin geldin camm 2 yıldır buradayım ama pek gezemiyorum bir yandan zaten şimdi kpss çalışıyorum sınava kadar da dışarı pek çıkmam ben de istanbulda doğdum ama çok kalmadım eşimde istanbul aşığı en azından deniz kenarında gezmesi tozması balık ekmek :KK70: pazarları

bizde de tam tersi durum canım istanbul yaşanılacak yer değil yaa hem maddi yönden hem de insanları yönünden pek sevemedim ama hayırlısı dört gözle ankaray döneceğimiz günleri bekliyorum :::)) bende çalışmaya çalışıyorum kpssye ama bu gebelik düşüncesi yüzünden bazen konsantre olamıyorum hayırlısı hakkımızda

bizde de tam tersi durum canım istanbul yaşanılacak yer değil yaa hem maddi yönden hem de insanları yönünden pek sevemedim ama hayırlısı dört gözle ankaray döneceğimiz günleri bekliyorum :::)) bende çalışmaya çalışıyorum kpssye ama bu gebelik düşüncesi yüzünden bazen konsantre olamıyorum hayırlısı hakkımızda
gel gel ankarada arkadaşım yok benim de komşularımd kafa dengi değil D: beraber çay yaparız ohhh çaysız bir hayat da düşünemiyorum zaten de

benimde çıkmadı geç döllenmedir diye dua ediyorumm :))
inş canım dua edelim kuzum hayırlısı bakalım bu hafta güzel haberler alacağımız gibi duruyor en azından bir kişiden bile hamilelik haberi alsak bereket gelir listemize devamı elbette gelecektir sevineceğimize inanıyorum listemiz 100 kişi olsun :KK70: hadi bakalım

gel gel ankarada arkadaşım yok benim de komşularımd kafa dengi değil D: beraber çay yaparız ohhh çaysız bir hayat da düşünemiyorum zaten de
keşeke gelcez ama 15 tatilde çook özledim annemleri :) içelim daha yeni bitirdim bi demlik çayı kaynanan sevmiyormuş yetişemedn :))) burda benimde yok komşuu ya hiç sıcak değiller aptdakiler :KK43:

keşeke gelcez ama 15 tatilde çook özledim annemleri :) içelim daha yeni bitirdim bi demlik çayı kaynanan sevmiyormuş yetişemedn :))) burda benimde yok komşuu ya hiç sıcak değiller aptdakiler :KK43:
ben de içtim bir demlik yanına da kurabiye poğaça yapalım :KK70: hamurişlerinde pek başarılı değilim ama iyi yaprak sarması yaparım eee tokatlıyım :KK70:

inş canım dua edelim kuzum hayırlısı bakalım bu hafta güzel haberler alacağımız gibi duruyor en azından bir kişiden bile hamilelik haberi alsak bereket gelir listemize devamı elbette gelecektir sevineceğimize inanıyorum listemiz 100 kişi olsun :KK70: hadi bakalım
amin amin canım bende zaten negatif çıkacağını bile bile yapmıştım yaaa rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonlandıracak inşallah listemiz hamiş listesi olcak dolup taşcak ALLAHIN izniyle :)

ben de içtim bir demlik yanına da kurabiye poğaça yapalım :KK70: hamurişlerinde pek başarılı değilim ama iyi yaprak sarması yaparım eee tokatlıyım :KK70:
ohh afiyett olsunn bendee yeni yeni tecrübe kazanıyorum ama sarmada iddalıyız bizde çorumlu olarak hemşeri sayılırz senle :))

X