2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canım ben 4 yıl 6 aylık evliyim 23 yaşındayım ilk günden beri korunmadik ve olmuyolmuyo bütün sonuçlar temiz sebepsiz kisirlik denildi hep sebepsiz infertilite yani
Hayırlısıyla kavuştursun tez vakitte inşallah olur olacak canım Allahın izniyle dualarını eksik etme hep duaa et olacak inşallah inanıyorum

Hayırlısıyla kavuştursun tez vakitte inşallah olur olacak canım Allahın izniyle dualarını eksik etme hep duaa et olacak inşallah inanıyorum

İnsallah canim benim durmadan dua ediyorum elimden gelen en kolay şey o Rabbim katında kabul buyursun hayriyla olumlu sonuçlar nasip etsin inşallah Hepimize :-*

Merhaba Kızlar benide alin araniza daha once bir düşük bir kimyasal gebelik yasamis biri olarak suan cok şükür hamileyimmm.2016'da bebeğimi kucagima alacagim insallah Allahın izniyle.düşük tehlikem var 8+5 gunluguz dualarinizi eksik etmeyin

adet
Adetin düzenlimiydi canım ilki tutmadıgında yumurta varmıydı kaç taneydi boyutları bizede bilgi olur
adetlerim hep düzenliydi canım benim kızlığımdan beri bir problem yaşamadım.
pko teşhisi koydular işte ama hormonlarım falan normal.
geçen ay 3 yumurtam vardı biri gelişemedi 11 mm kaldı diğer ikisi 19-21 oldu.
ama tutmadı bu ay tek yumurtam var 19 mm di

Allah sağlıkla analı babali kucağına almayı nasip etsin inş

Gunaydin kizlaarrrrr guzel bir pazzar gecirmeniz dilegilegiyle☺birsey soracagim benim sari akintim var hafif kokulu ve koyu doktora soyleim kasinti idrar yaparkn yanma varmi dedi yok dedm onemli degil dedi sizce normalmi? Sizdede oluyomu ?

Gunaydin kizlaarrrrr guzel bir pazzar gecirmeniz dilegilegiyle☺birsey soracagim benim sari akintim var hafif kokulu ve koyu doktora soyleim kasinti idrar yaparkn yanma varmi dedi yok dedm onemli degil dedi sizce normalmi? Sizdede oluyomu ?
Günaydıınn oluyor merak etme aşırı bir koku ve kaşıntın yoksa normal sadece pamuklu iç çamaşırı giy ph dengesini bozacak birsey sürme vajinal duş sakın yapma geçer zaten bendede oluyor

ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ AMİN

arkadaşlar listemiz bereketli geldi inş uğurlarla hamişlerimiz de bereketli olur hayırlarla amin

rabbim bebeğini size bağışlasın canım inşallah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .maşallah hayırlı olsun gebeliğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…