- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
anladım canım. histeroskopiye ne kadar odemıstınız ki siz? inşallah olur canım ya. tüp bebek de ayrı zorlu bır surec.ümitsiz olmamaya calıs . moral etkiliyor canım yaİyiyim cok şükür sen nasılsın. Pek girmiyorum arada girip bakıp çıkıyorum. Bende henüz Bi gelişme yok. Tüp bebek tedavisi gerekecek sanırım. Ama yaza kadar pek mümkün görünmüyor. Yaptırsakta kredi kartından karsılamamız lazım. Daha histerskobi nın cektiğimiz kredi sini ödüyoruz. Bakalım nasip insallah dogal yoldan kalırım. Ümidim her ay dahada azalıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda insallah.
Ödüm kopuyor başlıcak dıe gene aynı problemler.. Kasarlı tosta talim, az corba içmeye calıştım hep bulantı.. O değilde herkes hamile sanıyoryemene içmene çok çok dikkat et ben de zorla bir şeyler yemeye çalışıyorum daha çok dikkat etmek lazım tedavi zamanı da öyle olmalı yani vitamindir şudur budur
Maşallah subhanallah hayırlarla güzel haberler al canımbeşinci gün embriyoları canım çift konuldu
ALLAH RAZI OLSUN canım inşallah cümlemiz de seviniriz hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah amin...Maşallah subhanallah hayırlarla güzel haberler al canım
10 bin civarında biz gitgel sonraki muayene ler yapılan işlemler filmler 13 bini buldu kalacak yer içinde. Kredi cekildi 18 bin çekildi 13 gecti elimize gerisi faizi sigorta sı onu ödüyoruz. Baska ödememizde var gerci o mart nisanda bitecek. Anca ondan sonra kredi kartı ile karsılayabiliriz. histerskobi ninki seneye marta bitecek. Ovulasyon dönemimdeyim bakalım nasip.sagolasın canım teşekkür ederim.anladım canım. histeroskopiye ne kadar odemıstınız ki siz? inşallah olur canım ya. tüp bebek de ayrı zorlu bır surec.ümitsiz olmamaya calıs . moral etkiliyor canım ya
oo cokmusgercekten canım. inşallah tüpe gerek kalmaz canım.10 bin civarında biz gitgel sonraki muayene ler yapılan işlemler filmler 13 bini buldu kalacak yer içinde. Kredi cekildi 18 bin çekildi 13 gecti elimize gerisi faizi sigorta sı onu ödüyoruz. Baska ödememizde var gerci o mart nisanda bitecek. Anca ondan sonra kredi kartı ile karsılayabiliriz. histerskobi ninki seneye marta bitecek. Ovulasyon dönemimdeyim bakalım nasip.sagolasın canım teşekkür ederim.
canım 4 ugurlu sayım :))yeni listemiz kızlar...ismi yazılmamış olanlar söylesin herkese uğurlu olsun listemz
hadi ya :)canım 4 ugurlu sayım :))
çok iş yapıyorsun degıl mi??hadi ya :)
tam rast geldi desene hamişleri çıkarınca yeni liste buydu canım :) hadi uğur getirsin inşallah kuzum sana da bana da..
Amin inşallah canım sagolasın. keske hepimiz dogal yoldan hamile kalsakoo cokmusgercekten canım. inşallah tüpe gerek kalmaz canım.
hadi hayırlısı canım senin için de heyecanlı günler yakın ALLAH UTANDIRMASIN..Kızlar uzun protokol olacakmış. yasmin verdiler 15 gün iç gel dediler. sanırım lucrin diye iğne alıcam tekrar muayeneye gidince biraz uzun protokol neymiş diye.. neyse ben garip te sanıyorduki hemen başlanacak zaten kafaca hazır da değildim..yeni yıla bunun stresiyle girmek istemiyordum hocada hemen başlarsak negatif alabiliriz dedi siz daha iyi bilirsiniz dedim.
sanırım geçen ay kistim vardı ki yasmini verdiler bende heyecanla soramadım..
hayırlısı böyleymiş, bu ay işyeri de yoğun. birde kendi rahatsızlığımdan dolayı baya streslere girdim istemsizce. Ocakta başlıyorum nasipse.
sizlere yazayım dedim.
hadi ya başınız sağolsun abisinin neyi vardı canım..esimin kontrolleri var . o hastaydi derken abisi vefat etti
Allah razi olsun.. iyiydi vefat etmeden 15 gune kadar ..hadi ya başınız sağolsun abisinin neyi vardı canım..
ALLAH RAHMET EYLESİN canım..Allah razi olsun.. iyiydi vefat etmeden 15 gune kadar ..
ee ecel gelince gerisi bahane oluyo iste ah ahh 15 gun hastanede yogun bakimda yatti.
duymayanlar benim esimi hasta biliyolar ya o vefat etti sandi .
benim halimi dusunebiliyomusun Allah im hayatimin en zor gunleri abisinin oldugunemi yanayim duymayan esim zannetti dusunmesi bile Alllah im onami yanayim Allah im Rabbim vardir bildigin Hamdolsun esim iyi keske abiside iyi olsaydi ama elimizden geleni yattik hepimiz azrail gelince o bu su bahane oluyo vakit saat iste