Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guru ne kız neyse iyi bişey herhalde :) tebrikler. ay merak edıyorum test sonucunuhiç bilmiyorum canım ne olduğunu ben de yeni farketttim belki üye olduğum tarihin bayağı zaman geçmesi ya da msj sayımdan da kaynaklı olabilir bilemedim
ben de bilmiyorum canım ya bakalım ne çıkacak..guru ne kız neyse iyi bişey herhalde :) tebrikler. ay merak edıyorum test sonucunu
hislerin ne diyor. ben kendimde anlıyorumben de bilmiyorum canım ya bakalım ne çıkacak..
guruyu da bilmiyorum ne olduğunu
hislerim sanki benimle diyor yani istemdışı bir his içim çok rahat düşündükçe stres oluyorumhislerin ne diyor. ben kendimde anlıyorum
yok canım belirtiden hissetmiyorsun. ilkinde bile hissetmiştim.anlıyorsun birşekilde. nasıl desem sanki yalnız değilmişim gibi oluyor. hissediyorsan vardır insallah canım 2020 bziizm senemiz olur ınsallahama kendimi kandırıyor da olabilirim canım sen hani hamile kaldığın için belki o duyguyu biliyorsun sana yabancı değil ama bana çok yabancı...
ALLAH'IM HAYIRLISI İLE SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZE AMİN
Ay canım bilmiyorum sanki var gibi bilemiyorum bazen istemdışı göbeğimi okşuyorum bilemedim ya...yok canım belirtiden hissetmiyorsun. ilkinde bile hissetmiştim.anlıyorsun birşekilde. nasıl desem sanki yalnız değilmişim gibi oluyor. hissediyorsan vardır insallah canım 2020 bziizm senemiz olur ınsallah
ayna yarin dmissinAy canım bilmiyorum sanki var gibi bilemiyorum bazen istemdışı göbeğimi okşuyorum bilemedim ya...
yarın bakalım ne çıkacak
test bugunmu anlamadimAy canım bilmiyorum sanki var gibi bilemiyorum bazen istemdışı göbeğimi okşuyorum bilemedim ya...
yarın bakalım ne çıkacak
özele gittim canım verecektim kan 100 tl diyince yuh dedim vermedim zaten progestan iğnemi devlet ödemiyor haftada bir 130 tl veriyoruz malum tedavi de bizi biraz bunalttı..test bugunmu anlamadim
yaptım canım olumsuz gebelik yok..
canım hayırlısını diledik öyle düşün. gececek insallah ıkıncıde olur nkuzumyaptım canım olumsuz gebelik yok..
ama doktor bana perşembe demişti kan tahlilini ben erken yaptım ..perşembe tekrarla ilaçlarını devam et dedi pek umudum yok ama neyse diyorum canm..
bir tuhafım tüp bebek merkezine de gittim hemşirelere sor doktora sor ağla falan iyice kendime kızdım ikisine de kendimizi hazırlıyoruz hep
öyle canım hayırlısı sağlıcakla nasip olsun inşallah cümlemiz için amincanım hayırlısını diledik öyle düşün. gececek insallah ıkıncıde olur nkuzum
Allah rahmet eylesin basınız sagolsun. Rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin inşallahAllah razi olsun.. iyiydi vefat etmeden 15 gune kadar ..
ee ecel gelince gerisi bahane oluyo iste ah ahh 15 gun hastanede yogun bakimda yatti.
duymayanlar benim esimi hasta biliyolar ya o vefat etti sandi .
benim halimi dusunebiliyomusun Allah im hayatimin en zor gunleri abisinin oldugunemi yanayim duymayan esim zannetti dusunmesi bile Alllah im onami yanayim Allah im Rabbim vardir bildigin Hamdolsun esim iyi keske abiside iyi olsaydi ama elimizden geleni yattik hepimiz azrail gelince o bu su bahane oluyo vakit saat iste
İnşallah vardır Rabbim büyükyaptım canım olumsuz gebelik yok..
ama doktor bana perşembe demişti kan tahlilini ben erken yaptım ..perşembe tekrarla ilaçlarını devam et dedi pek umudum yok ama neyse diyorum canm..
bir tuhafım tüp bebek merkezine de gittim hemşirelere sor doktora sor ağla falan iyice kendime kızdım ikisine de kendimizi hazırlıyoruz hep
allah rahmet eylesin canım başınız sağ olsun birde vefatı okuyunca bende eşin sandım allah eşine sana çocuklarına sağlıklı ömürler versin canımesimin kontrolleri var . o hastaydi derken abisi vefat etti