- 9 Nisan 2022
- 356
- 428
- 33
- 36
Hiç test yaptırmadım çarşamba kan vereceğimTest günün ne zaman canım idrar testi filan yapmadın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç test yaptırmadım çarşamba kan vereceğimTest günün ne zaman canım idrar testi filan yapmadın mı
Hakkımızda hayırlısı olsun cnmHiç test yaptırmadım çarşamba kan vereceğim
Benimki 5. Gun emriyosu tam 10 gün sonra istedi kan testini doktorum. Sizinkininde bir bildiği var ki öyle istemiş siz içinizi ferah tutun pozitif sonuçlar alırız inşallah.Ya bide 5.gün embriyo olup 10.gün kanda pozitif gören var benim doktor 8.gün istedi az da olsa çıkar dimi yoksa çok mu erken istemiş oluyor kafam buna da karıştı
6.gün cnm5.gün embriyosumu cnm benim doktor baya erken test istedi sanırım
Hayırlısı olsun canım inş pozitif görürüz6.gün cnm
Yapmadım canım cesaret edemedim.Çok mu erken acaba dedim birşey çıkmazsa üzülmek istemedim bi yandan
Bnm de idrar da çıkmamıştı Kanda çıktı salmayin cnmAnladım cnm
Ben 4.te transfer oldum
14 test günüm dün idrar yaptım çıkmadı yaptığıma pişman oldum çünkü saldım sanırım
Yapmamakla iyi edersin..
En iyisi canım bende yapmadım cok nadir bide teste pozitif gören eniyisi kan testiYapmadım canım cesaret edemedim.Çok mu erken acaba dedim birşey çıkmazsa üzülmek istemedim bi yandan
Kuzum bnm ilk kızımda öyle oldu 5 inci gun embriyosu 7 inci gun test yaptım evde çıkmadı 8 inci gun kan verdim 35 çıktı doktora dedim 2 gün sonra yap dedi 80 e yaklaşmıştı 10 üncü gundeYa bide 5.gün embriyo olup 10.gün kanda pozitif gören var benim doktor 8.gün istedi az da olsa çıkar dimi yoksa çok mu erken istemiş oluyor kafam buna da karıştı
Evet haklısın sanırım hiç kendimizi strese sokmamalıyız. Günü gelince kanımızı verelim inşallah pozitiflerimizi alalımEn iyisi canım bende yapmadım cok nadir bide teste pozitif gören eniyisi kan testi
Maşallah sizeBen yan yattım çoğu zaman şuan pozitif bir sorun olmadı, yürüyüş de yaptım
İnş canım yaKuzum bnm ilk kızımda öyle oldu 5 inci gun embriyosu 7 inci gun test yaptım evde çıkmadı 8 inci gun kan verdim 35 çıktı doktora dedim 2 gün sonra yap dedi 80 e yaklaşmıştı 10 üncü gunde
Canım ama senin suan moralinin yüksek olması lazım ki motivasyon olsun bak bebeklerin seninle üzgün olma lütfen çok şükür ki transfer olabildin çok güzel bi aşamadasın Allah’ın izniyle nasip olacak içini ferahlat bol bol dua et istersen az yürüyüş yap kendini dinlemiş olursun olmaz miBerbat bugün 50 kere ağlamısımdır psikolojim bugün acayip bozuk kendimi sokaklara atasım var
Aaaa neden ki niye ağlıyorsunuz niye moraliniz bozuk test yapmadınız demiBerbat bugün 50 kere ağlamısımdır psikolojim bugün acayip bozuk kendimi sokaklara atasım var
Canım sonucun insallah pozitif çıkar bizlere de mutlu haberlerinle gelirsin Allah’ın izniyle5 Aralık'ta oldum 13 Aralık test günüm canım çarşamba yani ben salı verip kurtulmak istiyorum çok stres yaptım idrar testinde yapmak istemiyorum daha da stres olmuyum diye
Hepimiz inşallah hayırlısıyla görelim eşim çok hevesli bu defa illa var diyorHayırlısı olsun canım inş pozitif görürüz
Dün yapmam gereken iğnemi unuttum bugün yaptım o kadar saldım hayırlısı olsun hakkımızdaBnm de idrar da çıkmamıştı Kanda çıktı salmayin cnm
Merhabalar,oluşan embriyolar transfer edildi mi olumlu sonuç aldınız mı?Bence sayıya asla takilma bnim amh 0.7 flan iğnelerle 7 yumurta büyüdü toplandı 5. Güne üç embyom.olusmustu o yüzden buna hiç takılma önemli olan kalite
Ben adetin 17.günü transfer oldum dondurulmuşMerhabalar kafam çok karışık transfer olan arkadaşlar reglinizin kaçıncı günü oldu transferleriniz yazabilir misiniz ? Benim yarın 24.günüm yumurta gelişmesi yavaş diye 1 hafta Letu kullandırdı yarın muayenem var ama bu süreçte hala transfer yapabiliyor mu hekim bilmiyorum