- 22 Mart 2022
- 144
- 213
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de belirti yok canım 5.günüm salı test vereceğimYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz benim bugün transferin 5. Günü. Ama Malesef hiçbir belirtim yok Umutlarım gitgide azalıyor… lekelenme de olmadı zaten. Transfer olan diğer arkadaşlar siz ne durumdasınız
10. Günüm belirti yok basen olmazmış güzel sonuçlar almak ümidiyleYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz benim bugün transferin 5. Günü. Ama Malesef hiçbir belirtim yok Umutlarım gitgide azalıyor… lekelenme de olmadı zaten. Transfer olan diğer arkadaşlar siz ne durumdasınız
Test günün ne zaman canım idrar testi filan yapmadın mı10. Günüm belirti yok basen olmazmış güzel sonuçlar almak ümidiyle
Cnm lekelenme herkes de olmuyor belirtisi olmayıp poZitif olan çok fazla olumsu düşünmeYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz benim bugün transferin 5. Günü. Ama Malesef hiçbir belirtim yok Umutlarım gitgide azalıyor… lekelenme de olmadı zaten. Transfer olan diğer arkadaşlar siz ne durumdasınız
Berbat bugün 50 kere ağlamısımdır psikolojim bugün acayip bozuk kendimi sokaklara atasım varYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz benim bugün transferin 5. Günü. Ama Malesef hiçbir belirtim yok Umutlarım gitgide azalıyor… lekelenme de olmadı zaten. Transfer olan diğer arkadaşlar siz ne durumdasınız
Neden cnm lütfen moralini yüksek tut senin şuan motiveye ihtiyacın var bugün kaç gün oldu istersen bı cik disari yavaş yavaş yürü hava al eşin girsin kolunaBerbat bugün 50 kere ağlamısımdır psikolojim bugün acayip bozuk kendimi sokaklara atasım var
Neden canım lütfen morelimizi yüksek tutalım daha yolun başındasın sen bizim test geldi çattı benimde modum çok kötüBerbat bugün 50 kere ağlamısımdır psikolojim bugün acayip bozuk kendimi sokaklara atasım var
Yaaa neden kiBerbat bugün 50 kere ağlamısımdır psikolojim bugün acayip bozuk kendimi sokaklara atasım var
Belki oldu kuzum olumsuz düşünme lütfen ilaçlarıni düzenli kullan belki mucizen seninleYok hiç test falan yapmadım merak etmiyorum olmadığından o derece eminim. Zaten ilaçları da çok düzensiz alıyorum.
Senin test ne zaman cnm stresden modunuz düşüyor ve ilaçlardan herşey güzel olacakNeden canım lütfen morelimizi yüksek tutalım daha yolun başındasın sen bizim test geldi çattı benimde modum çok kötü
Salı neden ? Benim 7.günüm perşembe vereceğim testiBende de belirti yok canım 5.günüm salı test vereceğim
Aaa yapmayınYok hiç test falan yapmadım merak etmiyorum olmadığından o derece eminim. Zaten ilaçları da çok düzensiz alıyorum.
5 Aralık'ta oldum 13 Aralık test günüm canım çarşamba yani ben salı verip kurtulmak istiyorum çok stres yaptım idrar testinde yapmak istemiyorum daha da stres olmuyum diyeSalı neden ? Benim 7.günüm perşembe vereceğim testi
Anladım cnm5 Aralık'ta oldum 13 Aralık test günüm canım çarşamba yani ben salı verip kurtulmak istiyorum çok stres yaptım idrar testinde yapmak istemiyorum daha da stres olmuyum diye
Bu sayfadan çıkın ve normalinize dönmeye çalışın nolur. Test tarihi ne zamansa o gün verin. Mucize bekliyoruz. Ve modumuzun iyi olması lazım. Herkese pozitif sonuçlar diliyorum.5 Aralık'ta oldum 13 Aralık test günüm canım çarşamba yani ben salı verip kurtulmak istiyorum çok stres yaptım idrar testinde yapmak istemiyorum daha da stres olmuyum diye
5.gün embriyosumu cnm benim doktor baya erken test istedi sanırımAnladım cnm
Ben 4.te transfer oldum
14 test günüm dün idrar yaptım çıkmadı yaptığıma pişman oldum çünkü saldım sanırım
Yapmamakla iyi edersin..
Ya bide 5.gün embriyo olup 10.gün kanda pozitif gören var benim doktor 8.gün istedi az da olsa çıkar dimi yoksa çok mu erken istemiş oluyor kafam buna da karıştıBu sayfadan çıkın ve normalinize dönmeye çalışın nolur. Test tarihi ne zamansa o gün verin. Mucize bekliyoruz. Ve modumuzun iyi olması lazım. Herkese pozitif sonuçlar diliyorum.