Kuzum dualarım seninle inşallah hiçbir sorun yokKızlar ben geldim transfer öncesi som kontrolüm. Kanımı verdim muayene olmayı bekliyorum. Dua edin bana bir aksilik çıkmasında transferi olayım
Stres oldum beklerkenKuzum dualarım seninle inşallah hiçbir sorun yok
Sakin ol kuzumStres oldum beklerken
İyiki varsınSakin ol kuzumherşey yolunda merak etme
Yani kısaca evden olmuyor ikna etmek zorundayimCanim bizde ben oğuldan çıktıktan hemen sonra örnek aldılar
Hadi hayırlısıyla gerçekleşsin inşallahKızlar ben geldim transfer öncesi som kontrolüm. Kanımı verdim muayene olmayı bekliyorum. Dua edin bana bir aksilik çıkmasında transferi olayım
Asla stres olmayın neticede bir tek yumurta yetecek bebeğinizin olmasınaBenim de yarın son kontrolüm yarın. onumuzdeki hafta opu olacak bakalım dondurcak mi yoksa hemen transfer mı edecek doktor bilmiyorum.cok sıkıntılı bir süreçmis.kasim başı basladik tedaviye .arafta gibiyim.kontrolde doktor 10 yumurta çıkar demişti.sonraki kontrolde ise 6 yumurta çıkar dedi.tabi moral olarak çok düştüm.umutsuzluga kapıldım .konuyu eşimden başka kimse bilmiyor.kimsenin meraklı sorularına maruz kalmak istemiyorum.strese de girmek istemiyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins .Rabbimin Salih kullarından olan hayırlı bir evlat nasip etsin ins herkesehayırlı cumalar
Önemli olan kaliteli olması canım kaç tane çıktığı önemli değil benim 15 taneydi 1 tanesi 5.gğne geldi sadece oda tutundu 1 kızım oldu nasip bu işlerBenim de yarın son kontrolüm yarın. onumuzdeki hafta opu olacak bakalım dondurcak mi yoksa hemen transfer mı edecek doktor bilmiyorum.cok sıkıntılı bir süreçmis.kasim başı basladik tedaviye .arafta gibiyim.kontrolde doktor 10 yumurta çıkar demişti.sonraki kontrolde ise 6 yumurta çıkar dedi.tabi moral olarak çok düştüm.umutsuzluga kapıldım .konuyu eşimden başka kimse bilmiyor.kimsenin meraklı sorularına maruz kalmak istemiyorum.strese de girmek istemiyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins .Rabbimin Salih kullarından olan hayırlı bir evlat nasip etsin ins herkesehayırlı cumalar
Kuzum inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınızBen çıktım doktorun yanından. Her şey yolunda şimdilik 13 ü transferannemi tiroid biyopsisine getirdim. Şimdi ona biyopsi yapılacak inşallah annemden de güzel sonuçlar alırım
Önemli olan kaliteli olması canım kaç tane çıktığı önemli değil benim 15 taneydi 1 tanesi 5.gğne geldi sadece oda tutundu 1 kızım oldu nasip bu işler
Ayyyu canimm çok sevindim hadi bakalım son aşamalara yaklaştın hayırlısıylaBen çıktım doktorun yanından. Her şey yolunda şimdilik 13 ü transferannemi tiroid biyopsisine getirdim. Şimdi ona biyopsi yapılacak inşallah annemden de güzel sonuçlar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?