Bende adet ağrısını belirti olarak okudum canımNe güzel ben ellerin ayakların üşümesini belirti olarak düşünüyorum inşallah öyledirbende hiçbişey yok maalesef aksine bugün adet olacakmış gibi karnım gurulduyor transferin ikinci günü
Canim neden prograft kullanıyorsun düşük problemi var dı sende deKullandığım ilaçlar estrofem oksapar progestan amp ve fitil deltacortil coraspin folbiol nidicart prograf
Kullandığım ilaçlar estrofem oksapar progestan amp ve fitil deltacortil coraspin folbiol nidicart prograf
18 kasımda adet oldum 7 Aralık ta transfer oldum canım.Kizlarrrr ben regl olamadığım icin doktorumun asistanına yazdım ilaca kaç gün kaldı bitmesine dedi 8gun var bugünle birlikte ilac bitince olursun dedi şimdi ilac 14unde bitiyor o hafta içinde regl olsam transfer kaç gün sonra verirler sizce tahminen Aralık ayında olurum ama dimi transfer
Bende gaz sancısı yok maalesef. Malesef diyorum çünkü östrojen hormonu gaz yapıyor iyi bişey yaniYaaa ben çoğu yerde bunu arıyorum benim de transfer günü dahil 3.günüm benimde sürekli gaz sancısı gurultu şeklinde bugün
Hiç bilmiyorum bitanem inan doğru düzgün bilgi de alamadım heyecandan. Ama biliyorsun herşey nasip orta kalite tutan iyi kalite tutmayan çok okudum. Hiç belli olmuyor tamamen nasip işi. İnsallah nasibimizde vardır bebişler. Hepimiz pozitif sonuçlar alacağız inanıyorum
Hayır ilk transfer negatif olunca doktor tedbiren kullandırdıCanim neden prograft kullanıyorsun düşük problemi var dı sende de
19gun sonra transfer yapılmış o zaman bu tamamen merkeze göre degil de kişiye göre anladığım kadarıyla umarım Aralık ayı içerinde transferim gerçekleşir hayırlısı olsun18 kasımda adet oldum 7 Aralık ta transfer oldum canım.
Ben hiç yaşamadım canım ama günlük 2.5 litre su içiyorumTransfer olan arkadaşlara bir sorum daha olacaktı. Afedersiniz kabızlık sorunu yaşıyor musunuz
Sağlıkla kavuşman dileğiyleHayır ilk transfer negatif olunca doktor tedbiren kullandırdı
Merhaba. başlangıçta yumurta sayınız kaçtı opu da toplanan yumurtanın kaç tanesi döllendi. amh değeriniz vs.biraz bahseder misiniz?Merhabalar
Aynı durum bendede vardı. Doktorum gonal-f günlük 300 ml kullandırdı 9 gün boyunca. Son 3 günde cetrotide da ekledi. Bugün opu yaptı 9 yumurtam oluşmuş. Lütfen umudunu yitirme
Yaşınız kaç kibenimde cumartesi sabah rahim kalınlaşmasının 2. kontrolü var. Herşey yolundaysa tahmini kaç güne transfer olur kızlar. 30 Kasım adet başlangıcımdı. Gergin ve heyecanlıyım. Birde benim 1 tüpte 3 embriyo koydular. bunları çözerken hepsini mi çözüyorlar. Yaşımdan dolayı tek embriyo transfer edeceğiz demişti doktorum. Diğerleri ne olacak peki aynı tüpteler sonuçta.
Ay hayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar annelerineCanlarım sonunda transferimi oldumRabbim herkese en hayırlsını nasip etsin Bakalım şimdi geri sayım başladı 19 Aralık test günüm inşallah pozitifi görürüm Kan testime kadar da idrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum. Transfer bitince ultrason fotoğrafı istedim bakıp şapşal şapşal sırıtıyorum nasıl geçer bu zaman
İnşallah kuzucumAy hayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar annelerinebende ultrason isticem bakıp hayal kurup pozitif enerji vermek için
Neden hastanede vermek istemiyor ki canım??Çok mutsuzum depresifim şuan eşim evden örnek götürmek istiyor hastanede vermem diyor ya doktor izin vermezse konuşuyorum konuşuyorum yok bir yol katedemedim kafamda deli sorular...
Ay neguzel aklınıza gelmiş yaa çok motive olur insanCanlarım sonunda transferimi oldumRabbim herkese en hayırlsını nasip etsin Bakalım şimdi geri sayım başladı 19 Aralık test günüm inşallah pozitifi görürüm Kan testime kadar da idrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum. Transfer bitince ultrason fotoğrafı istedim bakıp şapşal şapşal sırıtıyorum nasıl geçer bu zaman
Hiç aklına kötüyü getirme hep pozitif ol iyi düşün iyi olsun sanki tutmuşlar gibi hayal et dikkat et kendine de çok darısı bizimle başımıza ayın 13ünü iple çekiyorum transfer içinİnşallah kuzucumaynen iste gerçekten çok motive edici oluyor hep bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?