2023 Aralık Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar selam. Bugün doktor kontrolüm vardı kalp atışını duyduk 7+3 şuan. Küçük bir kanama alanım var ara ara kahverengi ve pembe şeklinde geliyor. Doktor endişelenmemem gerektiğini söyledi. Yani rengi kırmızı değilse gelen lekeler için endişe etmeyin kızlar benim 5.haftadan beri her gün olmasa da oluyor. İlaçlarıma 12.haftaya kadar devammış. Allah’ım herkesin yüzünü güldürsün inşallah
 
Benim 7. Günü böyle silik çıktı iki gün sonra tekrarladım koyulasti. İlk idrarinla dene iki gün sonra ama var gibi. Çatlatma iğnesi üzerinden kaç gün geçti ?
Ben catlatma ignesi kullanmadim oksokap ve progestan dex kullaniyorum igne olarak
 
Bugün transferimin 8. Günü az önce yine test yaptım yine negatif. Artık bu duruma üzülemiyorum sanirim bu benim 5. Transferim oldugu icin ya da kendimi kandiriyorum bilmiyorum. Zaten bugun regl olacak gibi acayip kasık ağrılarım başladı.
 
Hakkımızda hayırlısı olsun burası umut oluyor aslında insana 11. Gun negatif görüp pozitife dönenler var moralinizi yüksek tutun benim de 2. Denemem. İlkinde tutacağına o kadar kaptırmışım ki hırka oruyordum bebeme örgüyü bitirdim tam kaldırıyorum bir anda adet oldum tutmamış yıkılmıştım transferden sonra 9. Gün olmuştu bu. Şimdi 8. Günüm yine korku sardı
 
kahverengi akinti ne kadar surdu sizde? 9. Gün bügün regl agrisi gibi bir agri var. Sizde durumlar nasildi?
 
Merhaba kızlar benim bugün transfer günüm dahil 5. Günüm. Doktorum 2. Günü duş alabilirsin dedi ama ben yine de yapmadım. Sizler kaçıncı gün duş aldınız? Zor olsa da bekliyorum miniğim için pazartesi günü 7. Gün oluyor erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yapanlar var mı? 5. Gün embriyosu 5aa kalitede
 
İnşallah bu sefer olmuştur. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Hayırla sağlıkla haberi alın. Kalbinize cennet bahçesi serilsin
 
Merhaba bugün güzel haberlerinizi bekliyorum benim hala bulantım başlamadı acaba normal mi bu sizde bulantılar başladı mı ?
Tesekkur ederim canım inşallah saat 5te gideceğiz. Bende transferin ilk haftası başlamıştı sabah bulantısı ve ne yesem midem yanıyor. Ama her keste olmuyor. Arkadaşım 9 ay çok rahat geçirdi hamileliğini. Benim bütün hamileliklerim böyleydi ilk haftadan kusmalarim basliyor.
 
Reactions: fsh
Herşeyden şüphe ediyorum acaba bulantım yok kalp atışında mı sıkıntı var diye kaygılanıyorum inşallah dediğin gibidir daha yeni 6. Hafta oluyorum gerçi de hesaplamada 6+5 çıkıyor bu hesaplamayı da anlayamadım kalp atışını duyana kadar sıkıntı stres bitmeyecek tabi yine de çok şükür bu zamanları gördük sende güzel haber Verde içim rahatlasın
 
İnşallah bu sefer olmuştur. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Hayırla sağlıkla haberi alın. Kalbinize cennet bahçesi serilsin
Amiin ne güzel dua ettiniz öyle Allah sizinde gönlünüze göre sağlıkla kolaylıkla afiyetle selametle nasip etsin.. Size güzel huylariyla iyiligiyle sefaatci olacak çocuklarınız olsun
 
Çok zor oldu ama ben dördüncü güne kadar dişimi sıkıp 4. Gün duş aldım.
Benimde 5. Gün embriyosuydu ben 9. Günde test yaptım 9. gün silik çıktı 7. Gün çıkar mı bilemiyorum
 
Ben hiçbir belirti yaşamadan pozitif sonucu aldım çok şükür
Şükür canım hayirlisyla sağlıkla inşallah peki hep yattiniz mi neeler yaptınız. Ben dün transfer oldum dünden beri uzanıyorum oturuyorum. Yemek WC için kalkıyorum arada bı yürüyorum evin içinde.
 
Şükür canım hayirlisyla sağlıkla inşallah peki hep yattiniz mi neeler yaptınız. Ben dün transfer oldum dünden beri uzanıyorum oturuyorum. Yemek WC için kalkıyorum arada bı yürüyorum evin içinde.
İlk dört gün hep yattım diyebilirim sadece yemek yemek ve wc için kalktım. Tabi birde iki saatte bir on dakika küçük adımlarla yürüyün demişlerdi ona kalkıp evin içinde dolandım.
Ondan sonra 5.gün mecbur işe başladım Allahtan işim masanbaşı bir sıkıntı yaşamadım. Yalnız hala pek bir ev işi yapmıyorum onlar hep eşimde ben işten gelip uzanıyorum.
En dikkat ettiğim şey ilaç saatleri her ilaç için alarm kurdum alarm çalar çalmaz ilaçları alıyorum.
 
Kızlar çok şükür pozitif doktor pazartesi tekrarlayalım kan tahlilini dedi inşallah yolunda gider her şey rabbim sizin de gönlünüze göre versin hepimiz için dua edeceğim. Ama size bi şey sormak istiyorum kendimi bazen değişik hissediyorum korku gibi daha önce bi kaybım olduğu için hani yine aynı şeyler olursa diye ama hani böyle hissetmem normal mi kimseye diyemiyorum aslında mutluyum ama içten içe böyle şeyler geliyo aklıma..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…