- 8 Şubat 2020
- 1.066
- 1.107
- 33
Cezvede bikaç tane kuru kayısı kaynatıp suyunu iç, kayısıları da ye, rahatlarsın inşallah canımAdını söyler misin probiyotigin ? SGK karşılıyor mu canım ? Bir de hani transfer sürecine zararı var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cezvede bikaç tane kuru kayısı kaynatıp suyunu iç, kayısıları da ye, rahatlarsın inşallah canımAdını söyler misin probiyotigin ? SGK karşılıyor mu canım ? Bir de hani transfer sürecine zararı var mı ?
Benim şeffaf akıntım çoktu zaten o yüzden bana. Fitil verdiler adetten sonraBen yanlış anladım galiba. Akıntı dediğim lekelenme tarzı değil de günlük şeffaf akıntı sandım ben.
canım çok erken yaptın bence ya. doktorunla konuştun mu? ilaçlarını bırakma bikaç gün dahaTest sonucum negatif kendimi çok çaresiz hissediyorum bu sebepten de sayfadan uzaklaşmayı düşündüm başka bir arkadaşa devrettim mesaj atmıştım hepinize çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüze göre versin tanımadan çok güzel destek oldunuz desteklerinize teşekkür ediyorum hoşçakalın
Yazar canım sağ alt köşede yazıyorBen 7 aralık ay keseleri söyledi ama hiç aklımda kalmadı canım ya ultrasonda yazar mı acaba bakayım bi
Evet kese boyutu 15 mm olmuş sizin gayet iyi 25 de iken kalp atışı net duyuluyormuşBunlar çapı galiba
Sizin kontrolünüz bugündü galiba inşallah kalp atışını duymuşsunuzdur ?Sağ köşede mm yazar
Amin inşallah canımTez vakitte çabasız hayırlı sağlıklı gebeliginiz olsun inşallah
Benim de oluyor hemen hemen her gün oluyor transferin 19. Günü bugün.Kızlar transferin 18.günü hala sol kasığımda ağrı oluyor bazen ani batma şeklinde bazen hafif ağrı şeklinde ama artık olmaması lazım gibi geliyor hala kasık ağrısı devam eden var mı benim gibi ve transferin kaçıncı günündesiniz ediyorsa
Evet bugündü ama gitmedim. Galiba kötü sonuçtan korkuyorum. Dün kan verdim tekrar onun sonucuna bile bakamıyorum yarın tekrar kan verip öğle karşılaştırınca. Cumartesine randevu aldım. Her namazda dua ediyorum. Psikolojim çok bozuk. Bitek burası iyi geliyor bana.Sizin kontrolünüz bugündü galiba inşallah kalp atışını duymuşsunuzdur ?
Teşekkür ederim deneyeceğimCezvede bikaç tane kuru kayısı kaynatıp suyunu iç, kayısıları da ye, rahatlarsın inşallah canım
Bugün dünkü lekelenme olayını doktoruma söyledimcanım benimki de değildi. aynen senin gibi yazmasam mı diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm. sen yaz, için rahat etsin
Bende dün yaptırdım canım benimde lekelenmem vardı. Evet çok acıtıyor hastanede yaptırdım bugün geçti şükürBugün dünkü lekelenme olayını doktoruma söyledim
proluton depot iğnesi verdi onu kullandım ama çok canımı acıttı
Kendinizi kötüye hazırlamayın bence herşey şu zamana kadar iyiye gitmiş hem beta artışlarınızda da sıkıntı yoktu sanırsam keseyi de görmüştünüz belkide şimdi minik minik atıyordur doktor beta vermenizi mi istedi sizin ?Evet bugündü ama gitmedim. Galiba kötü sonuçtan korkuyorum. Dün kan verdim tekrar onun sonucuna bile bakamıyorum yarın tekrar kan verip öğle karşılaştırınca. Cumartesine randevu aldım. Her namazda dua ediyorum. Psikolojim çok bozuk. Bitek burası iyi geliyor bana.
Doktor istemedi sadece bugün tekrar ultrason demişti. Mm ye göre normal 10 mm di daha. Ama geçen baktiginda bebeği görmemiz gerekirdi dedi.Kendinizi kötüye hazırlamayın bence herşey şu zamana kadar iyiye gitmiş hem beta artışlarınızda da sıkıntı yoktu sanırsam keseyi de görmüştünüz belkide şimdi minik minik atıyordur doktor beta vermenizi mi istedi sizin ?
Test verdiniz mi bende 29aralikda transfer oldum aşırı merak ediyorumKızlar selam, bende 28 Aralıkta transfer oldum, doktorum 5 Ocak cuma kan tahlili vermemi söyledi ama günler geçmek bilmiyor bide transferin 3 üncü günü ağır bi grip oldum daha toplayabilmiş değilim bunun da sonucumu etkilemiş olmasını düşünmek biraz moralimi bozuyor motivasyonum düşüyor. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
Rabbim yardimiz olsun insallahSelam arkadaslar, benimde 2 adet dondurulmus 5. Gun yunurtam vardi. 28 aralikta 2 yumurtayida transfer etti doktorum yasim 37 oldugu icin. Simdi beklemedeyim, henuz bir belirti yok. Cok stresliyim baska yumurtam kalmadigi icin okuyan arkadaslarim dua etsin bana
Estrofem önemli ilaç mutlaka doktoruna şöyle bende seninkine benzer yaasadim doktoruma söyledim önemli dedi ve zaman uzadı tarih değişti oyuzden mutlaka şöyle doktoruna alınabilecek önlem varsa alsinKizlar merhaba.ben de bir aksilik çıkmazsa Ocak ayında transfer olacağım .doktor rahim için kan sulandırıcı aspirin verdi ve hergece yatmadan önce 3adet estrofem ilaç verdi.dun nalim yilbasiydi misafirlikteydik.kan sulandırıcı aspirini da ctim ama estrofem hapını içmeyi unutup icmemisim.simdi moralim çok bozuk.tedavimi etkiler mi bu durum sizce ?