- 9 Aralık 2023
- 857
- 1.008
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh hadi gözün aydın canımKızlar 2. Kanımı da verdim çok şükür 683 çıktı
Adet günü öncesi olan ağrıların dan korkma valla ben kafayı yiyecektim neredeyseBenim cuma adet günüm normalde okadar korkuyorum ki anlatamam
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahBugün transfer gününde sayarsam 6.gun
Bugun bacaklarıma ağrı girdi hafif başkada yok catliycam heyecandanAdet günü öncesi olan ağrıların dan korkma valla ben kafayı yiyecektim neredeyse
Teşekkürler canım darısı bekleyen herkeseOh hadi gözün aydın canım
İnşallah canim insallahSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Aaa evet bacak ağrısı da oluyor. Bendeki ağrı hani ergenlik döneminde bacakların ağrır boyun uzayacak derlerdi ya öyle bir ağrıBugun bacaklarıma ağrı girdi hafif başkada yok catliycam heyecandan
Valla bilmiyom böyle sizliyorAaa ever bacak ağrısı da oluyor. Bendeki ağrı hani ergenlik döneminde bacakların ağrır boyun uzayacak derlerdi ya öyle bir ağrı
Ben fitil kullandığım için sürekli akıntım var hissi var bilemiyorum o yüzden.Kızlar nasılsınız bugün 7. Günüm sabah ve akşam nokta şeklinde 2 kere sarımsı akıntım oldu bu normalmi sizce
İçini ferah tut bu günlerde sana daha olmadı mı tutmadı mı falan hisleri gelecek ama ben hep aklımdan öyle bir şey geçtiğinde bile kendime kızdım hayır dedim oldu dedim olumsuz düşündüğüm anda elimi karnıma koydum benimlesin biliyorum falan dedim sakin kalmaya çabaladımValla bilmiyom böyle sizliyor
Bende yapıyorum elimi karnıma goturuyorum konuşuyorum ama yinede aklıma geliyo isteİçini ferah tut bu günlerde sana daha olmadı mı tutmadı mı falan hisleri gelecek ama ben hep aklımdan öyle bir şey geçtiğinde bile kendime kızdım hayır dedim oldu dedim olumsuz düşündüğüm anda elimi karnıma koydum benimlesin biliyorum falan dedim sakin kalmaya çabaladım
O testi verene kadar öyle oluyor canım maalesef. Hatta ben 2. Testimi verdiğim halde hala böyle çok çok mutlu olamıyorum şimdi de kese düşüncesi aklımda. Ama pozitif düşünelimBende yapıyorum elimi karnıma goturuyorum konuşuyorum ama yinede aklıma geliyo iste
Bı tane bebeğimi kaybettim 9haftalikti doğal yolla olmuştu bunuda kaybetme korkusu saldı iste cumartesi test günü rabbim yardım etsin inşallah cumlemizeO testi verene kadar öyle oluyor canım maalesef. Hatta ben 2. Testimi verdiğim halde hala böyle çok çok mutlu olamıyorum şimdi de kese düşüncesi aklımda. Ama pozitif düşünelim
Transferden sonra içmeyin veya meyvesini tuketmeyin cunku rahim kasılmasını artırıyor.Kızlar transfer sürecinde nar suyu veya nar tüketenler adetin kaçıncı günü başladınız?
canım kalınlaşma için ilaçlara başladığında başla direkt, 2., 3-4. gün işte, nasıl başlıyorsan.Kızlar transfer sürecinde nar suyu veya nar tüketenler adetin kaçıncı günü başladınız?
galiba normal canım. aynı gün transfer olduk senle. benim de dün sarı-turuncumsu-kahverengimsi bi akıntım oldu bikaç damla. bugün yok bir şey artıkKızlar nasılsınız bugün 7. Günüm sabah ve akşam nokta şeklinde 2 kere sarımsı akıntım oldu bu normalmi sizce