- 2 Aralık 2023
- 507
- 307
- 34
Bal sürün iğne yerlerine o savuruyorNe yapılması gerektiğibi inan bilmiyorum şuan sol taraftan iğne girmiyor kolonyayla ovdum iyi gelir diye ara ara ovuyorum ama henüz faydasını görmedim kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal sürün iğne yerlerine o savuruyorNe yapılması gerektiğibi inan bilmiyorum şuan sol taraftan iğne girmiyor kolonyayla ovdum iyi gelir diye ara ara ovuyorum ama henüz faydasını görmedim kuzum
Kız ne olacak rahim nere ora nere hoplayıp zıplamayacaksın ki narin narin ovalayacaksın o yüzden beze oldu hep tüh ya kıyamam şimdiden sonra öyle yap bari kızlardan biri bi önerinde bulunmuştu bal fln sürüyormuş onu dene inşallah iyi gelir. Günde 3 tane yapıyoeuz bacım can mı dayanır onaYa canım ben hiç ovalamadım ki yaklaşık 12 gündür kullanıyorum bir şey olur diye hiç ovalamadım inanamıyorum su an kendime
Çok teşekkürler tavsiyeniz için deneyeceğimBal sürün iğne yerlerine o savuruyor
Ay ben Progestan dexi öyle karnımı sıkıp denedim ama o zaman daha çok acıttı serbest yapıyorum şimdi hiç hissetmiyorum. Ama oksapar eti sıkıştırmadan olmuyor onu da serbest bırakıp denedim de Allah canımı aldıIslak mendille önce siliyorum burda ispirto bulamadığım için iğneyi yavaş yapın deriye batirmadan önce elinizle etrafindan sıkın. İğne bitince de aynı mendille ucun etrafına sarıp iğneyi o şekilde çıkarın ve 1 dakika yavaşça ovalayın. 6 yaşımdan beridir annemin ignelerini yapıyordum profosyonel oldum. Bu arada iğne ağır kök ve kalçaya da yapıla bilir ama çok incitir canınızı göbek iyi dayaniyor
Ay hadi inşallahCanim benim degerim ilk 16 ydi bence takma olmus iyi sinyal gonder iyi olsun
Evet kullanıyorum, hem iğne hem fitilProgestan iğnesi kullanıyor musunuz
Ben oksapar değil hibor vuruyorum çok yakıyor. Sıkınca deriyi acıya alistiriyorum yoksa bir süre sonra iğne batmıyor deriye. Aslında vücudun her yerinde iğne ani yapılır hatta kalçada şaplakla ama gobek farklı 23 Kasım'dan beridir iğne yapiyorum. Ve daha 6 haftam var 12 ci haftaya kadar devam. Allah hepimize sabır versin kucağımıza aldığımızda bu acıları unuturuzAy ben Progestan dexi öyle karnımı sıkıp denedim ama o zaman daha çok acıttı serbest yapıyorum şimdi hiç hissetmiyorum. Ama oksapar eti sıkıştırmadan olmuyor onu da serbest bırakıp denedim de Allah canımı aldı
Ben pozitifPozitif olan arkadaşlarım haber verin de listemize yeni hamiş emojileri koyalım çoğalsın
Ayyyy sorma valla canım çok saol ya mutlaka deneyeceğim ovalayacağımKız ne olacak rahim nere ora nere hoplayıp zıplamayacaksın ki narin narin ovalayacaksın o yüzden beze oldu hep tüh ya kıyamam şimdiden sonra öyle yap bari kızlardan biri bi önerinde bulunmuştu bal fln sürüyormuş onu dene inşallah iyi gelir. Günde 3 tane yapıyoeuz bacım can mı dayanır ona
Ayy tabiki unuturuz onların mis kokularıylaBen oksapar değil hibor vuruyorum çok yakıyor. Sıkınca deriyi acıya alistiriyorum yoksa bir süre sonra iğne batmıyor deriye. Aslında vücudun her yerinde iğne ani yapılır hatta kalçada şaplakla ama gobek farklı 23 Kasım'dan beridir iğne yapiyorum. Ve daha 6 haftam var 12 ci haftaya kadar devam. Allah hepimize sabır versin kucağımıza aldığımızda bu acıları unuturuz
Benim de aynı kırmızı oldu sonra kahveye döndü azaldı. Ağrınız var mı peki karın da bel de ?Şöyle söyleyeyim uyandığımda adet olmuşum gibiydi sonra kahverengiye döndü kalçadan iğne oldum hala belli belirsiz devam ediyor bol istiharat dedi yapacak bişey yok
Çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun haydi bakalım darısı kalp atışınaValla dayanamayıp kan vermeye geldim çünkü bir saat önceki testim su Eki Görüntüle 3360405 bunlari damlattigim anda böyle oldu bugün 10. Günüm
Evet hem karın ağrım hem bel ağrım varBenim de aynı kırmızı oldu sonra kahveye döndü azaldı. Ağrınız var mı peki karın da bel de ?
Benim de öyle pozitifi görmesem durmuyor derim ama beta da yükseliyor inşaallah böyle devam eder bu ağrılar bu kanamalar ne zaman bitecek bilmiyorumEvet hem karın ağrım hem bel ağrım var
Benim ağrıyor bugün 9 günümKızlar benim bacaklarım baldırlarım çok ağrıyor böyle olan var mı
Benimde 7. Günüm ama ne olacak bilmiyorum normal mi değil mi bilemiyorumBenim ağrıyor bugün 9 günüm