- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 23
- 35
Daha 4.gun hangi ilaçla oluyor anlamıyorumCanimm bak bunlar çok normal dün bnde kendisini gerçektn 1 kaşık suda boğabilecek seviyedeydimağlamak ,sinirlenmek hemde saçma sapan konularda ortada konu yokken, konu yarattım gerçektn. Hormoneldir diye düşünüyorum lütfen rahat ol yarın çünkü hicbisi hatrlanmayacak
Ya inşallah valla dayanamicam ben test yapcam sanırımKullandığın ilaçlardan dolayı regl olman mümkün değil endişelenme inşallah pozitif görürsünüz
Benim 6. Gün 14Sizin kimyasalınız nasıl olmuştu kaçıncı gün yaptınız değeriniz kaç çıkıp düşmüştü ? Bende kimyasal olmasından korkuyorum da
Çok teşekkür ederim cevabınız içinyumurta toplama günü karar verildiğinde hemşireler sizi bildilendirecektir bu konuyla ilgili. İlişki istemiyorlar farklı yöntemlerle opudan birkaç gün önce spermlerin boşaltılmasını istiyorlar.
Evet kaliteli bir embriyo inşallah güzel mutlu sonuçlanır4aa iyimi peki embiriyo ben pek anlamam ama
Biraz erken ama azcik daha dayan benceYa inşallah valla dayanamicam ben test yapcam sanırım
Yas olur mu bırakmak ilerde vicdan yaparsin bırakmasaydım belki yaşarlardı diye. 2 gün daha kullan ne kalmışki zaten. Hem belki geç tutunmuslardir. BilemezsinKızlar fikirlerinizi bekliyorum lütfen. Bugün transferin 8. Günüydü, 5. Gün çift embriyo. kan verdim 4.24 çıktı. Ben ilaçları bırakmak istiyorum ama doktor ilaçlara devam iki gün sonra tekrar kan ver diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ben bugün üzüntüden sigara bile içtim
5 yumurta toplanmıştı 4 yumurtam döllenmişti ve 5.güne kalmaz diye riske etmeyip 3.gün 2 adet transfer edildi 5. Güne de 1 tane kaldıYani 5.güne giden yumurtayı transefer etmediler de 3.günü mü transfer ettiler.
Benim doktorum ilk önce eger varsa iyi kaliteyi transfer etmek gerek demisti.digerlerine gore dha fazla gebelik vad ettigi icin denmisti
Amin inşallah canım inşallahCanımsın iyiki varsınız, dualarımdasın yazman bile okadar degerlıkıİnş imtihanımızın sonuna gelmisizdir.
Hastane intralipid serumu almanıza izin veriyor mu? Transfer günü 2200 dun sanirim hastaneye intralipid için ödediğimiz rakam eğer gebelik nasip olursa benimde 12. Haftaya kadar 2 haftada bir olacak şekilde kullanacakmisimKızlar az önce ilaç aldım geçen haftadan bu haftaya ilaçlara zam gelmiş.prolutex iğne kutusu 850 alıyordum smdi 1000 olmuş bı kutusu sadce 3 gün yetiyor. İntralipid serum da 1140 tı oda 1400 olmuş serumuda 12 haftaya kadr kullanıcakmısım
Allah'ım yar ve yardımcın olsun. Transferin bebeklerine vesile olsun. Allah'ım sağlıklı hayırlı ömürlü afiyetli evlatları kolaylıkla nasip etsinKizlarrrr transfere gidiyorummm sizlerden dua bekliyorum dualarınıza beni de katın çook ihtiyacım var
Amin canım benim amin yüreğine sağlıkAllah'ım yar ve yardımcın olsun. Transferin bebeklerine vesile olsun. Allah'ım sağlıklı hayırlı ömürlü afiyetli evlatları kolaylıkla nasip etsin
Demekki sizin doktorun isleyisi farkli.genelde beklenir son gune kadr ondan sonra hangisi iyiyse ona gore transefr edilir.ilk tup bebegimde de 5 yumurtam dollendi 1 tane 5.gun iyi kalite emb. 2 tande orta kalite emb.vardi ilk once iyi olan transfer edildi orta kaliteler dondurulmustu.5 yumurta toplanmıştı 4 yumurtam döllenmişti ve 5.güne kalmaz diye riske etmeyip 3.gün 2 adet transfer edildi 5. Güne de 1 tane kaldı
Ben 4. Testimi cuma yapacağımBenim 6. Gün 14
8. Gün 35
10. Gün 41
12. Gün 22
Sonra da giderek düştü. Ama sizin değerlerinin iyi bence korkmayın. Son durumunuz ne
Evet ben kendim eczaneden aliyorum haftada bir kere bi devlet hastanesinin acilimde taktiriyorum.zatn tup bebek merkzimde bana hic takmadilar disardan alin takin dediler. Ama siz pahaliya aliyormussunuz.zatn intralipid seruma ve izotonige 1200 veriyorum acilde de ucretsiz taktiriyorum sizde oyle yapin o fiyata 2 defa takarsinizHastane intralipid serumu almanıza izin veriyor mu? Transfer günü 2200 dun sanirim hastaneye intralipid için ödediğimiz rakam eğer gebelik nasip olursa benimde 12. Haftaya kadar 2 haftada bir olacak şekilde kullanacakmisim
Hayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı sonuçlar olsun inşallahAmin canım benim amin yüreğine sağlıkŞimdi eve geldim havuç suyu içtim dikkat etmeye çalışıyorum uzanıyorum Allahim güzel pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin
Fitil kullandıktan sonra ayaklarını kendine çekerek 10 dk bekle canım
Aktığını biliyodum kızlar forumda konuşurken okudum ama bana birazcık fazla geldi o yüzden sordum teşekkürler cevap verdiğiniz içinİtebildiginiz karar ileri itin korkmayın zaten erimeye başlayınca kendi ister istemez akacak
Benim daha 2. Günümdü dünDaha 4.gun hangi ilaçla oluyor anlamıyorum
Şöyle beni dün aradılar saat 4de burada olun dediler bahçeci umut kliniğine gidiyorum bu arada evden çıkmadan 3 bardak su içip gelin dediler bende saat 3de evden çıkacağım icin 2 de başladım üç e kadar üç bardak su içtim merkeze gittim genelde bir saat öncesinden çağırdıkları icin bekleteceklerini düşünmüştüm Allahtan ki yeni yeni sıkışmaya başlamıştım saat tam 5 de odaya aldılar hemşire sıkışıklığımı kontrol etti bu arada estrofem ve iğnemi olup gittim sonra içeri alındım doktor geldi 5dakika da transfer etti bitti derken hemşire geldi katater de embriyo yapışmış dedi aynı işlemi tekrar yaptık transfer de bu ağladım bi ağladımHayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı sonuçlar olsun inşallahnasıldı anlat sıkışık mi girdin ne kadar yattin eve nasıl geldin vs vs daha ne sorayım uzar gider . Nelere dikkat ediyorsun ? Ben de havuç suyuna dikkat edeceğim insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?